CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Măsuțe Cu Activități Pentru Copii 9 Luni+, Educative și Interactive

Actualizat: 17 April, 2024 | Rating:

🎁 Jucării pentru copii! Măsuțele cu activități pentru copiii cu vârsta de peste 9 luni sunt educative și interactive, fiind extrem de îndrăgite de cei mici.

Măsuțe cu activități pentru copii 9 luni+, educative și interactive

Măsuțe cu activități Montessori pentru copii, potrivite de la 9 luni

Măsuțele cu activități le pot oferi copiilor o mulțime de activități bazate pe metoda de învățare Montessori. Cu o astfel de măsuță cel mic poate învăța să scrie în nisip, să creeze o rețea din corzi sau să învețe să își lege șireturile singur și multe altele. Este indicat să investești într-o astfel de măsuță cu activități, pentru că, pe lângă faptul că cel mic va fi încurajat să își dezvolte imaginația și atenția, tu vei avea mai mult timp liber. O măsuță cu activități Montessori poate conține o mulțime de materiale și oferă copiilor experiențe senzoriale prin care își dezvoltă dexteritatea în mod independent.

Măsuțe cu activități din lemn pentru copii, rezistente și educative

Măsuțele cu activități din lemn pentru copii sunt distractive, sigure, educative și reprezintă un partener de distracție minunat. Astfel de măsuțe stimulează curiozitatea copilului și dorința de a învăța numere, culori și lucruri logice de la o vârstă fragedă. Fiind realizată dintr-un lemn durabil și de înaltă calitate, cel mic va putea folosi măsuța pentru mult timp. Și ca să te asiguri că siguranță a fost cel mai important aspect atunci când o astfel de jucărie a fost construită, verifică dacă pe ambalaj există marcajul CE. Acesta este un bun început ca să știi că ai ales un produs de bună calitate.

Măsuțe cu activități Vtech pentru copii, din plastic de calitate

Măsuțele cu activități Vtech sunt perfecte pentru bebeluși deoarece încurajează dezvoltarea abilităților motorii și coordonarea mână-ochi. De asemenea, dezvoltă inteligența muzicală, inteligența verbală, pe cea spațială, interpersonală și chiar pe cea kinestezică. Picioarele acestor măsuțe sunt de obicei detașabile, fapt care permite o depozitare ușoară, dar și posibilitatea copilului de a se juca stând jos. Altfel, aceste măsuțe sunt ideale și pentru bebelușii care încă nu se ridică în picioare. În funcție de ce planuri ai și de buget, poți alege o măsuță de activități care este potrivită până la vârsta de 2 ani, fiind plină de caracteristici educaționale și distractive.

Măsuțe cu activități muzicale pentru copii, dans garantat

Nu există copil cu vârsta mai mică de un an care să nu fie atras de tot ce înseamnă sunete și jucării interactive muzicale. O măsuță cu activități muzicale reprezintă una din jucăriile de început, fiind potrivită și bebelușilor datorită design-ului și a funcțiilor deținute. Până pe la vârsta de 3 ani copiii au tendința să se plictisească foarte repede de o jucărie individuală, astfel că măsuțele cu activități muzicale și multicolore îi vor ține ocupați pentru mai mult timp, iar funcțiile educative le vor stimula abilitățile motorii, de recunoaștere și de potrivire. Aceste măsuțe sunt ideale atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

Măsuțe cu activități Fisher Price pentru copii, colorate și interactive

Măsuțele cu activități sau centrele de activități Fisher Price sunt adevărate surse de veselie pentru copil și părinte deopotrivă. În timp ce copilașul tău poate învârti o bilă, ascultam o melodie drăguță sau studia luminițele, tu te poți relaxa în voie știind că el este ocupat. Măsuțele pot avea tot felul de jucării interactive care să îl distreze pe cel mic timp îndelungat. De exemplu, pe unele modele se pot regăsi paginile unei cărți, pe care micuțul să le răsfoiască sau ușițe ce pot fi trântite pentru a auzi diferite sunete haioase. Este important de știut că picioarele măsuței sunt detașabile, astfel pot fi folosite și de bebeluși care încă nu stau în picioare.

Măsuțe de joacă cu cuburi de diferite mărimi și culori, pentru copiii

Așa cum părinții lor le plac lucrurile de calitate și copiilor le plac jucăriile interactive și educative. O măsuță de joacă cu cuburi pentru copii, va contribui la dezvoltarea îndemânării și creativității celui mic și, de asemenea, îi va stimula imaginația, dar și abilitățile motrice și coordonarea. Astfel de mese sunt, de obicei, realizate din plastic rezistent, deci cel mic se va putea juca o perioadă îndelungată cu un astfel de set. Și pentru că cei mici au tendința de a băga jucăriile în gură, ar trebui să mai știi că setul trebuie curățat frecvent cu o cârpă umedă. Tot ce mai trebuie să faci este să te decizi asupra producătorului.

Măsuțe cu activități cu apă și nisip, interactive, pentru copii

Pentru a-i ține ocupați pe cei mici este bine să investești în jucării de calitate. O măsuță de activități pentru apă și nisip are o mulțime de funcții pentru a-i distra pe copii. Cu un astfel de set copiii își vor îmbunătăți funcțiile motorii fine, abilitățile de a se juca în echipă și își vor dezvolta imaginația. Când te decizi să achiziționezi o astfel de măsuță pentru cel mic trebuie să ai în vedere să fie construită dintr-un material plastic de o calitate superioară, pentru a-i oferi o durabilitate ridicată. De asemenea, orientează-te către o măsuță care să aibă o suprafață mare de joacă.