CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 2 Ani

Actualizat: 28 September, 2023 | Rating:

🎁 Cauți jucării potrivite pentru copii de 2 ani? Te ajutăm noi să alegi din multitudinea de idei ce ți le punem la dispoziție, cu mare drag. Alege să dăruiești unui copilaș atât de gingaș și delicat, jucării sigure și interesante, colorate, ce îi vor atrage atenția și îi vor dezvolta simțurile și abilitățile. Dăruiește zâmbete de copil și fericire în suflet cu o jucărie memorabilă, care-i va deveni dragă.

1. Centru de activități pentru copii de 2 ani

2 anișori reprezintă o mare de bucurie și fericire pentru părinți, mai ales că cel mic este și mai dornic să afle despre cât mai multe lucruri și fenomene. Un cadou necesar și util pentru părinți și atractiv pentru micuți reprezintă centrele de activități, care reprezintă cea mai directă sursă de pauză și relaxare pentru părinți. Pe piață vei găsi o multitudine de modele și tipuri de centre, totuși, îți recomandăm să te orientezi către cele realizate din materiale sigure și rezistente, pentru ca distracția celui mic să dureze mult, iar cadoul să fie unul foarte memorabil și îndrăgit de copilaș.

2. Jucării muzicale pentru copii de 2 ani

Copii de 2 anișori sunt intersați de orice sunet sau lucru, pe care-i înconjoară, de aceea pentru zâmbete de copil și dansuri cu mami și tati, dăruiește-le jucării muzicale, care-i va încânta pe părinți și îi vor face mai energici și zâmbitori pe copii. Ai putea opta pentru jucării muzicale multicolore, portabile, cât și instrumentale, precum jucărie xilofon, chitară rock, pian drăguț, jucării de pluș sonore, jucărie muzicală cu roți și jucărie în formă de telefon cu sunetele animalelor sălbatice/domestice. Jucăriile muzicale reprezintă o sursă educativă indispensabilă, copii descoperind sunete noi.

3. Jucării Montessori pentru copii de 2 ani

Importanța educației timpurii în viața copiilor este clar o prioritate. Un început bun în viață este o bază solidă pentru dezvoltare nu numai în primii ani, ci și de-a lungul vieții. Filosofia Montessori încurajează copiii să își atingă potențialul de dezvoltare în ritmul lor și să participe activ la învățarea lor. În timp, copiii încep să dezvolte un sentiment de mândrie de a face lucruri independent, cum ar fi spălarea vaselor, îngrijirea plantelor, aranjarea mesei sau pregătirea mesei folosind ustensile și obiecte pe dimensiunea lor. De aceea jucăriile potrivite vârstei de 2 ani sunt din seria celor care îți permit să construiești, să miști și să ordonezi singur pe culori, texturi, și dimensiuni.

4. Jucării de îndemânare pentru copii de 2 ani

Copii de 2 ani au nevoie de multă atenție, cât și energie pozitivă și implicare în activități de dezvoltare personală. Cu ocazia unui eveniment important în viața copilului sau a părintelui, dăruiește din inimă jucării de îndemânare, care nu doar îl vor distra pe copil și îl va face energic, ci și acestea vor contribui la o dezvoltare armonioasă a însemnării și coordonării mișcărilor. Pe piață vei găsi o mulțime de idei, totuși, cele mai atractive jucării pot fi puzzle magnetic, cadru pentru sortat, piramidă din lemn, centru de activități, cât și jocurile de potrivire, fiind sigure și inofensive pentru micuți.

5. Jucării de creativitate pentru copii de 2 ani

La 2 ani copiii descoperă lumea, iar fiecare zi este o aventură. Această vârstă și aceste momente specifice ale dezvoltării lor nu trebuie omise, dimpotrivă, este necesar să le stimulăm cât mai mult creativitatea, coordonarea și abilitățile fizice, pentru a avea micuți inteligenți și pregătiți. Dacă îți dorești să faci un cadou aniversar unui copil de 2 ani, alege unul prin care el să se poată exprima liber, fără nici un fel de constrângere. Optează pentru un set de pictură cu șevalet inclus, cărți de colorat imagini simple, cărți cu stickere, jocuri de numărat, puzzle-uri sau jocuri lego cu piese mari.

6. Biciclete pentru copii de 2 ani

Piticii de 2 anișori deja știu să meargă, ba chiar încep să alerge cu multă abilitate, iar joaca în aer liber devine extrem de importantă și palpitantă. Dacă ai o astfel de aniversare în familie sau printre cunoscuții apropiați, surprinde-l pe micuțul explorator cu o jucărie de exterior foarte îndrăgită. Ce ai spune de prima lui bicicletă? Optează pentru o bicicletă fără pedale, cel puțin la început, pentru că este foarte bună în dobândirea echilibrului. O bicicletă de calitate va avea o greutate foarte mică, putând fi manevrată cu ușurință. Șaua trebuie să fie confortabilă, la fel și mânerele.

Întrebări frecvente
Ce jucării sunt potrivite pentru a fi oferite copiilor care au 2 ani?

Foarte apreciate la vârsta de doi ani sunt jucăriile de tras sau împins. Fie că vorbim de căluți sau alte diverse animale cu sfoară pentru plimbat sau de căruțuri și antemergătoare, toate vor avea parte de succes maxim.

Ce să evit să dăruiesc unui copil de 2 ani?

Doi ani încă nu reprezintă vârsta potrivită pentru seturi de lego cu piese mici, ușor de înghițit, întrucât încă mai există reflexul de a băga jucăriile în gură. Nici puzzle-urile nu sunt prea indicate, pentru că vor fi ușor de deteriorat.

La ce să fiu atent când când ofer jucării cadou copiilor de 2 ani?

Este bine ca pentru această vârstă să alegi jucării viu colorate, interactive sau amuzante, însă este important ca nivelul zgomotului produs să nu fie prea puternic. Copiii se pot speria încă ușor la această vârstă.