CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 12 Ani

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Ți-am pregătit o gamă largă de cadouri destinate copiilor în vârstă de 12 ani, potrivite pentru toate gusturile și preferințele: jucării, trenulețe, păpuși, diferite cărțulii, lego, mașinuțe, și multe altele. Aceste cadouri nu doar îi vor distra și bucura, dar le va dezvolta fantezia, creativitatea, interesul. Alege să faci cadouri frumoase, desigur și utile, fiind apreciate și folosite de copil.

Jucării de creativitate pentru copii de 12 ani

La 12 ani, tinerii preadolescenți își descoperă talentele, prin intermediul pasiunilor.pe care le au. Încurajează acest demers cu un cadou perfect potrivit pentru aceștia. Alege altfel de jucării, axate pe dezvoltarea creativității. Spre exemplu, dacă observi o înclinație a tinerilor către muzică, oferă un instrument muzical, precum tobe electrice, pian, fluier, nai, chitară sau un set profesional de karaoke. Dacă pictura și desenul prezintă un interes mai mare, optează pentru creioane de colorat de foarte bună calitate sau acuarele și pensule de diverse mărimi, și planșe de desen cu șevalet inclus.

Puzzle pentru copii de 12 ani

Această vârstă minunată impune o atitudine serioasă din partea părinților în ceea ce privește învățătura și cunoștințele micuților. Din cauza acestui lucru, te-ai putea orienta în alegerea unui cadou pentru copii de 12 ani, pentru un puzzle distractiv și educativ, ce va dezvolta îndemânarea, atenția, cât și creativitatea micuților. Nu uita că ai putea opta pentru un puzzle clasic sau unul 3D, perfect pentru serile de weekend în familie. Totodată, copii iubesc foarte mult desenele animate Disney, așa că considerăm un puzzle cu personajele sale preferate un cadou minunat și fascinant pentru pici.

Mașinuțe pentru copii de 12 ani

Copilăria este o perioadă specială din viața oricărui om, o perioadă de care ne amintim cu drag, mai ales când vine vorba de jocurile copilăriei noastre. Jocurile au ocupat un loc special în viața noastră și încă ocupă dacă stăm să ne gândim puțin. Încă funcționăm bine când suntem provocați, încă ne întrecem cu alți oameni pentru că spiritul competitiv nu moare niciodată indiferent de vârstă. Așadar, dacă ai un copil de 12 ani căruia vrei să îi faci o bucurie, uite o idee de cadou potrivit: mașinuțe pentru copii de 12 ani. Copiii adoră mașinuțele la orice vârstă și sunt bucuroși să primească unele noi.

Jocuri de societate pentru copii 12 ani

Copii sunt extrem de energici și își doresc pe zi ce trece lucruri și jucării noi. Suntem siguri că îl va încânta foarte mult un joc de societate, cu care acesta poate să joace cu prietenii, colegii de școală, cât și membrii familiei. Nu uita să optezi pentru jocuri interesante, ce vor contribui la dezvoltarea intelectului, a gândirii și a atenției micuțului. Având în vedere că acesta este deja la școală, un joc Monopoly, cărțile de joc UNO, cărțile de joc Pokemon, jocul Sherlock, dominuo-ul, jocul Jenga vor deveni extrem de interactive și atrăgătoarea pentru copil de a juca și a se implica în diferite activități.

Jucării roboți pentru copii de 12 ani

Se apropie aniversarea unui tânăr sau tinere de 12 ani și nu știi cu ce jucărie să îl/o surprinzi? Ce ai spune de un robot inteligent, foarte la modă în zilele noastre, datorită multiplelor funcții pe care le deține. Această jucărie captivantă îi va ține pe copii ocupați și antrenați în joc mult timp. Roboții educaționali, au lumini încorporate, pot cânta, pot dansa și se pot chiar transforma în mașini. Mulți au funcții de control prin atingere, sunt reîncărcabili și pot înregistra mesaje. Își pot schimba vocea și pot reacționa dacă bateți din palme. Cei mai performanți pot chiar prelua comenzi simple.

Seturi LEGO pentru copii de 12 ani

Copii de 12 ani sunt extrem de energici și dornici de a descoperi lucruri și fenomene noi, de aceea un cadou perfect pentru aceștia va reprezenta jocurile LEGO, atât de îndrăgite și solicitate de micuți. Ai putea opta pentru jocurile LEGO aventurile lui Mario, Buldozer pentru construcții, Parc acvatic, Harry Potter, Ultra Sonic, Avion cu elice și alte jocuri care vor putea contribui pozitiv la intelectul, gândirea și percepția copiilor, având în vedere că aceștia sunt școlari. Jocurile LEGO vor deveni un cadou dezirabil și minunat pentru orice ocazie, fie aceasta zi de naștere, Crăciun sau ziua copiilor.

Întrebări frecvente
Ce jucării îi oferi unei fetițe de 12 ani?

Unei fetițe de 12 ani în mare parte îi poți oferi păpuși, haine sau cărucioare pentru păpuși, jucării de pluș, puzzle cu prințese sau jocuri educative, de memorie sau inteligență.

Ce jucării pot fi oferite unui băiat de 12 ani?

Unui băiat de 12 ani îi poți oferi mașinuțe, avioane, trenuri, figurine, seturi de construcții, LEGO, puzzle cu mașini, jocuri educative, de memorie sau de societate.

Când poți oferi jucării unui copil de 12 ani?

Unui copil de 12 ani îi poți oferi jucării mereu, acesta se va bucura din plin de ele. În general, jucăriile le poți oferi cadou de ziua sa de naștere, de Crăciun, de Ziua Copilului sau ca recompensă pentru succese la școală.