CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Role Copii - Ieftine, Colorate și Online - Sfaturi Pentru Alegerea Lor

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Cei mici #îndrăgostiți de joacă. Role copii - ieftine, colorate și online - sfaturi pentru alegerea lor. La noi găsești role ieftine pentru cei #dragi

Role copii - ieftine, colorate și online - sfaturi pentru alegerea lor

Pregateste-i o surpriza copilului tau! Drept cadou de Iepuras sau de 1 Iunie, ofera-i o pereche de role. Cu siguranta, dupa ce va invata sa le foloseasca, nu se va mai plictisi in curte, in parc sau in fata blocului. Pentru a nu da gres cand le vei alege, tine cont de sfaturile noastre si mai apoi le si poti achizitiona online!

1. Siguranta e o prioritate! Investeste intr-un set de role care contine: casca, cotiere si genunchiere. Astfel nu-ti vei mai face griji ca micutul se va lovi atunci cand va cadea.

2. Cumpara role reglabile - Avandu-le la dispozitie, nu va trebui sa le tot iei celor mici alte si alte role.

3. Culoarea este foarte importanta. Pentru o fetita alege role Barbie sau role printese Disney. Culorile intense le vor acapara instant privirea celor mici. 

4. Miscarea e secretul sanatatii! Si ce daca micutul tau are abia 4 ani? Comanda-i role cu 4 roti. In set vei gasi si cotiere si genunchiere. 

.... RECOMANDAM: Role copii pentru varste variate. Cele 2 in 1 sunt ideale. De ce? Pentru ca, la inceput, pot avea 2 roti in spate si una in fata, iar dupa ce micutii vor invata sa mearga cu ele, rotile se pot aseza in linie. Role colorate la preturi variate. Ca sa nu dai gres, alege-le impreuna cu cei micii. Role cu personalitate. Baieteii, cu siguranta, vor fi impresionati de modelele Ferrari!

Role/patine 2 in 1  - Se pot folosi si ca patine. In comparatie cu celelalte tipuri de role sunt mai scumpe (dar nu exagerat), dar pot fi utilizate de micutul tau atat vara la plimbare in parc, cat si iarna pentru patinare pe gheata. 

Sfat - Daca copilul are probleme ortopedice, inainte de a te hotari sa-i procuri role, cere opinia unui medic ortoped. Doar el te poate sfatui daca este sau nu momentul potrivit si la necesitate ce fel de role sa alegi. De retinut ca mersul pe role va aduce multiple beneficii sanatatii copilului tau: dezvolta calitatile motrice si cognitive, intareste inima si plamanii si imbunatateste circulatia sangelui, iar daca este mai plinut isi poate recapata silueta.  

Ajuta-l pe Iepuras sa aleaga darul perfect pentru copilul tau! Opteaza pentru o pereche de role din cele prezentate anterior. Ii vei face o surpriza imensa!