CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Băieți De 10 Ani

Actualizat: 05 November, 2021 | Rating:

🎁 Spre deosebire de fetițe, băieții de 10 ani sunt mult mai puțin interesați de modă, haine și modul cum le stă părul, astfel că vei putea să alegi mult mai repede un cadou pentru ei. Dacă este vorba despre ziua de naștere sau onomastică, asigură-te că organizezi și o petrecere care să îi distreze pe sărbătorit și invitați săi. Iată câteva idei de petreceri de succes pentru copiii de 10 ani: treasure hunt (vânătoare de comori), petrecere la o sală de jocuri (bowling, ping-pong), petrecere acasă, petrecere la piscină sau la ștrand, în funcție de anotimp.

1. Haine și accesorii vestimentare băieți 10 ani

Aspectul este foarte important pentru fiecare dintre noi. De fapt, este important până și pentru copii. Ei sunt foarte atenți la modul cum arată pentru că vor să impresioneze pe cineva pe care îl sau o plac. Dacă ai copii știi deja cât de mult timp le ia să își aleagă cu ce să se îmbrace înainte să plece la școală sau în oraș. Atunci când copilul este foarte atent la ce poartă în mod sigur va dori să aibă haine noi cât mai des. De aceea, dacă ai un copil atent la ce poartă, uite o idee de cadou indiferent de ocazie: haine și accesorii vestimentare băieți 10 ani. Ce îl poate bucura mai mult decât să primească haine cadou?

2. Cărți cadou pentru băieți de 10 ani

Cărțile sunt sau cel puțin ar trebui să fie un element extrem de important în viața unui copil pentru că îi oferă oportunitatea de a învăța lucruri noi într-un mod distractiv. Ele au stat la baza dezvoltării societății încă de la începuturile scrierii și ale tiparului. Ne-au ajutat să devenim ce suntem astăzi și ne ajută să ne dezvoltăm în continuare deținând mai multe cunoștințe despre oameni și lumea înconjurătoare, dar mai ales despre cum să se descurce în lumea unor oameni diferiți de ei. Dacă vrei să faci cadou unui copil de 10 ani, uite o idee: cărți cadou pentru băieți de 10 ani. Le va aprecia.

3. Trotinete pentru băieți de 10 ani

Trotinetele au devenit din ce în ce mai populare printre persoanele de orice vârstă. Este un sport foarte ușor de realizat și care are nevoie de minim de echipament. De fapt, nici nu ai nevoie de haine sport pentru că poți să îl practici îmbrăcat oricum și oriunde. Tot mai des vezi oameni în costum pe trotinetă așteptând cuminți la semafor să treacă strada. Șoferii au început să fie tot mai atenți la ei și să le ofere prioritate atunci când ar fi periculos să nu o facă. Dacă ai un copil sau un prieten pasionat de trotinete, cadoul ideal include: trotinete pentru băieți de 10 ani. Sigur se va bucura de cadoul primit.

4. Lego pentru băieți de 10 ani

Cadourile sunt iubite de oricine, oricând și la orice vârstă. Ele sunt o expresie a afecțiunii și aprecierii, dar mai ales a prieteniei. Cei mici sunt cei mai entuziasmați atunci când primesc un cadou pentru că sunt curioși și nu mai au răbdare să vadă ce se află în cutie, pungă sau plasă. Ei sunt mai curioși ca oricând și abia așteaptă să vadă ce au primit. Dacă ai un copil căruia vrei să îi faci o bucurie, o poți face prin intermediul unui cadou ales cu grijă cum ar fi lego pentru băieți de 10 ani. Băieții adoră să construiască folosind Lego și sigur va fi fericit să vadă ce a primit de la tine.

5. Console și accesorii de gaming

În ziua de azi, dacă nici vremea nu te ajută, este din ce în ce mai greu să ții un copil în casă. El are nevoie să își consume energia, să își testeze limitele, abilitățile, dar și creativitatea. Așadar ce să tot cumperi ca să faci un copil fericit? Păi, jocuri și console de gaming. Trăim în era tehnologiei și a inovațiilor din punct de vedere distracție, de aceea producătorii de electronice s-au specializat foarte mult și în industria de gaming. Există pe piață console și accesorii cu care băieții de peste 10 ani adoră să se joace, mai ales în rețea cu prietenii și care îi pot ține în casă cu orele.

6. Mașinuțe cu telecomandă

Băieții iubesc mașinile, asta este clar, dar ce te faci când le-ai cumpărat pe toate și nu mai ai idei? Încă de când conștientizează ce reprezintă respectiva jucărie, băieții nu se mai pot dezlipi de mașinuțe. Vor de toate, de la cele mai mici până la cele în care chiar se pot urca, care au luminițe, sunete, dar și personaje care le conduc. Cele de care însă nu se plictisesc niciodată sunt modelele cu telecomandă. Imediat ce își dau seama cum se folosesc, cât de ușor poți să te joci cu ele, dar mai ales ce distractiv este să te joci cu ele alături de prieteni, este posibil să nu le-o mai poți lua din mànă.

Întrebări frecvente
Care sunt supereroii preferați ai băieților?

Băieții sunt foarte atrași de supereroi, de poveștile fantastice create de aceștia. Printre personajele preferate de ei sunt Superman, Spiderman, Batman sau Ironman. De aceea orice are legătură cu acești supereroi va fi o atracție pentru băieții de 10 ani.

Ce jucării dezvoltă creativitatea băieților de 10 ani?

Jucăriile destinate copiiilor cu vârsta de 10 ani sunt cele care îi ajută pe cei mici să își dezvolte perspicacitatea, ingeniozitatea, coordonarea și răbdarea. Astfel, un joc clasic de lego de exemplu îl va încuraja să realizeze legături logice și va pune bazele coordonarii.

Cât costă o mașinuță cu telecomandă?

O mașinuță cu telecomandă poate costa de la 60 de lei până la 5 sau chiar 600 de lei, în funcție de complexitatea modelului.

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile