CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Ghiozdane și Rechizite Pentru școală Sau Grădinița, Cu Personaje Din Frozen

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți Ghiozdane și rechizite pentru școală sau grădinița, cu personaje din Frozen pentru cel mic? Avem cele mai noi modele pentru tine și copilul tău.

Ghiozdane și rechizite pentru școală sau grădinița, cu personaje din Frozen

In fiecare toamna apar ghiozdane si rechizite pentru fetite in tendinte noi in materie de modele, materiale, marimi sau culori, iar micuta tau vrea sa tina pasul cu moda si sa se innoiasca de fiecare data, nu-i asa? Pe CadoLand vei gasi o selectie de ghiozdane si rechizite pentru fete, de a merge zi de zi cu ele la gradinita sau la scoala - ele fiind cu personajele lor preferate: Elsa din Frozen. Vei gasi si o lista cu mai multe magazine online, de unde le poti achizitiona online si ieftine. Copiii le vor iubi pe loc!

De unde poti cumpara online ghiozdane si rechizite (scolare sau de gradinita) pentru fetite, cu personajele lor preferate din Frozen

In curand incepe scoala, cei mici incep gradinita si ce sa facem, pentru noi parintii, este momentul de alergatura dupa rechizitele scolare. Si mai ales daca este primul an de gradinita sau de scoala, dorintele copiilor de a avea “ceva frumos” sunt mai mari. Ca sa eviti aglomeratia si sa economisesti timp, poti cumpara online genti, rucsaci, penare si alte rechizite necesare copiilor -  cu Regatul de gheata. Elsa si Ana. 

Click pe fiecare produs de mai jos pentru detalii si cumparaturi

Rechizite si ghiozdane cu Frozen de la  eMag -  gasiti ghiozdane si la 35 de lei cu Frozen, penare la 20 de lei, trolere, rechizite - peste 200 de produse cu persoanjele Elsa si Ana, caci in acest sezon fetitele sunt incantate sa aiba orice obiect cu imaginea lor. 

Rechizite si ghiozdane cu Frozen si la Nichiduta - Cel mai mult ne-a placut Setul de papetarie Frozen (carnetel, creion, rigla, caiete) - la 42 lei, dar am vazut un set dragut si pentru pictura, creioane colorate si, desigur, muuulte ghiozdane. 

 La Noriel   gasiti pe langa ghiozdane si rechizite (modele diverse)  - peste 200 de produse cu persoanjele Elsa si Ana, caci in acest sezon fetitele sunt incantate sa aiba orice obiect cu imaginea lor. - si ceasuri de mana, puzzle-uri, creioane cerate la 4 lei, set jurnal sau tabla de desenat. 

- Pe BestKids gasiti doar 4 modele de ghiozdane si trolere, insa sunt din materiale extrem de rezistente, spatele si bretelele sunt intarite si buretate pentru un plus de confort la purtare.

-20% reducere ghiozdan mare Disney Frozen colectia “Heart”  

 - Peste 50 de ghiozdane si pe Elefant - Cu Frozen si nu numai. As vrea sa va amintim ca in ghiozdan introducem cartile copiilor, caietele, penarul, cutia cu sandwich, recipientul pentru apa si multe alte obiecte necesare la scoala si gradinita, adica multe kilograme care suprasolicita coloana vertebrala a copilului si care, in timp, ii pot afecta integritatea. De aceea trebuie ales un ghiozdan rezistent si de buna calitate.

Ghiozdan mare scoala Disney Frozen Queen Elsa foarte incapator cu bretele ajustabile. Ghiozdanul are un compartiment principal si un buzunar exterior. Material: poliester si PVC lucios. Dimsneiune: 30x41x15 cm
 

Click pe fiecare produs de mai jos pentru detalii si cumparaturi  

- Ghiozdanele troler pentru fetite cochete - Pentru cei care doresc evitarea unor probleme a spatelui copilului se recomanda si utilizarea ghiozdanelor troler. Acestea au posibilitatea de detasare pentru sistemul troler, si prin urmare se transforma foarte usor in ghiozdan. Ghiozdanul troler de scoala Disney Frozen Colectia Heart va deveni prietenul cu care fetita ta va merge in fiecare zi la scoala cu placere, in deplin confort.

Un elev poarta ghiozdanul de scoala in spate in jur de 200 zile intr-un an scolar, de aceea trebuie avuta mare grija in alegerea ghiozdanului pentru a preveni problemele ulterioare cu spatele. Ghiozdanul trebuie sa aiba latimea exact cat umerii copilului, prin urmare marginile ghiozdanului nu trebuie sa iasa in afara. Bretelele de la ghiozdan sa fie late, captusite si reglabile. Partea posterioara a ghiozdanului sa fie captusita si sa se muleze pe spatele copilului.
 

Click pe fiecare produs de mai jos pentru detalii si cumparaturi

Imbina utilul cu placutul si alege intotdeauna ghiozdane special concepute pentru confortul si siguranta fetitei tale! Te mai asteptam pe cadoland.ro cu zeci de oferte de rechizite! Mult succes in noul an scolar!