CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 7 Ani

Actualizat: 04 November, 2021 | Rating:

🎁 Partea bună atunci când cauți un cadou pentru o fetiță de 7 ani este faptul că deja are conturate preferințele personale, astfel că variantele de cadouri - jucării și jocuri educative - sunt nelimitate. Totuși, numeroasele opțiuni te-ar putea pune în încurcătură: care jucării sunt în tendințe, dar sunt și educative și pe placul fetiței?

1. Haine și accesorii vestimentare

De când sunt mici, fetițele sunt învățate că este de bonton să arate bine și să fie drăguțe. Ele cresc cu această idee și vor să arate cât mai bine pentru a primi complimente pentru modul în care arată. Este o practică destul de comun întâlnită, de aceea, fetițele încearcă să iasă cât mai mult în evidență și să fie complimentate de către ceilalți. Sunt foarte atente la ținuta lor incă de când sunt foarte mici și adoră hainele de orice tip. Oricine le aduce haine, este iubit și apreciat. Dacă vrei să le faci o bucurie, apelează cu încredere la următorul cadou: haine și accesorii vestimentare pentru fetițe de 7 ani.

2. Trotinete pentru fetițe de 7 ani

La 7 ani, copiii sunt mai activi ca niciodată, iar dacă ai și tu o fetiță căreia vrei să îi marchezi aniversarea cu un cadou special, alege o trotinetă cu care să străbată parcul în lungile zile de distracție prin parc. Există o gamă variată de produse în acest domeniu, iar dacă nu știi ce să alegi, iată câteva ponturi. Alege o trotinetă fiabilă, cu greutate redusă pentru a putea fi manevrată cu ușurință. Este de preferat ca roțile să fie destul de mari pentru a oferi o stabilitate cât mai sporită. Foarte mult ajută și un sistem patentat de frâne și un amortizor pe roata din spate. Dacă vei alege și o trotinetă roz cu lumini în jurul roților, putem spune că ai dat lovitura!

3. Cărți pentru fetițe de 7 ani

Fetițele de 7 ani sunt cele care se pregătesc intens de școală, de aceea cărțile vor deveni un cadou potrivit pentru acestea. Nu uita că micuțele trebuie să dezvolte citirea, cât și vocabularul de mici, așa că cărțile cu aventuri, cele de povești și poezii vor putea contribui la antrenarea, cât și manipularea vorbirii libere. Totodată, având în vedere necesitatea cărților la școală, ai putea opta pentru o carte cu subiecte de matematică, limbă română sau chiar istorie. Oferă-i cunoștințe și o multitudine de enigme unei fetițe de 7 anișori printr-o carte interesantă, atractivă, cât și educativă.

4. Puzzle pentru fetițe de 7 ani

În alegerea unui cadou potrivit pentru fetițele de 7 ani este important să te orientezi către lucruri utile, de dezvoltare personală, ce va contribui la atenția și percepția copilului, precum un puzzle interesant si captivant, perfect pentru o zi de naștere, Crăciun sau Paște. Fie că ești chiar tu părintele acestei minunate ființe sau un prieten apropiat familiei, alege să dăruiești zâmbete de copil, primim puzzle 3D sau unul clasic, cu mai multe secvențe. Cu acest puzzle, micuța va putea fi implicată într-o acțiune educativă, deoarece puzzle se consideră un joc de gândire, atenție și creativitate.

5. Biciclete pentru fetițe de 7 ani

Pentru o fetiță de 7 ani, o bicicletă potrivită este esențială pentru distracția zilnică din aer liber. La această vârstă, bicicletele sunt concepute și construite pentru inițierea în acest sport, astfel că trebuie să fie alese cu grijă atunci când sunt dăruite cadou. Dacă fetița încă nu a renunțat la roțile ajutătoare, optează pentru un model care să le aibă incluse. Alege de asemenea o bicicletă cu sonerie, eventual și coș inclus pentru transportul jucăriilor preferate. Sistemul de frânare și roțile sunt alte aspecte importante de care trebuie să ții cont. Esențial este și confortul în timpul mersului, iar bicicleta trebuie să fie ușoară, dar stabilă și sigură pentru a fi manevrată cu ușurință.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot să iau fiicăi de 7 ani?

Pentru fiica de 7 anișori ai putea lua câteva cărți cu povești interesante, sau cărți pentru studierea alfabetului și a cifrelor mai bine pentru a merge la școală.

Ce cadou de Crăciun pot să iau fiicăi de 7 ani?

De Crăciun poți să iai cadou o pijama personalizată cu imprimeu de iarnă și în culori aprinse ca roșu, verde sau chiar o pijama albă cu inițialele ei.

Ce cadou pot face nepoatei de 7 ani?

Un cadou perfect pentru nepoțica ta, ar fi o cutie cu diferite dulciuri (ciocolate, bomboane, ursuleți de ciocolată, biscuiți și acadele) și pe lângă asta mai poți lua și diferite sucuri mici.

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile