CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Jucării Pentru Copiii Pasionați De Eroi In Pijama

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Copilul tău iubește desenele și personajele din Eroi în Pijamale (PJ Masks)? Alege să-l suprinzi cu un cadou mult dorit cu cu Eroi în Pijama: de la jocuri, jucării, rechizite sau haine 3-7 ani.

Cadouri jucării pentru copiii pasionați de Eroi in Pijama

Copiii sunt fascinați de aventurile eroilor în pijamale - grupul de prieteni care pe timpul zilei au o viață normală, dar care noaptea își folosesc superputerile pentru a înfrânge răufăcătorii. Dacă și copiii, nepoții tăi, sau copiii colegilor și amicilor sunt fascinați de aceste personaje, inspiră-te din această preferință și alege un cadou perfect, oricare ar fi ocazia!

Ce jucării pentru copiii pasionați de Eroi în Pijama?

Vestea bună este că desenele animate cu eroii care se transformă noaptea sunt apreciate și de fete și de băieți, așa că îți oferim diferite variante:

  • Figurine cu personajele O alegere excelentă, pentru fete și băieți, care vor putea integra figurinele în jocurile de zi cu zi, folosindu-și imaginația pentru crearea poveștilor de acțiune similare personajelor preferate. În funcție de preferințele copilului, poți alege între seturi cu figurine (3-5 personaje) sau o figurină-personaj.
  • Vehicule din desenele Eroi în Pijama Unii copii, mai ales băieții adoră să se joace cu mașinuțe. Completează-i colecția de mașini cu vehiculele eroilor preferați - vei găsi diferite variante, în culori și de dimensiuni diferite.
  • Seturi complete de jucării - Seturile complexe Eroi în Pijama reprezintă o investiție într-un cadou care va fi extrem de apreciat de către micuț, așa că optează pentru această variantă, pentru a nu fi nevoie să achiziționezi pe rând elemente pentru un joc-poveste perfect.
Există și o gamă diversificată de cărți de desenat, pe care le poți adăuga cadoului. De asemenea, nu exclude nici accesoriile și articolele de îmbrăcăminte cu eroii, care vor alcătui costumația perfectă pentru petrecerile organizate acasă sau la grădiniță. Pentru micii eroi care adoră să petreacă timp în bucătărie, există chiar setul - șorț și bonetă.

 

La gradinita sau scoala, cu jucariile preferate Eroi in Pijama

Jucăriile cu personajele Eroi în Pijama pot fi o alegere perfecta pentru un cadou de iepuraș, de aniversare, de onomastică sau de Crăciun, precum și la ocaziile pe care le sărbătoriți de obicei împreună.

Accesorii cu Pj Masks pe plajă, la mare sau în curte

Camera celor mici, decorata cu personajele lor preferate din  Eroi în Pijama: scaune, măsuță, fotoliu, pat sau lenjerii