CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Băieți De 7 Ani

Actualizat: 05 November, 2021 | Rating:

🎁 Oricât de mult te organizezi, uneori nu dispui de timpul necesar pentru a căuta jucăria sau jocul potrivit pentru copilul tău sau al prietenilor tăi. De aceea există magazinele online și recomandările noastre! În cadrul magazinelor online care comercializează jocuri și jucării vei descoperi numeroase articole, care au menționate mai multe detalii ce te vor ajuta să alegi mai ușor o jucărie potrivită pentru copii: vârsta recomandată, descrierea completă, recomandări de utilizare etc.

1. Haine și accesorii vestimentare băieți 7 ani

Șapte ani este frumoasa vârstă la care copiii încep școala. Hainele și accesoriile vestimentare nu sunt tocmai preocuparea lor esențială la acest moment, ei fiind mult mai captivați de toate schimbările existente și dornici să fie cât mai pregătiți pentru noua etapă a vieții lor, însă astfel de cadouri le sunt utile, existând mici modificări și în acest domeniu. De acum, pe lângă hainele comune, în culori neutre, potrivite mai mult pentru joacă și timp liber, orientează-ți atenția și către cămăși de calitate și pantaloni de stofă, potriviți pentru școală. Curelele și bretelele sunt accesorii de care cei mici pot de asemenea avea nevoie.

2. Cărți cadou pentru băieți de 7 ani

O idee mai diferită și originală de cadou pentru băieții de 7 ani reprezintă cărțile! Cine nu iubește lectura? Nu cred că există școlari care să nu poată fi interesați și curioși de cărți. Acesta reprezintă un cadou dorit de mulți copii, care încep a lectura din școală și își doresc să-și dezvolte abilitățile și talentele de scriere și înțelegere a termenilor. Ai putea opta în alegerea ta pentru cărțile cu povești, basme românești, enciclopedii super interesante, cărți cu poezii, cât și cărți despre științele naturii și exacte, care îi ba deveni un mare ajutor și îl va face mai dornic să afle lucruri noi.

3. Trotinete pentru băieți de 7 ani

Copiii adoră să se joace cât este ziua de lungă. Se simt bine și așa descoperă lucruri atât despre ei, cât și despre lucrurile care îi înconjoară. Este bine să aiba ocazia să se joace și cu alți copii pentru că așa învață să interacționeze cu alte persoane, să vorbească, să colaboreze, dar mai ales să aplaneze conflictele. Părinții știu mai bine ce înseamnă joaca și jocurile pentru copii, de aceea, le cumpără jucării și îi duc în parcuri să se joace cu alți copii. Dacă ai un copil mic și vrei să îi iei un cadou, uite o idee: trotinete pentru băieți de 7 ani. Astfel va face mișcare și se va juca în același timp.

4. Lego pentru băieți de 7 ani

Jucăriile sunt cele mai importante lucruri pentru copii atât timp cât sunt mici. De obicei sunt legați emoțional de anumite jucării mai mult decât altele, dar asta pălește în timp. Este important ca părinții să le ofere copiilor jucării cu care să se joace, dar prin intermediul cărora să și învețe ceva util. Educarea prin joc este una dintre cele mai eficiente metode, o metodă care să dea rezultate și la adulți. Distracția este întotdeauna preferată în detrimentul metodelor clasice, plictisitoare. Dacă vrei să faci un cadou ideal copilului tău, uite o idee: lego pentru băieți de 7 ani. Lego ajută copiii să își dezvolte imaginația.

5. Mașinuțe cu telecomandă

Băiețeii de 7 ani abia încep să descopere lumea prin joc și joacă. Încep să își facă mai mulți prieteni și să aibă o viață socială. Este momentul în care învață foarte multe lucruri despre lumea înconjurătoare și își definitivează cei 7 ani de acasă de care am auzit cu toții. Dacă ești părintele sau ruda unui copilaș de 7 ani și vrei să îi faci cadou ceva care să îi aducă un mare zâmbet pe față, ai la dispoziție o mulțime de jucării și dacă nu ești decis ce să îi oferi, îți oferim noi o idee: mașinuțe cu telecomandă. Toți băiețeii adoră mașinuțele și sigur se va bucura de noua sa mașinuță primită.

6. Jucării de creativitate pentru băieți 7 ani

Băieții de 7 ani sunt extrem de interesați și curioși de lucruri și fenomene noi, așa că pentru dezvoltarea lor armonioasă ai putea opta în alegerea unui cadou potrivit, pentru jucăriile de creativitate, care îi vor fascina și îi vor face să fie dornici de a citi și mai mult, având în vedere că aceștia sunt deja mici școlari. Ai în vedere că ar trebui ca jucăriile să fie sigure și inofensive, confecționate din lemn sau material ecologic, pentru a nu afecta sănătatea copilului. În decizia ta, ți-am pregătit câteva idei de jucării: LEGO, cifre magnetice din lemn, benzi de desenat, set de șabloane pentru colorat din lemn.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă copiilor de 7 ani?

În general copiilor de 7 ani se oferă adesea cadouri legate de dezvoltarea lor mentală, ar putea fi cărți pentru studierea matematicii, științelor naturii sau chiar a unei limbi străine.

Ce cadou pot face fratelui mai mic de 7 ani?

Pentru frățiorul tău mic ai putea lua cadou o bicicletă, tricicletă sau trotinetă pentru ca el să petreacă cât mai mult timp cu prietenii la joacă.

Ce pot să iau cadou sorei mai mici de 7 ani?

Pentru surioara mai mică ai putea face cadou 2 brățări identice pentru ca să le purtați ambele în pereche, să fie un simbol al vostru.

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile