CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Băieți De 7 Ani - în Tendințe Actuale

Actualizat: 03 December, 2023 | Rating:

🎁 Băieții de 7 ani sunt extrem de interesați și curioși de lucruri și fenomene noi, așa că pentru dezvoltarea lor armonioasă ai putea opta în alegerea unui cadou potrivit, pentru jucăriile de creativitate, care îi vor fascina și îi vor face să fie dornici de a citi și mai mult, având în vedere că aceștia sunt deja mici școlari. Oricât de mult te organizezi, uneori nu dispui de timpul necesar pentru a căuta jucăria sau jocul potrivit pentru copilul tău sau al prietenilor tăi de 7 ani. Cei mici sunt fascinați de jocurile cu experimente științifice, de jucăriile inteligente și de roboți, de mașinuțele cu telecomandă sau jocurile de exterior. 

Cărți pentru băieți 7 ani - potrivite de cadou, de citit sau răsfoit

O idee mai diferită și originală de cadou pentru băieții de 7 ani reprezintă cărțile! Cine nu iubește lectura? Nu cred că există școlari care să nu poată fi interesați și curioși de cărți. Acesta reprezintă un cadou dorit de mulți copii, care încep a lectura din școală și își doresc să-și dezvolte abilitățile și talentele de scriere și înțelegere a termenilor. Ai putea opta în alegerea ta pentru cărțile cu povești, basme românești, enciclopedii super interesante, cărți cu poezii, cât și cărți despre științele naturii și exacte, care îi ba deveni un mare ajutor și îl va face mai dornic să afle lucruri noi.

Jucării educative & Montessori pentru băieți 7 ani

Băieții de 7 ani sunt extrem de interesați și curioși de lucruri și fenomene noi, așa că pentru dezvoltarea lor armonioasă ai putea opta în alegerea unui cadou potrivit, pentru jucăriile de creativitate, care îi vor fascina și îi vor face să fie dornici de a citi și mai mult, având în vedere că aceștia sunt deja mici școlari. Ai în vedere că ar trebui ca jucăriile să fie sigure și inofensive, confecționate din lemn sau material ecologic, pentru a nu afecta sănătatea copilului. În decizia ta, ți-am pregătit câteva idei de jucării: LEGO, cifre magnetice din lemn, benzi de desenat, set de șabloane pentru colorat din lemn.

Jucării inteligente și roboți pentru băieți 7 ani

La 7 ani baieții sunt fascinați de jucăriile inteligente și de roboți. Iată câteva sugestii.
(Acestea sunt doar câteva exemple de jucării inteligente și roboți potriviți pentru băieți de 7 ani. Cu toate acestea, este important să țineți cont de preferințele și interesele copilului dvs. atunci când alegeți o jucărie.)

  • Lego Boost - un set de construcție care vine cu un robot interactiv pe care copilul îl poate programa să se miște și să interacționeze cu lumea înconjurătoare prin intermediul unei aplicații de pe telefon sau tabletă.
  • Robo Wunderkind - un set de construcție care include părți modulare și senzori pentru a construi și programa propriul robot.
  • Ozobot - un mic robot care poate fi programat prin intermediul liniei și codurilor de culoare pe care copilul le creează cu markerul special inclus în set.
  • Meccano Micronoid - un robot de construcție care poate fi programat să se miște și să interacționeze cu lumea înconjurătoare.
  • Anki Cozmo - un robot inteligent care poate fi programat să facă diferite activități și jocuri, inclusiv să joace jocuri de memorie și să se comporte ca un animal de companie.
  • Dash Robot - un robot de jucărie programabil care poate fi controlat prin intermediul unei aplicații de pe telefon sau tabletă și poate fi programat să facă diferite mișcări și să interacționeze cu obiectele din jur.

Jocuri cu experimente științifice pentru băieți 7 ani

Cei mici de 7 ani sunt fascinați de jocurile cu experimente științifice și vă vom da și câteva exemple, pentru a vă juca împreună: puteți crea o vulcan cu ajutorul bicarbonatului de sodiu și oțetului. Luați o sticlă goală și turnați o cantitate mică de bicarbonat de sodiu în interiorul acesteia. Apoi, adăugați oțet și observați cum amestecul reacționează și creează spumă. Această reacție imită erupția unei vulcani și poate fi o modalitate distractivă de a învăța despre reacțiile chimice. O altă idee ar fi să creați un circuit electric: achiziționați un kit de experimente cu circuite electrice și lucrați împreună cu copilul dumneavoastră pentru a construi un circuit simplu. Puteți învăța despre circuitele electrice și cum funcționează, și puteți face diferite experimente pentru a vedea cum modificările afectează fluxul de curent electric.

Au apărut în ultimul timp foarte multe jocuri cu experimente cu plante. Jocuri unde să plantați semințe într-un borcan de sticlă și să le observați cum cresc, cum pot fi ajutate sau nu la diferite condiții. Copiii de 7 ani vor fi extrem de încântați de toate aceste jocuri cu experimente științifice. 

Top seturi de Construcție & Lego pentru băieți 7 ani

Jucăriile sunt cele mai importante lucruri pentru copii atât timp cât sunt mici. De obicei sunt legați emoțional de anumite jucării mai mult decât altele, dar asta pălește în timp. Este important ca părinții să le ofere copiilor jucării cu care să se joace, dar prin intermediul cărora să și învețe ceva util. Educarea prin joc este una dintre cele mai eficiente metode, o metodă care să dea rezultate și la adulți. Distracția este întotdeauna preferată în detrimentul metodelor clasice, plictisitoare. Dacă vrei să faci un cadou ideal copilului tău, uite o idee: lego pentru băieți de 7 ani. Lego ajută copiii să își dezvolte imaginația.

Seturi potrivite de Puzzle pentru băieții 7 ani

Băieții de 7 ani iubesc puzzle-urile pentru că îi și ajută să își îmbunătățească abilitățile cognitive, cum ar fi recunoașterea formelor, a culorilor, a mărimilor și a structurilor. Aceste abilități sunt importante pentru dezvoltarea gândirii logice și a rezolvării problemelor, care sunt esențiale pentru școală și în general în viața de adult. Am selectat mai jos câteva modele de puzzle-uri perfecte pentru a fi oferite cadou la o zi de naștere, Crăciun sau de 1 iunie. 

În timp ce joacă cu puzzle-uri, copiii de 7 ani își exersează foarte bine abilitățile motorii fine, cum ar fi coordonarea mână-ochi și utilizarea precisă a degetelor. Aceste abilități sunt importante pentru dezvoltarea dexterității și a coordonării, care sunt necesare pentru a îndeplini sarcini precum scrierea, desenul și alte activități manuale. Atunci când un copil completează un puzzle, simte o mare satisfacție personală și o creștere a încrederii în sine. Deci, la distracție cu cei mici! În plus, pot fi jucate individual sau în grup, ceea ce le face o activitate socială și interactivă. 

Mașinuțe cu telecomandă potrivite pentru băieți 7 ani

Băiețeii de 7 ani abia încep să descopere lumea prin joc și joacă. Încep să își facă mai mulți prieteni și să aibă o viață socială. Este momentul în care învață foarte multe lucruri despre lumea înconjurătoare și își definitivează cei 7 ani de acasă de care am auzit cu toții. Dacă ești părintele sau ruda unui copilaș de 7 ani și vrei să îi faci cadou ceva care să îi aducă un mare zâmbet pe față, ai la dispoziție o mulțime de jucării și dacă nu ești decis ce să îi oferi, îți oferim noi o idee: mașinuțe cu telecomandă. Toți băiețeii adoră mașinuțele și sigur se va bucura de noua sa mașinuță primită.

Arme de jucărie pentru băieții de 7 ani, sigure în timpul folosirii

Băieții în jurul vârstei de 7 ani sunt atrași de a se juca cu soldăței, zona armetei, arme, tancuri, pistoale de jucărie, cu bile, cu apă, în general totuși de acele arme de jucărie sigure, care nu rănesc. Orientează-te către arme care folosesc proiectile din spumă cu memorie, super ușoare și care nu au o forță mare de tragere. În acest fel, cel mic se poate juca în siguranță fără să strice televizorul din casă sau împreună cu un prieten, fără să se lovească, cel puțin nu așa tare. Jucăriile de la Nerf de exemplu pot reprezenta o variantă pe care cel mic să o îndrăgească. Aceste jucării au fost studiate cu atenție, pentru a le stabili siguranța, astfel pot fi un cadou ideal pentru u băiețel de 7 ani. Nu uita și de accesorii, vestă sau cască. 

Cele mai potrivite Trotinete pentru băieți de 7 ani

Copiii adoră să se joace cât este ziua de lungă. Se simt bine și așa descoperă lucruri atât despre ei, cât și despre lucrurile care îi înconjoară. Este bine să aiba ocazia să se joace și cu alți copii pentru că așa învață să interacționeze cu alte persoane, să vorbească, să colaboreze, dar mai ales să aplaneze conflictele. Părinții știu mai bine ce înseamnă joaca și jocurile pentru copii, de aceea, le cumpără jucării și îi duc în parcuri să se joace cu alți copii. Dacă ai un copil mic și vrei să îi iei un cadou, uite o idee: trotinete pentru băieți de 7 ani. Astfel va face mișcare și se va juca în același timp.

Biciclete pentru băieți 7 ani, între 16 inch și 20 inch

Pentru un băiat de 7 ani o bicicletă potrivită vârstei îi oferă atât posibilitatea de a se deplasa, cât și foarte multă libertate de mișcare și distracție. Alege să i-o cumperi cadou la ziua de naștere, de iepuras, de Paște sau de 1 iunie. Câteva criterii de a alege bicicleta potrivită: de regulă, o bicicletă ieftină nu este cea mai bună variantă. Sunt biciclete foarte grele și anevoios de manevrat de către cel mic. De asemenea, în funcție și de înălțime micuțului, trebuie să alegi o bicicletă cu roți cuprinse între 16” și 20”. Alege niște roți potrivite, alege și accesorii precum cască sau protecții pentru genunchi și coate. 

Haine și accesorii vestimentare băieți 7 ani

Șapte ani este frumoasa vârstă la care copiii încep școala. Hainele și accesoriile vestimentare nu sunt tocmai preocuparea lor esențială la acest moment, ei fiind mult mai captivați de toate schimbările existente și dornici să fie cât mai pregătiți pentru noua etapă a vieții lor, însă astfel de cadouri le sunt utile, existând mici modificări și în acest domeniu. De acum, pe lângă hainele comune, în culori neutre, potrivite mai mult pentru joacă și timp liber, orientează-ți atenția și către cămăși de calitate și pantaloni de stofă, potriviți pentru școală. Curelele și bretelele sunt accesorii de care cei mici pot de asemenea avea nevoie.

Smartwatch-uri pentru băieți 7 ani, perfecte de cadou

Învață-i pe cei mici să fie punctuali încă de la 7 ani și alege cel mai bun ceas smartwatch. Pe lângă ceas ți-ar fi util ca părinte să aibă și un GPS și posibilitatea de a suna în cazul unei urgențe. Alege pentru un băiat de 7 ani un gen de smartwatch cu multe opțiuni, cum ar fi jocuri preinstalate, posibilitatea de a asculta muzică, a face poze sau a trimite mesaje, fără a avea și telefon. la această vârstă, un smartwatch cu funcție de urmărire este suficient. Oricum cel mic nu are nevoie de un astfel de gadget, el fiind disponibil pentru liniștea părinților. Totuși, nu înseamnă că smartwatch-ul ales nu trebuie să arate ca eroul său favorit din desene animate.

Instrumente muzicale pentru băieți 7 ani, potrivite de cadou

Există multe instrumente muzicale potrivite pentru băieți de 7 ani, iar alegerea poate depinde de preferințele și interesele individuale ale copilului, dar și de buget. În general, instrumentele cu sunete mai simple și mai ușor de învățat ar fi o alegere bună pentru un copil de această vârstă. O primă opțiune ar fi poate o chitară acustică -  o opțiune bună pentru copiii care sunt mai serioși în ceea ce privește învățarea muzicii. Apoi am zice un pian electric portabil - acesta poate fi o alegere excelentă pentru copiii care doresc să învețe să cânte la pian.

Flaut - este un instrument mic și ușor de învățat care poate fi o alegere excelentă pentru copiii care doresc să învețe să cânte un instrument de suflat, apoi poate chiar o muzicuță, fiind și la un buget mai mic decât cele de sus. Să nu uităm de tobe, de um microfon sau chiar de un curs de dans. În concluzie, acestea sunt doar câteva exemple de instrumente muzicale care pot fi potrivite pentru un băiat de 7 ani. Nu-ți trebuie o ocazie specială pentru a le oferi, însă s-ar bucura sigur dacă ar primi un instrument chiar de ziua lui de naștere sau de Crăciun.

Jucării de exterior potrivite pentru băieți 7 ani

Există multe jucării de exterior potrivite pentru băieții de 7 ani pe care le pot oferi cadou.. ei vor găsi mereu ocazia să se joace și să se distreze în aer liber, indiferent de anotimp. Si totuși, contează mult și perioada anului în care cauți să cumperi online cadoul. În primul rând, biciclete - o bicicletă potrivită pentru vârsta și înălțimea băiatului poate fi o jucărie excelentă de exterior care îi poate ajuta să își dezvolte abilitățile motorii și să facă exerciții fizice.
Apoi evident trotinete potrivite pentru 7 ani, role, karturi, jucării gonflabile de toate felurile, jocuri de grădină, de camping, jocuri cu apă, porți de fotbal și o minge originală, toate pot fi un cadou memorabil la această vârstă. 

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă copiilor de 7 ani?

În general copiilor de 7 ani se oferă adesea cadouri legate de dezvoltarea lor mentală, ar putea fi cărți pentru studierea matematicii, științelor naturii sau chiar a unei limbi străine.

Ce cadou pot face fratelui mai mic de 7 ani?

Pentru frățiorul tău mic ai putea lua cadou o bicicletă, tricicletă sau trotinetă pentru ca el să petreacă cât mai mult timp afară în natură, cu prietenii la joacă.

Ce pot să iau cadou finuțului de 7 ani?

Pentru finul tău de botez ai putea face cadou 2 brățări identice pentru ca să le purtați ambele în pereche, să fie un simbol al vostru nași-fin.

Crazy Season la eMag!
Alege din timp cadourile de Crăciun pentru întreaga familie! Profită de REDUCERI! » Vezi Ofertele la eMag