CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Feti╚Ťe De 6 Ani

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

­čÄü La vârsta de 6 ani, copiii deja se preg─âtesc de ╚Öcoal─â, iar activit─â╚Ťile ╚Öi ocupa╚Ťiile din timpul liber sunt specifice pre╚Öcolarului: mul╚Ťi au asimilat numeroase cuno╚Ötin╚Ťe, în func╚Ťie de abilit─â╚Ťi, preferin╚Ťe, talente, dar ╚Öi conform cursurilor la care particip─â la gr─âdini╚Ťe. Po╚Ťi r─âmâne surprins s─â vezi c─â feti╚Ťa cunoscu╚Ťilor t─âi deja cunoa╚Öte o serie de no╚Ťiuni sau chiar vorbe╚Öte într-o limb─â str─âin─â, mai ales în cazul copiilor care merg la gr─âdini╚Ťe în limba german─â sau la cele particulare, în limba englez─â.

C─âr╚Ťi preferate de feti╚Ťe de 6 ani - de citit ╚Öi r─âsfoit

Cele mai bune c─âr╚Ťi pentru feti╚Ťele de 6 ani, sunt cele pe care le primesc ca recomand─âri de la al╚Ťi copii sau de la prietena cea mai bun─â. În acest fel, micu╚Ťa va îndr─âgi noua carte. Astfel ╚Öi munca ta este mai u╚Öoar─â în ceea ce prive╚Öte alegerea unei c─âr╚Ťi pentru cea mic─â. În caz c─â nu are cine s─â “î╚Ťi sufle” un titlu de carte, te po╚Ťi orienta c─âtre c─âr╚Ťi cu prin╚Ťese sau cu supereroi, care ╚Ötii c─â prezint─â interes pentru micu╚Ť─â. O variant─â bun─â la care po╚Ťi apela, o reprezint─â pove╚Ötile vechi române╚Öti reinterpretate în func╚Ťie de vârst─â, pentru o mai bun─â în╚Ťelegere. Cu siguran╚Ť─â î╚Ťi va face ╚Öi ╚Ťie pl─âcere s─â-i cite╚Öti sear─â de sear─â.

Juc─ârii de creativitate pentru feti╚Ťe 6 ani

O vârst─â frumoas─â, ce implic─â schimb─âri rapide ╚Öi mobilizare la maxim din partea p─ârin╚Ťilor. Alege s─â oferi feti╚Ťelor de 6 ani╚Öori o juc─ârie de creativitate, ce îi va dezvolta imagina╚Ťia, gândirea, percep╚Ťia, aten╚Ťia, cât ╚Öi precizia coordon─ârii lucrurilor. Un set creativ pentru bijuterii din m─ârgele colorate, covora╚Ö pentru desen lavabil, globus mare, puzzle, telefon pentru copii, microscop, cas─â pentru p─âpu╚Öi de desenat – toate feti╚Ťele viseaz─â la propriul palat al unei adev─ârate prin╚Ťese, reprezint─â doar câteva din ideile de juc─ârii pentru copii 6 ani creative, distractive, prezentate de noi cu scopul de a-╚Ťi veni în ajutor.

C─âsu╚Ťe de p─âpu╚Öi ╚Öi accesorii pentru feti╚Ťe 6 ani

O feti╚Ť─â de 6 ani ador─â jocurile cu p─âpu╚Öile. Nimic nu este mai frumos ╚Öi distractiv pentru ele decât s─â creeze scenarii ╚Öi pove╚Öti în jurul acestora, s─â se poarte cu ele ca ╚Öi cum ar fi la rândul lor domni╚Öoare, prietenele ei cele mai bune. P─âpu╚Öile sunt îngrijite de c─âtre feti╚Ťe, iar un astfel de cadou nu este niciodat─â l─âsat la o parte sau neglijat. Po╚Ťi opta chiar ╚Öi pentru un bust de p─âpu╚Ö─â cu p─ârul lung, accesorii de p─âr ╚Öi pentru machiaj, ╚Öi astfel cea mic─â va petrece timp îndelungat aranjând p─âpu╚Öa dup─â bunul ei plac, împletindu-i codi╚Ťe ╚Öi f─âcându-i diverse machiaje pentru ocazii închipuite. Când feti╚Ťele încep s─â creasc─â devin din ce în ce mai interesate s─â exploreze lumea din jurul lor. Dup─â ce au terminat cu scotocitul prin dulapurile mamei dup─â oale, farfurii ╚Öi ustensilele de buc─ât─ârie, acum le vor pe ale lor.

A╚Öa c─â de cum împlinesc 5, 6 ani ani le po╚Ťi cump─âra ansambluri de juc─ârii precum buc─ât─ârii utilate, dar ╚Öi seturi de mobilier pentru p─âpu╚Öi. Aceste tipuri de juc─ârii pentru a le da ocazia s─â î╚Öi creeze propria lume a jocurilor în care chiar ele sunt pionii principali. Mai mult, va fi minunat când vor chema în lumea lor ╚Öi pe ceilal╚Ťi membri ai familiei dar ╚Öi pe prietenele lor.

Seturi de construc╚Ťie ╚Öi Lego-uri pentru feti╚Ťe 6 ani

Pentru o tân─âr─â domni╚Öoar─â care urmeaz─â s─â împlineasc─â vârsta de 6 ani, un cadou potrivit ar fi un set de construc╚Ťie sau Lego. Acest tip de joc niciodat─â nu se demodeaz─â, drept dovad─â exist─â seturi potrivite chiar ╚Öi pentru vârsta adult─â. Pentru a fi mai rezistent în timp, po╚Ťi opta ca materialul setului s─â fie lemnul. Ca idee de subiect, po╚Ťi lua un set de construc╚Ťie tip castel, cu figurine, sau gr─âdin─â cu flori, ferm─â de animale etc. Dac─â ╚Ötii preferin╚Ťele feti╚Ťei, te po╚Ťi orienta în func╚Ťie de acestea. În ceea ce prive╚Öte Lego, po╚Ťi chiar s─â iei mai multe piese f─âr─â un model clar de urmat ╚Öi astfel cea mic─â î╚Öi va dezvolta creativitatea ╚Öi imagina╚Ťia.

Poate sunt de interes ╚Öi aceste cadouri pentru b─âie╚Ťi 6 ani ­čÄé­čÜĺ­čÄá

Seturi puzzle pentru feti╚Ťe de 6 ani - potrivite ╚Öi captivante

Frumoasa vârst─â de 6 ani marcheaz─â pentru majoritatea copiilor începutul ╚Öcolii, astfel în mod natural, ei devin mai curio╚Öi cu privire la descoperirea mediului înconjur─âtor ╚Öi cunoa╚Öterea mai multor informa╚Ťii. Juc─âriile sunt din ce în ce mai neglijate ╚Öi nu le mai capteaz─â aten╚Ťia ca înainte. Dac─â se apropie s─ârb─âtorirea zilei unei micu╚Ťe feti╚Ťe ╚Öi vrei s─â îi cumperi ceva util, opteaz─â pentru un set de puzzle cu c─ârticic─â inclus─â. Va avea o satisfac╚Ťie foarte mare în momentul în care va reu╚Öi s─â îl termine, iar cu ajutorul c─âr╚Ťii va citi povestea din spatele imaginii create sau va afla multe nout─â╚Ťi.

Experimente ╚Ötiin╚Ťifice pentru feti╚Ťe 6 ani ├«nv─â╚Ťate prin joac─â

Pentru o t├ón─âr─â s─ârb─âtorit─â de 6 ani un set de experimente ╚Ötiin╚Ťifice poate constitui un cadou perfect! Cu siguran╚Ť─â micu╚Ťa va fi interesata ╚Öi captivat─â de tot felul de lucruri pe care le poate crea. Oferta existent─â pe pia╚Ť─â este variat─â, iar seturile con╚Ťin instruc╚Ťiuni complete ╚Öi foarte bine explicate, astfel ├«nc├ót pot fi realizate cu u╚Öurin╚Ť─â de c─âtre copii. Desigur, este mult mai amuzant s─â fie f─âcute ├«mpreun─â. Cu un astfel de joc, este st├órnit interesul pentru viitoarele ╚Ötiin╚Ťe pe care le va studia ╚Öi la ╚Öcoal─â, precum chimia sau fizica. Seturile cu experimente ╚Ötiin╚Ťifice sunt modalit─â╚Ťi distractive ╚Öi utile de ├«nv─â╚Ťare prin joac─â.

Juc─ârii inteligente ╚Öi robo╚Ťi programabili pentru feti╚Ťe 6 ani

Alege pentru o s─ârb─âtorit─â în vârst─â de 6 ani, o juc─ârie inteligent─â care o va uimi. Iat─â câteva exemple: un set construc╚Ťie magnetic sau simplu, cu multiple figurine, un set de magie cu trucuri de baz─â, un joc de memorie, un board game pe care îl va juca împreun─â cu prietenii sau familia, un teatru de p─âpu╚Öi electronic cu telecomand─â sau un joc cu studio profesional de design. Orienteaz─â-te în func╚Ťie de preferin╚Ťele celei mici, dar arunc─â un ochi ╚Öi pe noile apari╚Ťii în materie de juc─ârii, pentru c─â ╚Öi acestea evolueaz─â de la sezon la sezon, fiind extrem de educative ╚Öi utile pentru o dezvoltare armonioas─â.

Juc─âriile inteligente ╚Öi robo╚Ťii programabili pot fi o modalitate captivant─â ╚Öi educativ─â pentru feti╚Ťele de 6 ani s─â înve╚Ťe concepte de programare, logic─â ╚Öi tehnologie. Aceste juc─ârii încurajeaz─â creativitatea, rezolvarea de probleme ╚Öi dezvoltarea abilit─â╚Ťilor STEM (╚Ötiin╚Ť─â, tehnologie, inginerie ╚Öi matematic─â). Prin intermediul lor, feti╚Ťele pot s─â construiasc─â, s─â programeze ╚Öi s─â creeze propriile aventuri tehnologice, oferindu-le oportunitatea de a se juca ╚Öi de a înv─â╚Ťa în acela╚Öi timp.

Cele mai iubite rochi╚Ťe la 6 ani

Feti╚Ťele de 6 ani sunt deja ca ni╚Öte prin╚Ťese în miniatur─â. ╚śi bineîn╚Ťeles c─â fiecare prin╚Ťes─â are nevoie de o garderob─â aparte. La aceast─â vârst─â feti╚Ťelor le plac rochiile vaporoase, din dantel─â sau tiul, în care s─â se pot r─âsuci cât mai mult. Sunt disponibile atât de multe modele ╚Öi variante, pentru zi, pentru sear─â, pentru diferite ocazii ╚Öi petreceri, încât este posibil mai r─âu s─â te încurce decât s─â te ajute. De asemenea, trebuie s─â ai în vedere ╚Öi gusturile micu╚Ťei, pentru a nu se întâmpla s─â-i cumperi o rochie care s─â nu-i fie pe plac sub nicio form─â. 

Ceasuri Smartwatch pentru fete 6 ani, perfecte de cadou

Dac─â o domni╚Öoar─â extrem de drag─â ╚Ťie împline╚Öte frumoasa vârst─â de 6 ani ╚Öi î╚Ťi dore╚Öti s─â oferi un cadou cu adev─ârat deosebit, afl─â c─â nu este prea devreme s─â achizi╚Ťionezi un smartwatch. Aceast─â vârst─â marcheaz─â pentru cei mai mul╚Ťi copii începutul ╚Öcolii, iar un astfel de dispozitiv îi va ajuta inclusiv pe p─ârin╚Ťi s─â ╚Ötie unde se afl─â cea mic─â, existând func╚Ťia de localizare GPS. În aceste vremuri moderne, copiii au nevoie de tehnologie ╚Öi înva╚Ť─â s─â o foloseasc─â eficient ╚Öi util de la vârste mici. Important este ca micu╚Ťilor s─â li se explice scopul pentru care ne folosim de telefoane sau smartwatch-uri ╚Öi s─â existe o limit─â clar─â de timp de folosire.

Haine ╚Öi accesorii vestimentare moderne pentru feti╚Ťe 6 ani

D─âruie╚Öte unei feti╚Ťe dr─âg─âla╚Öe de 6 ani╚Öori haine ╚Öi accesorii vestimentare. U╚Öureaz─â munca p─ârin╚Ťilor oferindu-i viitoarei ╚Öcol─âri╚Ťe un set de tricou cu fust─â, perfect pentru ╚Öcoal─â, cât ╚Öi fundi╚Ťe ginga╚Öe pentru p─âr. Dintre ideile de accesorii cele mai utilizate ╚Öi populare pentru feti╚Ťe men╚Ťion─âm br─â╚Ť─ârile dr─âgu╚Ťe, cerceii, colierele realizate din metale pre╚Ťioase sau dimpotriv─â simbolice, care se vor asorta cu orice ╚Ťinut─â. De asemenea, feti╚Ťele vor fi încântate de ceasurile roz sau fusti╚Ťele pliate, având în vedere c─â aceasta este vârsta când hainele ╚Öi accesoriile pe care le poart─â devin importante.

Bijuterii ╚Öi accesorii pentru feti╚Ťe 6 ani - moderne ╚Öi pre╚Ťioase

Când feti╚Ťele împlinesc 6 ani (de multe ori, ╚Öi mai devreme), devin tare cochete ╚Öi î╚Öi doresc s─â aib─â tot felul de accesorii sau bijuterii specifice domni╚Öoarelor sau asem─ân─âtoare cu cele v─âzute la mama lor. Dac─â ai o micu╚Ť─â s─ârb─âtorit─â pe care vrei s─â o surprinzi pl─âcut, poate ar fi o idee bun─â s─â îi cumperi diverse accesorii vestimentare sau bijuterii potrivite acestei vârste. De exemplu, pentru c─â exist─â o gam─â foarte variat─â pe pia╚Ť─â, po╚Ťi alege diverse po╚Öete complet echipate, cutii de bijuterii personalizate sau chiar seturi de crea╚Ťie bijuterii. Cu siguran╚Ť─â, vei l─âsa o impresie pl─âcut─â cu un astfel de cadou.

Juc─ârii Educative ╚Öi Montessori pentru feti╚Ťe 6 ani

Faptul c─â juc─âriile de tip Montessori sunt doar pentru bebelu╚Öi reprezint─â un mit. Exist─â astfel de juc─ârii foarte benefice ├«n dezvoltarea natural─â ╚Öi armonioas─â a copiilor, potrivite ╚Öi v├órstelor mai mari. Spre exemplu, drept cadou pentru o feti╚Ť─â de 6 ani, po╚Ťi opta pentru renumita ╚Öi mult iubita plac─â de echilibru Wobbel. Dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti ceva care s─â stimuleze foarte bine aten╚Ťia ╚Öi concentrarea, po╚Ťi ├«ncerca un set de construc╚Ťie sau chiar ╚Öi un set de ╚Öah ╚Öi dame. Aceste jocuri sunt confec╚Ťionate din lemn, lucru care garanteaz─â rezisten╚Ťa ╚Öi durabilitatea. Exist─â de asemenea, puzzle-uri cu diverse modele, potrivite v├órstelor mai mari. ╚śi acestea tot din lemn sunt confec╚Ťionate.

Trotinete pentru feti╚Ťe de 6 ani - potrivite de cadou

Trotinetele sunt iubite de c─âtre copiii din toat─â ╚Ťara. Ele sunt un mod inedit, facil ╚Öi rapid de a face mi╚Öcare în aer liber. Mai mult, se potrivesc chiar ╚Öi la ╚Ťar─â, nu doar la ora╚Ö, în jungla de beton. Cu ajutorul lor copiii pot face mi╚Öcare chiar ╚Öi în fa╚Ťa blocului într-un spa╚Ťiu restrâns. Dac─â vrei s─â faci o bucurie feti╚Ťei tale, alege un cadou util ╚Öi practic: trotinete pentru feti╚Ťe de 6 ani. Feti╚Ťa ta va aprecia trotineta ╚Öi abia va a╚Ötepta s─â se dea cu ea peste tot. Trotineta este un cadou util chiar ╚Öi pentru adul╚Ťi, dac─â nu ╚Ötiai. Îi vezi tot mai des la semafoare a╚Öteptând s─â prind─â verde.

Biciclete pentru feti╚Ťe 6 ani, potrivite de cadou

Alegerea unei biciclete pentru o feti╚Ť─â de 6 ani poate fi derutant─â ╚Öi totu╚Öi, foarte important─â. C├ónd e╚Öti pus ├«n fa╚Ťa unui astfel de alegeri, trebuie s─â ╚Ťii cont de c├óteva lucruri. Bicicleta ar trebui s─â fie suficient de u╚Öoar─â pentru ca cea mic─â s─â o poat─â ridica. Ar trebui s─â fie echipat─â cu manete de fr├óna suficient de mici pentru a le putea apuca u╚Öor. ╚śi, conform standardelor interna╚Ťionale, ar trebui s─â aib─â ro╚Ťi cu diametrul cuprins ├«ntre 16 inch ╚Öi 20 inch. Ai grij─â ca bicicleta s─â nu fie mai mare dec├ót are cea mic─â nevoie, pentru a nu se chinui s─â o ├«ncalece. Pentru ├«nceput alege o biciclet─â f─âr─â schimb─âtor de viteze, urm├ónd ca mai apoi s─â avanseze.

Cele mai potrivite Role pentru feti╚Ťe 6 ani - moderne, colorate, performante

Iat─â o idee de cadou pentru feti╚Ťe sportive ╚Öi dinamice care urmeaz─â s─â împlineasc─â 6 ani: o pereche de role. Vei g─âsi o gam─â larg─â de modele, culori sau tipuri existente pe pia╚Ť─â. Este minunat pentru cei mici s─â ias─â cât mai des în parc, iar atunci când fac ╚Öi sport, este cu atât mai bine. Rolele o vor înv─â╚Ťa pe feti╚Ť─â s─â î╚Öi exerseze postura corpului, echilibrul, îndemânarea, precum ╚Öi aten╚Ťia ╚Öi concentrarea. Pentru încep─âtoare, po╚Ťi opta mai întâi pentru patine, acestea au ro╚Ťi paralele. Pentru ca micu╚Ťa s─ârb─âtorit─â s─â se bucure de acest cadou timp îndelungat, alege o pereche de role confec╚Ťionate din materiale înalt calitative.

Juc─ârii de exterior potrivite pentru feti╚Ťe 6 ani

La v├órsta de 6 ani, feti╚Ťelor deja le place s─â exploreze lumea ╚Öi sunt foarte curioase. ├Än cazul ├«n care vrei s─â iei un cadou pentru o feti╚Ť─â c─âreia ├«i place s─â petreac─â foarte mult timp juc├óndu-se afar─â, este foarte simplu. Biciclet─â, trotinet─â, role, patine cu rotile, accesorii pentru nisip sunt doar c├óteva dintre op╚Ťiunile pe care le ai la dispozi╚Ťie. Treaba ta devine mai grea ├«n momentul ├«n care cea mic─â prefer─â mai degrab─â s─â stea ├«n fa╚Ťa unui ecran dec├ót s─â ias─â la joac─â afar─â. Atunci te po╚Ťi orienta c─âtre juc─ârii mai ÔÇťfancyÔÇŁ, cum ar fi un Hoverbord, un Solo Wheel sau o trotinet─â electric─â.

Cele mai potrivite Instrumente muzicale pentru feti╚Ťe 6 ani

Muzica este o form─â important─â de comunicare ╚Öi înv─â╚Ťare pentru cei mici, a╚Öa c─â înc─â de foarte mici, copiii vor dori s─â experimenteze diverse instrumente muzicale. Acestea sunt foarte bune idei pentru cadouri, chiar ╚Öi în cazul pre╚Öcolarilor. Pentru o tân─âr─â s─ârb─âtorit─â de 6 ani, de exemplu po╚Ťi alege din numeroase variante precum: pian, acordeon, xilofon, chitar─â, set de tobe, sau chiar saxofon ori trompet─â. Tot din aceast─â gam─â, exist─â seturi de karaoke cu microfon, care sigur vor impresiona ╚Öi vor scoate la iveal─â talente neb─ânuite. Instrumentele muzicale vor cre╚Öte încrederea de sine a micu╚Ťilor. În func╚Ťie de bugetul avut la dispozi╚Ťie, po╚Ťi opta pentru instrumente calitative, extrem de apropiate celor reale.

Ce activit─â╚Ťi sunt potrivite pentru o feti╚Ť─â de 6 ani?

Pentru o feti╚Ť─â de 6 ani, exist─â o varietate de activit─â╚Ťi potrivite care îi pot stimula imagina╚Ťia, creativitatea ╚Öi dezvoltarea. Feti╚Ťele la v─ârsta pre╚Öcolar─â iubesc s─â stea în natur─â, s─â-╚Öi fac─â prieteni, s─â se joac─â, s─â fie creative.I at─â câteva idei:

  • - Jocuri de rol: Fetelor de 6 ani le place s─â se joace de-a diverse roluri ╚Öi s─â î╚Öi imagineze scenarii diferite. Ofer─â-i costume de prin╚Ťese ╚Öi accesorii pentru a se juca de-a doctori╚Ťa, de-a m─âmic─â, de-a prin╚Ťesa sau de-a alte personaje preferate.
  • - Art─â ╚Öi crea╚Ťie: Activit─â╚Ťile creative precum desenul, pictura, modelajul cu plastilin─â sau crea╚Ťia de colaje sunt excelente pentru a-╚Öi exprima imagina╚Ťia ╚Öi pentru a-╚Öi dezvolta abilit─â╚Ťile artistice. Afar─â mai poate folosi ╚Öi creta colorat─â.
  • - Activit─â╚Ťi sportive: Multe fete pre╚Öcolare de 6 ani se bucur─â de activit─â╚Ťi sportive, cum ar fi dansul, gimnastica, înotul sau mersul cu bicicleta. Aceste activit─â╚Ťi nu numai c─â îi ajut─â s─â-╚Öi men╚Ťin─â s─ân─âtatea, dar le ofer─â ╚Öi oportunit─â╚Ťi de a socializa ╚Öi de a se distra.
  • - Jocuri de construc╚Ťie: Seturile de construc╚Ťie ╚Öi puzzle-urile pot fi la fel de captivante pentru fete ca ╚Öi pentru b─âie╚Ťi. Aceste jocuri îi stimuleaz─â gândirea logic─â ╚Öi spa╚Ťial─â ╚Öi îi ajut─â s─â-╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile motorii fine.
  • - Explorarea naturii: Plimb─ârile în natur─â, colectarea de flori sau plante, observarea insectelor sau a p─âs─ârilor ╚Öi alte activit─â╚Ťi în aer liber sunt excelente pentru a le conecta cu mediul înconjur─âtor ╚Öi pentru a le înv─â╚Ťa despre natur─â ╚Öi ecologie.
  • -  Jocuri de societate: Jocurile de societate precum Monopoly Junior, Jenga, Scrabble Junior sau alte jocuri de strategie ╚Öi puzzle-uri sunt excelente pentru a-i stimula abilit─â╚Ťile cognitive ╚Öi pentru a petrece timp de calitate împreun─â cu familia ╚Öi prietenii.
Indiferent de activit─â╚Ťile pe care le alege╚Ťi pentru feti╚Ťa voastr─â de 6 ani, asigura╚Ťi-v─â c─â îi oferi╚Ťi o varietate de experien╚Ťe ╚Öi oportunit─â╚Ťi de dezvoltare, în func╚Ťie de interesele ╚Öi pasiunile sale individuale.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot lua unei feti╚Ťe de 6 ani?

Feti╚Ťele de 6 ani s-ar bucura s─â primeasc─â cadou un set de experimente, juc─ârii Montessori pentru dezvoltarea intelectual─â, po╚Ťi lua un puzzle din lemn, un mozaic care s─â-i dezvolte imagina╚Ťia, bijuterii ╚Öi accesorii de feti╚Ťe sau c─âr╚Ťi interesante de pove╚Öti.

Ce cadou pot lua feti╚Ťei mele de 6 ani?

Pentru fiica ta po╚Ťi lua un set de experimente, o juc─ârie inteligent─â, un aparat foto, c─âr╚Ťi de pove╚Öti, h─âinu╚Ťe noi sau chiar c├óteva accesorii specifice v├órstei, un set dr─âgu╚Ť pentru a ╚Öi le face singur─â.

Ce cadou pot lua unei feti╚Ťe de 6 ani de Cr─âciun?

Feti╚Ťele de 6 ani sunt ├«nc─â iubitoare de p─âpu╚Öi, de seturi de buc─ât─ârie, supermarket, seturi de bijuterii, dar ╚Öi de c─âr╚Ťi ╚Öi juc─ârii inteligente, jocuri de societate pentru a se juca cu prietenii ori familia.