CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 6 Ani

Actualizat: 02 November, 2021 | Rating:

La vârsta de 6 ani, copiii deja se pregătesc de școală, iar activitățile și ocupațiile din timpul liber sunt specifice preșcolarului: mulți au asimilat numeroase cunoștințe, în funcție de abilități, preferințe, talente, dar și conform cursurilor la care participă la grădinițe. Poți rămâne surprins să vezi că fetița cunoscuților tăi deja cunoaște o serie de noțiuni sau chiar vorbește într-o limbă străină, mai ales în cazul copiilor care merg la grădinițe în limba germană sau la cele particulare, în limba engleză.

Păpuși pentru fetițe de 6 ani

O fetiță de 6 ani adoră jocurile cu păpușile. Nimic nu este mai frumos și distractiv pentru ele decât să creeze scenarii și povești în jurul acestora, să se poarte cu ele ca și cum ar fi la rândul lor domnișoare, prietenele ei cele mai bune. Păpușile sunt îngrijite de către fetițe, iar un astfel de cadou nu este niciodată lăsat la o parte sau neglijat. Poți opta chiar și pentru un bust de păpușă cu părul lung, accesorii de păr și pentru machiaj, și astfel cea mică va petrece timp îndelungat aranjând păpușa după bunul ei plac, împletindu-i codițe și făcându-i diverse machiaje pentru ocazii închipuite.

Trotinete pentru fetițe de 6 ani

Trotinetele sunt iubite de către copiii din toată țara. Ele sunt un mod inedit, facil și rapid de a face mișcare în aer liber. Mai mult, se potrivesc chiar și la țară, nu doar la oraș, în jungla de beton. Cu ajutorul lor copiii pot face mișcare chiar și în fața blocului într-un spațiu restrâns. Dacă vrei să faci o bucurie fetiței tale, alege un cadou util și practic: trotinete pentru fetițe de 6 ani. Fetița ta va aprecia trotineta și abia va aștepta să se dea cu ea peste tot. Trotineta este un cadou util chiar și pentru adulți, dacă nu știai. Îi vezi tot mai des la semafoare așteptând să prindă verde.

Centru de activități pentru fetițe de 6 ani

Când fetițele încep să crească devin din ce în ce mai interesate să exploreze lumea din jurul lor. După ce au terminat cu scotocitul prin dulapurile mamei după oale, farfurii și ustensilele de bucătărie, acum le vor pe ale lor. Așa că de cum împlinesc 5, 6 ani ani le poți cumpăra ansambluri de jucării precum bucătării utilate, dar și seturi de mobilier pentru păpuși. Aceste tipuri de jucării pentru a le da ocazia să își creeze propria lume a jocurilor în care chiar ele sunt pionii principali. Mai mult, va fi minunat când vor chema în lumea lor și pe ceilalți membri ai familiei dar și pe prietenele lor.

Jucării de creativitate pentru fetițe 6 ani

O vârstă frumoasă, ce implică schimbări rapide și mobilizare la maxim din partea părinților. Alege să oferi fetițelor de 6 anișori o jucărie de creativitate, ce îi va dezvolta imaginația, gândirea, percepția, atenția, cât și precizia coordonării lucrurilor. Un set creativ pentru bijuterii din mărgele colorate, covoraș pentru desen lavabil, globus mare, puzzle, telefon pentru copii, microscop, casă pentru păpuși de desenat – toate fetițele visează la propriul palat al unei adevărate prințese, reprezintă doar câteva din ideile de jucării creative, prezentate de noi cu scopul de a-ți veni în ajutor.

Haine și accesorii vestimentare

Dăruiește unei fetițe drăgălașe de 6 anișori haine și accesorii vestimentare. Ușurează munca părinților oferindu-i viitoarei școlărițe un set de tricou cu fustă, perfect pentru școală, cât și fundițe gingașe pentru păr. Dintre ideile de accesorii cele mai utilizate și populare pentru fetițe menționăm brățările drăguțe, cerceii, colierele realizate din metale prețioase sau dimpotrivă simbolice, care se vor asorta cu orice ținută. De asemenea, fetițele vor fi încântate de ceasurile roz sau fustițele pliate, având în vedere că aceasta este vârsta când hainele și accesoriile pe care le poartă devin importante.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot lua unei fetițe de 6 ani?

Unei fetițe de 6 ani se poate de luat diferite jucării pentru dezvoltarea intelectuală, poți lua puzzle ordinar, sau puzzle din lemn sau cu elemente de metal, poți lua mozaic care să-i dezvolte imaginația.

Ce cadou pot lua fiicăi de 6 ani?

Pentru fiica ta, poți lua hăinuțe noi (rochițe, fustițe, pantaloni, pantaloni scurți, pulover, tricouri de diferite culori) și poți lua și încălțăminte (adidași, teneși, botine, sandale, ciupici drăguți).

Ce cadou pot lua unei fetițe de 6 ani de Crăciun?

Pentru o fetiță de 6 ani, poți lua de Crăciun jucării de pluș mari sau alte jucării moi, ele pot fi simboliste anului care vine sau să fie în forma unui ren, ursuleț, iepuraș, lup etc.