CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Copiii Pasionați De Minioni

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Minionii sunt la moda! Sa nu spui ca nu stiai! Copiii si-i doresc peste tot: imprimati pe haine, jucarele pe birou, in prajiturile tematice... Profita de faptul ca le-ai descoperit pasiunea si comanda surprize pentru ei ca de Mos Craciun!

Idei de cadouri pentru copiii pasionați de Minioni

Minionii sunt la moda! Sa nu spui ca nu stiai! Copiii si-i doresc peste tot: imprimati pe haine, jucarele pe birou, in prajiturile tematice... Profita de faptul ca le-ai descoperit pasiunea si comanda surprize pentru ei ca de Mos Craciun! 

  

Probabil ca tie iti placea sa porti in zilele de sarbatoare un set cu Tom si Jerry. Baietelul tau, in schimb, sigur vrea o bluza Minions gri. Are maneci lungi si e confortabila. Sigur va dori s-o imbrace in prima zi de scoala de dupa vacanta, ca sa se laude cu darul de la Mos Craciun!

Asemanatoare e bluza pe galben. Sa mai spun ca e suficient de groasa, incat sa-i asigure caldura necesara in zilele foarte friguroase?

Daca baiatului ii place albastrul, evident ca Mos Craciun trebuie sa-i aduca o bluza copii Minions ALBASTRA. Ii poti alege chiar si un tricou funny. 

Primele zile de primavara, dar si cele de toamna pot fi asa mohorate… Daca iese in fata blocului, ca sa nu-i fie rece, mai intai incalta-l cu niste sosete Disney Minions, apoi da-i o pereche de cizmulite. Normal, tot Minions! Credeai ca ai scapat? :)

Hmmm, e imbracat cu Minioni? Atunci sa fie din cap si pana-n picioare! Cumpara-i si un set, format din caciulita, fular si manusi

Cand e bolnavior, ca sa-i distragi atentia, ofera-i partenerul de joaca ideal: un Minion care canta si danseaza. Functioneaza pe baza de baterii si e o adevarata provocare pentru cei mici! 

Lumea copiilor e vesela, colorata si plina de farmec! Antidotul perfect, cu care poti trata stresul si grijile cotidiene, e zambetul puiului tau! Ofera-i lucrusoare cu personajele lui preferate, Minionii, si iti va multumi ori de cate ori va avea ocazia!