CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Pantofi Pastel - Vara Se Poartă Colorat

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Fii chic în pantofi pastel! Ce-ai spune dacă ai renunța vara aceasta la clasicii pantofi negri în favoarea celor în nuanțe vesele? Pentru o ținută memorabilă, poartă sandalele pastel!

Pantofi pastel - vara se poartă colorat

Fii chic in pantofi pastel! Ce-ai spune daca ai renunta vara aceasta la clasicii pantofi negri in favoarea celor in nuante vesele? Sunt feminini, eleganti si dau o nota de pretiozitate tinutei tale. Garantat te vor cuceri de la prima incaltare!

Pantofi chic pentru garderoba estivala, in culoarea crem sau bej

Pantofi delicati si foarte comozi, in culori pastelate... 

- Impresioneaza-ti viitorii parteneri de afaceri cu o tinuta business impecabila! Accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi stiletto roz din piele naturala JUSTPINK. Funda aplicata pe ei le confera un plus de finete si feminitate.
- Toc usor mai gros si un varf semi-ascutit au pantofii stiletto roz inchis din piele lac. Cine doreste, ii poate comanda si pe alte culori.
- Tot pentru intalniri mai speciale recomandam si pantofii stiletto Blackout bleu din piele naturala. Asorteaza-i cu o poseta plic!
- Nu stii ce sa alegi? Opteaza atunci pentru o combinatie roz-bleu, comandand o pereche de pantofi din piele lacuita. Sunt chic si foarte comozi!

Pantofi numai buni de iesit in oras, in nuante pastelate si vibrante: exemplu galbeni, bleo sau verzi

- Nu prea stii cu ce sa te incalti cand mergi cu prietenii sau cu iubitul la terasa? Te ajutam noi! Alege o pereche de pantofi portocalii, din piele ecologica. Impresioneaza prin simplitate si eleganta.

- Sau poate vrei niste pantofi Cleoma turcoaz. Iti definesc tinuta si te fac sa pari mai hotarata si mai… convingatoare!
- Tot pentru a iesi in oras recomandam si niste sandale bej. Se fixeaza foarte bine pe picior datorita fermoarului.

Sa nu uitam ca Pastelurile sunt definitia feminitatii si ar trebui sa le purtam tot mai des in primavara-vara 2016 su oricand crezi ca te-ar avantaja. Am vazut haine pastel si de iarna, asa ca alegem sa le purtam indiferent de anotimp! Recomandam sa ai grija totusi la materiale si la celelalte nuante din tinuta ta, dar probabil ai deja in vedere asta. Materialele prea dure sau mult prea vii vor crea un contrast neplacut intre accesoriul pastel si restul tinutei, astfel sunt de evitat. Sunt sigura ca te vei descurca oricum! Pe Cadoland.ro vei gasi haine pastel, accesorii pastel, pantofi pastel si... te lasam sa le descoperi accesand site-ul nostru. 

Pantofi pastel pentru momente speciale, de seara, cu toc comod

- Cu ce te incalti in ziua in care vei spune DA la Starea Civila? Iata ce iti propunem: Pantofi Pestru Roz. Sunt inalti, feminini si iti fac mersul mai elegant, ca de fotomodel.

- Pantofi dama roz cu toc inalt Candice. Ii poti purta si cand ai o anumita ocazie, si cand mergi la cina in oras.
- Pantofi Viskoty turcoaz. Toc roz, talpa compensata galbena si fata roz. Adica exact ceea ce iti trebuie pentru o petrecere de vara.

Alege o garderoba in ton cu sezonul estival! Daca pana acum ai incaltat doar pantofi si sandale negre, fa o schimbare! Inveseleste-ti tinutele optand pentru pantofi in culori vesele, precum roz si bleu! Recomandarile noastre sunt atat pentru o zi obisnuita, cat si pentru momente speciale. Care e perechea ta de pantofi pastel preferata?