CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rucsac Colorat - Trendy, Material Rezistent, Cu Imprimeuri Vesele

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Dacă vesel se trăiește, poartă rucsac colorat! Sigur vei fi încântată de cele 6 modele de rucsacuri cu imprimeuri multicolore sau cu bufnițe realizate din materiale rezistente.

Rucsac colorat - trendy, material rezistent, cu imprimeuri vesele

Daca-ti place sa traiesti si sa te imbraci colorat, atunci sigur vei fi incantata de cele 6 modele de rucsacuri cu imprimeuri multicolore sau cu bufnite, cu buzunare exterioare si compartimentari interioare. Sunt un must-have in acest sezon!!

Orice outfit are nevoie de o geanta superba pentru a-l evidentia si pentru a-l scoate in valoare. Spre norocul nostru, avem o multime de optiuni la indemana in sezonul acesta. Gasesti mai jos modele foarte incapatoare, cu imprimeuri variate, usor de purtat in spate, pe umar. Astfel iti vei putea lua cu tine la plimbare toate obiectele de care ai nevoie: ochelarii, o carte preferata, ebookul, portofelul, trusa de machiaj, cheile, doua agende, chiar si o sticla de apa.

  • - Rucsac colorat perfect pentru expeditii, o plimbare prin parc, dar si pentru o escapada de weekend sau pentru sala sau bazinul de inot
  • - Extrem de incapator, din culorile sezonului
  • - Dimensiuni: Lungime 34 cm, Inaltime 37 cm, lungime bereta 50 cm. 
  • - Material rucsac bufnite din panza si piele ecologica, se spala fara probleme
  • - Bretelele sunt reglabile 
  • - Spatele si bretelele buretate
  • - Buzunare speciale pentru instrumentele de scris, carti, telefon

Un lucru e cert: oricat de multe am avea acasa, in dulap, pe cuier, in tot felul de cutii, mereu ne place sa le avem prin preajma, sa le admiram si sa le asortam cat mai bine. :)  Pentru weekend-urile in care ai chef sa iesi din tipare, sa te simti libera in blugii rupti, tenisi sau sandale si tricoul oversized, am un singur sfat pentru tine: INDRAZNESTE! Daca vesel se traieste, poarta rucsac colorat! 

BONUS: un plic cu broderie, elegant si deosebit si o geanta de umar, cu model traditional