CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

 modele De Pantofi și Sandale Cu șiret

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Modele de pantofi și sandale cu șiret. Sandale cu platformă și șiret pe picior. Din garderoba nici unei femei nu trebuie să lipsească pantofii și sandalele cu șiret.

 Modele de pantofi și sandale cu șiret

Din garderoba nici unei femei nu trebuie sa lipseasca pantofii si sandalele cu toc. Pentru un aspect cat mai sexy, dar si pentru a-ti pune silueta in evidenta, iti recomandam modelele cu siret. Inspira putin mister si un aer usor latino!

Desi suntem in luna Mai si se presupune ca ar trebui sa stim deja tot ce se poarta sezonul calduros ce o sa vina, avem acum suficient timp cat sa ne achizitionam cele mai noi modele de pantofi si sandale - modele must have in 2016.  Daca nu stii inca ce se poarta, poti afla din acest articol care sunt cele mai ravnite modele ale verii. Sa profitam asadar di plin de marile reduceri din magazinele online! 

Cu ce te incalti cand mergi la club?

Indiferent ca porti o fusta, o rochie sau o pereche de pantaloni, tinuta trebuie sa aiba neaparat tocuri. Ce fel de tocuri? Iata cateva:

- Pantofi Blackout negri: sunt facuti din piele naturala 100%, atat pe interior, cat si pe exterior.

- Pantofi Blackout stiletto: varf ascutit, toc subtire, model surprinzator! Incalta-i si garantat vei fi remarcata!

- Sandale Carinii bej: Sunt perfecte de purtat cu o fusta pana la genunchi, nu doar cand iesi in oras, ci si la un cocktail sau o petrecere mai pretentioasa.

Desi reprezinta piesa de rezistenta a verii, SANDALELE GLADIATOR nu se potrivesc chiar tuturor. Le poti evita daca ai picioarele scurte si gleznele mai groase. De asemenea trebuie sa fii atenta la faptul ca sandalele gladiator arata total inestetic pe picioarele umflate.

Indiferent de lungimea picioarelor, pentru fiecare exista modelul de incaltaminte potrivit. La fel e si la pantofii sau sandalele cu siret. Totul tine de alegerile pe care le faci. Noi zicem ca genul acesta de incaltaminte s-ar potrivi si in combinatie cu o pereche de blugi, cu o rochie de vara sau cu pantaloni scurti.. 

Sandale si pantofi pentru intalniri romantice

Dupa piesele vestimentare cu franjuri care fac furori vara asta, sandalele cu franjuri vin sa intareasca si mai mult acest trend..

- Pantofi cu toc Lux Soft. Detaliile decorative, tocul subtire si modelul sexy vor atrage rapid privirea iubitului tau!

- Sandale Bullboxer negre. Iata elementul inedit din tinuta ta, in serile in care vrei sa te simti bine pe ringul de dans! Au talpa stabila si se fixeaza bine pe picior, datorita cataramelor si fermoarului.

- Sandale ALDO Sorbara negre. Impresioneaza prin simplitate si feminitate! In rest, nu spunem decat atat: incalta-le!

- Sandale maro din piele cu toc ALDO Callie: Sunt special create pentru persoanele care nu obisnuiesc sa poarte tocuri. 

- Sandale Bullboxer negre. Mascheaza bine monturile pe care, poate, le ai deja si asigura stabilitate nu doar in zona calcaielor, ci si a degetelor.

Sandalele cu siret sau cu snur - Sunt o alta alternativa, mai eleganta sa zicem asa, a sandalelor gladiator. Foarte versatile, sandalele cu snur pot fi usor de asortat atat cu rochii lungi, fuste sau jeans boyfriend. Atentie insa daca stii ca picioarele tale se umfla frecvent, ele nu vor arata prea bine... Incearca sa eviti acest model daca stii ca ai probleme. Pe langa faptul ca arata inestetic iti opresc si circulatia.

Fii sexy vara aceasta! Renunta la tinutele sport, cu multe perechi de tenisi si adidasi, in favoarea tocurilor. Indiferent ca iesi in oras cu amicii, ai intalnire sau te duci la club, completeaza-ti tinutele cu sandale si pantofi cu toc! Chiar daca vara tine doar 3 luni, sandalele pot fi purtate pana toamna tarziu. Tendintele verii arata foarte bine, cu mici exceptii. Depinde insa de preferintele fiecaruia dintre noi. Spor la shopping!