CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Pijamale Damă De Vară și Cămăși De Noapte Din Bumbac Sau Satin

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Pijamale damă potrivite pentru vară, cămăși de noapte din satin sau bumbac, confortabile, ușoare, zeci de modele disponibile, imprimeuri cool,sexy și vaporoase.

Pijamale damă de vară și cămăși de noapte din bumbac sau satin

Cadourile practice sunt la moda! Daca nu mai stii ce anume sa cumperi de ziua prietenei tale cele mai bune, noi iti propunem sa alegi o pijama subtire si o camasa de noapte. Sunt subtiri, exact ca pentru primavara-vara, si din materiale de calitate, placute la atingere.

Fie ca iubesti seturile tale de pijamale, fie ca preferi sa dormi in tricou sau boxeri, fie ca sunt de bumbac, satin sau dantela, fie ca sunt largi sau pufoase, pijamalele fac parte din viata noastra de zi cu zi. Pe care le doresti dintre cele de mai jos?

Pijamale de primavara

Alege, spre exemplu, o pijama roz, marca Sofiaman. Bluza are elastic in talie si e prevazuta cu o fundita. Datorita aspectului deosebit, nu trebuie sa ratezi compleul cu bluza uni, tot marca Sofiaman.

Foarte confortabil, el e creat special pe gustul persoanelor elegante si moderne. Pentru noptile de primavara este perfecta si o pijama cu imprimeu Rock and Rags. E alcatuita din doua piese, si anume pantaloni lungi si tricou. Aceleasi piese le are si pijamaua Esotiq. Diferenta insa consta in faptul ca pantalonii sunt infrumusetati cu multe stelute. Pentru noptile mai reci a fost creata pijamaua cu imprimeu buline, din bumbac 100%.

Pijamale pentru nopti de vara

 Ofera-i drept cadou prietenei tale o pijama satinata Petra. Bluzita este infrumusetata cu flori la nivelul bustului, iar pantalonasii sunt trei sferturi. E o tinuta cu care sigur isi va impresiona iubitul. De asemenea, poti alege pijamaua Mushroom. Pantalonii sunt scurti si au dungi albastre. Nu rata nici pijamaua eleganta Lovely. Cupele maioului sunt intarite, astfel incat sa sustina sanii mai mari. Cat despre pantaloni, ei bine, sunt foarte comozi si placuti la atingere.

4 furouri sexy din saten pentru doamne si domnisoare

Alege setul “Malvine” si pune in evidenta orice silueta frumoasa! Despre un set sexy “Mellissa”, de la Beauty Night, ce zici? Este alb si are un decolteu generos, acoperit cu un material semi-transparent.

Sexy si misterioasa este camasa crem Set Babell Pare o rochita de vara, numai buna de purtat prin casa, caci asa si este, dar e gandita pentru nopti fierbinti de vara! Camasa de noapte Babell, din satin segri si fin Babell negru starneste imaginatia oricarui barbat… Bretelutele subtiri si fundita de la bust pun in evidenta o silueta delicata si frumos conturata.

Din seria "Stiai ca?" - Destul de greu de crezut, dar din saloanele intime ale oamenilor, pijamalele s-au transformat in haine de lux de strada. Designerul francez Paul Poiret a creat o colectie de pijamale de matase care se puteau purta in public in timpul zilei, fiind considerate tinute lejere, la moda. Asta se intampla la inceputul anilor 1900.

Ofera-i prietenei tale un cadou nu doar frumos, ci si practic! Ca sa aiba ce imbraca in noptile de primavara-vara, noi ne-am gandit la cateva modele de pijamale. Unele sunt usor conservatoare, altele sexy si sofisticate. Alege-i darul in functie de preferintele ei. Spor la cumparaturi!

Pijamale de vara pentru barbati. Credeai ca am uitat?