CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rucsacuri și Ghiozdane școlare Pentru Adolescenții De Liceu

Actualizat: 17 April, 2024 | Rating:

🎁 Vă punem la dispoziție o gamă variată de rucsacuri și ghiozdane școlare pentru adolescenții de liceu. Intră acum pe site și alege-l pe cel potrivit.

Rucsacuri și ghiozdane școlare pentru adolescenții de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si in plus ai vrea ceva parca mai colorat, de firma si mai incapator - eventual sa-ti intre si laptopul in el. Am facut noi cateva selectii de rucsacuri si ghiozdane in tendinte actuale pentru adolescenti, numai bune de carat in spate la liceu - de la Puma, Nike, DC, Reebok, Converse sau Vans.    Back to school si multa bafta!

Ghiozdane simple, cu alb si negru, suferitoare zi de zi. Click pentru detalii:  

Pentru tinerii ce iubesc lucrurile simple, ghiozdanele de mai sus ar fi sugestiile cele mai potrivite. Ies in evidenta prin modele traditionale, sunt usor de accesorizat, din culori suferitoare, cu bretele ajustabile captusite. Pot fi purtate atat de baieti cat si de fete, asadar pot fi un frumos cadou pentru o colega, sora sau persoana iubita. 

Unde gasesti cele mai faine rucsacuri si ghiozdane in tendinte actuale? Noua ne-au placut modelele noi de pe FashionDays, AnswearOriginals   sau eMag

Rucsacuri in stil etno-floral, traditionale. Click pentru si mai multe modele:  

Rucsacul e cel mai stilat, comod si versatil accesoriu al tinerilor. Acesta se combina perfect cu orice model de tenisi, cu orice camasa sau blugi. Pentru pasionatii influentelor etno, sigur selectiile de mai sus sunt pe placul vostru. Ele pot fi oferite cadou prietenilor de majorat, fratilor, colegilor sau persoanelor iubite. In plus, pot fi purtate atat la scoala, liceu, cat si prin vacante, calatorii fel si fel. Noua ne place cel mai mult cel de la Vans. 

Ghiozdane colorate pentru liceenii veseli si rebeli. Click pentru preturi:  

Cand achizitionezi un ruscac/ ghiozdan poti avea in vedere si urmatoarele lucruri utile:

- capacitatea - volumul (exprimat in litri), 
- materialul din care este confectionat si proprietatile lui (poate fi impermeabil, rezistent la frecare),
- accesorii si compartimentare (buzunare, compartiment pentru hidratare)
- si ajustabilitate (reglarea chingilor de prindere, sistem de ventilatie).

Alte ghiozdane colorate si rezistente, pentru scoala. Click pentru a vedea si alte culori:  

Un rucsac bun, perfect pentru cei care isi cara laptop-ul sau notebook-ul  

- Pastrati confortabil la indemana computerul portabil si lucrurile esentiale de zi cu zi cu elegantul si durabilul rucsac DC. Aduceti-va si tableta. Exista o zona interioara de depozitare, moale, pentru o tableta, cu un buzunar cu accesare simpla, situat in partea frontala. Adaugati lucrurile indispensabile activitatii de zi cu zi – hartii, carti, incarcatoare, cabluri si altele – in celelalte doua compartimente. Utilizati buzunarul frontal pentru a stoca si accesa rapid cheile, telefonul sau alte articole utilizate frecvent.

Speram ca v-au placut selectiile noastre de Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu - de la Puma, Nike, DC, Reebok, Converse sau Vans. Cam toate selectiile noastre de rucsace sunt versatile, compacte, cu un design simplu, ideale pentru viata de zi de zi, la scoala, liceu sau facultate, pentru drumetii sau calatorii cu avionul, putand fii transportat ca bagaj de mana in cursele aeriene.