CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Noi Modele De Cizme Cowboy, în Tendințe Actuale

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Comandă cele mai noi modele de cizme cowboy acum! Diferite culori și modele. Ești stăpână pe situație cu cizme cowboy de damă din cele mai bune materiale.

Cele mai noi modele de cizme cowboy, în tendințe actuale

Inspira-te de aici daca esti fana a acestui stil western - fuste sau rochii, purtate cu cizme cowboy. Am selectat o gama variata de ciocate pentru femei / cizme cowboy, in tendinte actuale, pline de culoare si printuri. Cizme cowboy albe, negre sau maro? 

De ce merită să-ți achiziționezi aceste cizme cowboy?

Aceste cizme cowboy sunt usor de incaltat, fara sireturi, fermoare, sunt și comode (poti sta încălțată o zi întreagă în ele) și sunt și foarte trendy la ținutele de zi cu zi sau mai ales la festivaluri. 

Rochii si fuste scurte, cu volane, usor evazate sau foarte ample + cizmele cowboy = love

Noi recomandăm ambele lungimi de cizme (și cele mai scumpe, dar și mai lungi), dar am merge totuși spre cizmele mai înalte, că s-ar potrivi mai bine la fuste și rochii. E important ca fusta să nu fie strămtă, în rest aceste cizme cowboy se pot asorta foarte bine cu orice tip de fuste și rochii. De care? Păi vaporoase sau doar fluide, cu imprimeuri florale sau gispy, albe, negre sau colorate, cu tivuri in colturi asimetrice, din satin sau din dantela sau voal.

Alege din aceste modele de cizme cowboy albe:

Cum poți asorta cizmele cowboy? Idei de outfit-uri:

Designerii au propus mereu prin prezentări acest stil western: outfit-uri cu pălării cu bor mare de cowboy, veste sau geci cu franjuri, cămăși albe, rochii vaporoase, lungi, nelipsitele cizme cowboy din materiale diferite, culori variate, cu tocuri si varfuri metalice (aurii sau argintii) pentru un efect de seara. Ca și sfat, încearcă să porți cizmele cowboy in nuante de negru si crem, maro, cu modele geometrice colorate si catarame laterale. dar și cu vârfuri metalice amintite mai sus. 

Posibilitatile de a combina stilul western cu cizme cowboy sunt multiple, indiferent de sezon. Cizmele cowboy au fost destul de purtate anul acesta pe la festivalurile din țară și au arătat excelent! 


.

De unde poți cumpăra online astfel de cizme cowboy pentru femei? 

Noi le-am găsit online pe eMag, Depurtat, Kalapod, Modlet, B-MallAnswear sau Fashiondays