Cauți O Pereche De Bocanci Pentru A-i Purta Cu Rochițe?

Actualizat: 26 July, 2021 | Rating:
Cauți o pereche de bocanci pentru a-i purta cu rochițe?
Credeai că odată cu venirea sezonului rece este un bun moment de a-ti pune rochitele intr-un colt ascuns al șifonierului și să le scoți abia la primăvară? Nu, nu. Spre deliciul fashionistelor pasionate de orice mișcă în modă.. putem spune ca poți purta oricând o pereche cool de bocanci, alaturi de o rochiein stilul mai rock, pentru un super look.Integrarea bocancilor din piele - în tendințe actuale, cu ținte, talpă mai înaltă, cu siret, capse -în ținutele alcătuite cu rochii reprezintă o tendință actuală. Sigur vei găsi alegerile potrivite stilului tău vestimentar caracteristic.

Bocanci confortabilişi trendy pentru un super look, în rochie. Click pe detalii & cumpara online:

Rochițele purtate cu bocanci cu ținte sau cu talpă înaltă sunt varianta perfectă pentru a mai diversifica ținutele. Iată cele mai bune alegeri rochițe-bocanci pe care le poți încerca:
- Poartă o pereche de bocanci cu o rochie de blugi / o rochie simpla, neagra / o rochie cu motive florale;
- În zilele de toamnă târzie, optează pentru o ținută de inspirație rock, alcătuită dintr-o rochie midi, neagra, tip sac. În ceea ce privește bocancii, ținutele rock sunt mult mai permisive, așa că poți opta pentru o pereche de bocanci clasici, cu ținte sau cu multe catarame.Purtate cu șosete lăsate la vedere sunt lookul sezonului rece!

** Evită să porți bocanci sport, cu catarame, împreună cu o rochie romantică, elegantă. Aceste rochițe se potrivesc cel mai bine cu o pereche de botine, cu sau fără toc, poate din piele întoarsă.

Botinele sau bocancii sunt poate cele mai îndrăgite tipuri de încălțăminte, fiind ușor de accesorizat la orice ținută:


- Rochițele pot fi purtate cu bocanci chiar și în zilele mai calde: dacă îți plac rochiile mai lungi, optează pentru alăturarea unor ghete de inspirație rock pentru a alcătui un look chic. Ținutele cu rochii și bocanci se pot transforma în cele mai chic, cu alegerile potrivite: alegerea materialelor mai prețioase, o haină elegantă și o pereche de botine cu talpă joasă se pot transforma într-o ținută cu adevărat elegantă.

Din piele naturală sau întoarsă, cu șireturi, ținte sau catarame, bocancii cu toc gros te mențin elegantă și confortabilă fără niciun extra efort:Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.