CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Femei De 50+ Ani

Actualizat: 31 October, 2021 | Rating:

🎁 Mamele, bunicile, prietenele, vecinele sau colegele noastre de muncă de peste 50 ani merită ce este mai bun de ziua lor. Uneori parcă nu mai știi ce să le cumperi și cauți inspirația pe diverse site-uri. Noi suntem acel site care îți oferă Idei de cadouri pentru femei de 50+ ani atunci când inspirația a fugit pe alte meleaguri. Suntem aici cu o mulțime de idei de cadouri pentru tine și cei dragi ție!

1. Seturi cosmetice cadou pentru femei de 50 ani

O altă idee originală și drăguță de cadou pentru femeile de 50+ ani reprezintă seturile cosmetice cadou, potrivite mai ales pentru ten, gât și mâini. Alege să oferi fericire și bucurie în sufletul unor femei minunate, optând pentru o cremă de noapte pentru ten, o cremă de mâini, o cremă gel pentru ochi, o emulsie pentru puncte negre/rozacee, cat și o cremă cu protecție solară pentru corp/față, atât de necesară în rutina sa de îngrijire zilnică. De asemenea, orientează-te către produsele pentru make-up, mai ales că aceasta suntem siguri că le utilizează în fiecare zi, înainte de a ieși din casă sau a pleca la muncă.

(59 voturi)

Set

2. Ceasuri cadou pentru femei 50+ ani

Timpul trece și nu putem face nimic pentru a-l opri. Este un proces ireversibil pe care îl regretăm poate cel mai mult. Putem merge în trecut prin intermediul amintirilor, iar în viitor cu ajutorul viselor și proiectărilor. Tot ce putem face cu ușurință este să ținem socoteala timpului cu ajutorul ceasurilor pentru a știi mereu fix unde ne aflăm. Ceasurile au fost și vor fi mereu adorate de femei pentru că îmbină utilul cu plăcutul datorită designului lor și funcționalității. Dacă vrei să faci un cadou surorii, mamei, prietenei, vecinei, colegei tale de muncă, uite o idee bună: ceasuri cadou pentru femei 50+ ani.

3. Bijuterii cadou pentru femei 50+

Femeile adoră să se simtă frumoase și le place atât de mult acest sentiment că îl caută neîncetat. De aceea, fac tot felul de eforturi pentru a arăta și a se simți incredibil. Se aranjează mereu înainte de a ieși din casă pentru a atrage privirile tuturor. Admirația și invidia altora le face să se simtă bine în pielea lor oricând. Dacă vrei să le faci un cadou pentru a le ajuta să se simtă bine și să aibă o stimă ridicată de sine, uite o idee utilă: bijuterii cadou pentru femei 50+. Pe lângă cosmetice și haine, femeile adoră bijuteriile și își cumpără cât de des pot pentru a avea bijuterii pentru orice ocazie.

4. Coșuri cadou femei 50+ ani

Pentru sărbătorita dragă, o idee de cadou mai diferită, originală și surprinzătoare ar putea fi reprezentată de coșurile cadou. Fie că este vorba de zi de naștere, 8 Martie, Crăciun sau Revelion, un coș cadou va însemna admirația, recunoștința și iubirea pe care o manifești față de mamă, soră, soție, prietenă, cât și o colegă de muncă. Interiorul coșului ar putea fi alcătuit din bunătăți dulci (ciocolate, dulciuri, fructe uscate, exotice, cât și proaspete), băuturi rafinate și selecte specifice femeilor, cât și produse de îngrijire personală, cosmetice necesare îngrijirii tenului în rutina zilnică.

5. Cărți cadou pentru femei 50+

Cărțile reprezintă o sursă indispensabilă de cunoștințe și istorii interesante de viață. Unei femei de 50+ ani dăruiește o carte bună, interactivă sau de dezvoltare personală, având în vedere că o viață întreagă omul învață și își petrec timpul descoperind lucruri și procese noi. Ai putea opta pentru cărți de psihologie, interesante prin stilul lor de a reda viața “așa cum este”. Pentru o zi de naștere, Crăciun, Revelion sau 8 Martie, o carte reprezintă un cadou potrivit pentru femei, mai ales pentru cele care sunt pasionate de lectură și un weekend perfect pentru ele semnifică cel care este petrecut cu o carte bună.

6. Parfumuri cadou femei 50+ ani

Pentru femeile din această categorie frumoasă de vârstă, optează pentru un cadou rafinat, delicat, cât și necesar, toate acestea potrivindu-se unui parfum. Fie că este vorba de zi de naștere, 8 Martie, Crăciun sau alt eveniment, un parfum floral, proaspăt, aromatic, cât și fructat reprezintă un cadou minunat și potrivit pentru acestea. Nu ezita să optezi pentru mirosul preferat al sărbătoritei, pentru a o surprinde și mai mult. De asemenea, un parfum reprezintă un dar memorabil, ce persistă în timp și care îi va aduce aminte mereu de tine. Oferă-i toată caldura și admirația ta printr-un cadou original.

7. Aranjament floral

Gestul de a oferi flori este considerat unul din cele mai romantice. E la fel de plăcut ca și sentiment să le și primești, din mâna cuiva drag, dar este și mai palpitant, mai intens și mai incitant să le primesti când nu te aștepți! Iar femeile adoră să primească flori, cu orice ocazie. Iar dacă florile vin într-un aranjament dedicat ție, supriza este cu atât mai frumoasă. Aranjamentele sunt deosebite în orice context. Fie că sunt oferite mamei, vecinei, șefei sau partenerei de business. Iar multitudinea de modele te face să îți dorești să alegi din fiecare și să faci aranjamentul complex și colorat.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot lua mamei?

Deoarece toate mămicele iubesc să arate frumos, un cadou eficient și bun ar fi produse cosmetice sau produse de îngrijire contra ridurilor și cu efect de întinerire. Mama ta la sigur va rămâne impresionată și mulțumită de așa cadou.

Ce cadou să iau bunicăi?

Bunicele adeseori sunt pasionate de gătitul bucatelor gustoase pentru nepoței, astfel un cadou perfect ar fi vesela pentru gătit, sau chiar electrocasnice mici sau mari care ar ajuta bunicăi să-ți gătească și mai gustoase mâncăruri.

Ce cadou să iau profesoarei?

Profesorii merită atenție și respect din partea elevilor și studenților, astfel un cadou dulce ar fi perfect cadou, important să găsești gustul preferat, poți personaliza cadoul la discreția ta, astfel cadoul va fi și mai autentic.

Idei De Cadouri Pentru Ziua De Naștere A Unei Femei
80 ani20 ani30 ani70 ani60 ani40 ani