CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Dresuri și Lenjerii Sexy De Valentine’s Day și Nu Numai

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Dresuri și lenjerii sexy de Valentine’s day și nu numai - nu ai idee cu ce să îl surprinzi de ziua îndrăgostiților? Noi îți sărim în ajutor chiar în ultima clipă.

Dresuri și lenjerii sexy de Valentine’s day și nu numai

Pentru un weekend pasional si plin de iubire, de Ziua Indragostitilor, recomandam astazi cateva modele de dresuri si lenjerie sexy. Cu asa ceva, sigur ii vei face o surpriza barbatului tau! Alege si comanda online!

Dresuri pentru picioare senzuale

- Surprinde-ti iubitul! Daca te va invita sa luati cina in oras, imbraca-te intr-o rochie scurta, neagra, si incalta o pereche de pantofi cu toc cui. Pentru un plus de senzualitate si mister, poarta niste ciorapi cu modele sexy. Spre exemplu, un dres Charlotte, cu jartiere, sigur ii va trezi simturile.

- Daca iti doresti ceva mai multa eleganta si vrei sa pari mai inalta, atunci e perfect pentru tine un dres Avila.

- Ca sa te joci putin cu imaginatia lui, inainte de a merge la intalnire, trimite-i o poza cu tine imbracata intr-un dres de lux Marilyn.

- Imaginea va vorbi de la sine! Cu o fustita scurta, ca de scolarita, poti asorta o pereche de dresuri negre gipsy cu inimioare.

Tinute sexy pentru dormitor

- Pentru un weekend departe de agitatia orasului, intr-o zi asa speciala cum este Valentine’s Day, recomandam niste tinute hot, hot, hot! Contrastul seducator de culori al unui neglijeu satinat Ariadna - coral. Pentru prima voastra noapte impreuna e perfect!

- Modelul Chemise sexy cu decolteu adanc si chilot inclus scoate in evidenta o silueta frumoasa si iti face bustul mai atragator. In plus, are si o mica despicatura pe picior

Click pe produsul dorit pentru mai multe detalii si preturi.   

- Mai provocator decat acest model e lenjeria sexy cu dantela Chemise Chilirose Lydia. Bretelele cazute si dantela de sub bust fac ca aceasta tinuta sa aiba intr-adevar un efect wow!

- Vrei ceva si mai sexy, si mai provocator? Atunci imbraca-te intr-un body seducator, cu design original in benzi. Despre acesta nu mai trebuie spus nimic. Imaginile vorbesc de la sine!

Noi ti-am prezentat cateva idei pentru Ziua Indragostitilor. Acum e randul tau. Alege tinuta provocatoare pe care ti-o doresti, comand-o si surprinde-ti iubitul! Va fi cel mai frumos cadou pe care i-l vei face de Valentine’s Day!