Cadouri Obraznice, Intime, De Crăciun - Jocuri Pentru Cupluri

Actualizat: 15 October, 2021 | Rating:
Cadouri obraznice, intime, de Crăciun - jocuri pentru cupluri
Pe lista de cumpărături pentru Crăciun nu trebuie să fie doar cadourile clasice și cele practice, ci poți să le adaugi și pe cele mai obraznice. Bineînțeles, aceste cadouri pot fi oferite între parteneri, între cei mai buni prieteni, dar le poți dărui oricui se amuză și se bucură de aceste produse și joculețe.

Drăguți puteți fi tot anul, de sărbători puteți fi puțin.. obraznici! Ținute sexy de Crăciun

Anul acesta, fă-ți de cap atunci când alegi cadourile și completează lista de cumpărături cu cadouri neconvenționale - indecente, amuzante - pentru colegii de birou, pentru partener, pentru prieteni sau pentru părinți și pentru oricare dintre cunoștințele care nu se supără.

Gama de cadouri obraznice nu se găsește în magazinele fizice la fel de ușor ca în magazinele online, așa că nu va fi nevoie să alergi mult după ele. Iată cele mai populare cadouri din această categorie:

- Niciun cuvânt nu este interzis Articole vestimentare inscripționate cu mesaje mai indecente și cuvinte pe care nu le spunem cu voce tare. Poți să alegi un tricou, o șapcă, o pălărie, șosete sau lenjerie intimă - cadoul va fi purtat cu drag!

- Articole comestibile În forme ciudate sau pentru o seară de cuplu, dulciurile și articolele comestibile sunt de asemenea o alegere potrivită și un cadou amuzant.
- Cărți..mai obraznice Un dicționar, o carte cu înjurături sau expresii mai puțin ortodoxe va fi apreciat de colegul de birou care îți trimite mereu meme. - Jocuri și jucării Fie că sunt pentru a fi jucate în doi sau mai multe persoane, jocurile cu tematică indecentă sunt amuzante pentru gașcă și apreciate de cupluri.


Jocuri erotice pentru cupluri- perfecte pentru zilele libere de Crăciun:

Fie că îți place sau nu să participi la Secret Santa, trebuie să recunoști că farmecul acestei activități este aceea că totul este un secret. Dacă îți place să descrețești frunțile la birou sau la facultate, poți să alegi să faci un cadou amuzant, dar util - jocuri și articole mai indecente. Te asigurăm că darul tău va atrage atenția la petrecerea de Crăciun și vei obține cele mai multe aprecieri.
Avem si familisti printre noi? Pentru cei care nu reusesc sa fuga de acasa. :) Tinute de Craciun.


Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.