CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Costume De Baie Pentru Vacanțe Exotice

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Știm că femeile adoră să își etaleze formele la orice pas, de aceea vă punem la dispoziție un colțișor dedicat costumelor de baie pentru vacanțe exotice.

Costume de baie pentru vacanțe exotice

Cand gerul, crivatul si poleiul isi fac de cap, planifica-ti vacanta de vara! Tu unde vrei sa mergi in urmatorul sezon estival? Daca te gandesti la cateva zile de balaceala si bronzat ori ti-ar placea sa stai macar o zi la Therme, acum, iarna, ai nevoie de costum de baie. Alege unul din ideile urmatoare! 

Tinute exotice pentru zile fierbinti

Costumele de baie de anul acesta pentru femei sunt incredibile! Sunt intr-o varietate de forme si de culori, ca nu te poti decide pe care sa le porti. Pune-ti silueta in valoare purtand un costum de baie cu decupaje. Orice barbat va intoarce capul dupa tine! Pentru firea ta mai pasionala recomandam un costum de baie Triangle cu un design indraznet, culori vii, senzualitate maxima! Raman in tendinte imprimeurile florale si geometrice, iar animal print-ul este la fel de chic ca intotdeauna.

Costume de baie indraznete

Vrei un bust mai bine definit si un decolteu si mai frumos? Alege un costum de baie DeliciousAqua, pe galben sau chiar unul pe roz, cu decupaje Ce zici de un costum de baie din colectia Seafolly? Are un aspect foarte placut si defineste o silueta bine lucrata in sala de fitness. Ca sa eviti micile incidente din timpul inotului, imbraca-te cu un costum de baie in 2 piese, cu bustiera si plasa. Astfel, cand vei iesi din apa, nu va mai trebui sa-ti ajustezi tinuta.

Pregateste-te de zilele insorite!

Pana la vacanta de vara nu mai este asa de mult. Daca insa chiar nu mai ai rabdare, da o fuga pana la Therme, la Balotesti. Inoata, balaceste-te si consuma-ti energia! Pentru asemenea ocazii sunt perfecte costumele de baie descrise anterior. Click & Shop.