CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

De Unde Poți Cumpăra Ghiozdane/ Rucsacuri Dc Sau Vans

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 De unde poți cumpăra ghiozdane/ rucsacuri DC sau Vans? Nu mai căuta pentru că ți-am adus cele mai noi modele într-un singur loc. Pe site avem cea mai #ofertă

De unde poți cumpăra ghiozdane/ rucsacuri DC sau Vans

Indiferent ca vreti sa-ti cumperi un ghiozdan nou pentru viitoarele calatorii, pentru scoala/liceu, de transportat in el laptopul sau pur si simplu echipamentul de sport... cert e sa-ti place sa ai unui de calitate, original, de la DC sau Vans, brandurile preferate. Am cautat fix aceste branduri la mai multe magazine online din Romania si vezi la ce preturi le gasesti - ieftine sau mai scumpe, dupa buget, culori si modele diverse. Care e preferatul?

- Curios cum de la eMag am gasit doar un singur rucsac DC, unul negru, la 146 lei si la fel unul singur Vans, la 73 lei.

- La Originals am gasit ceva mai multe, 6 modele de rucsacuri DC, in special pentru barbati.Cel mai ieftin model e la 139 lei si cel mai scump la 259 lei. Cat despre brandul Vans.. era un singur rucsac si acela ultima bucata.

. Ca dimensiuni 45cm inaltime/ 30cm latime/ 16cm adancime, Volum 18.5 Litri. 1 compartiment principal Compartiment laptop 1 buzunar mic in fata. Indiferent ca detii sau nu un skateboard, o placa de surf, sau macar un prosop de plaja aerul tineresc de vacanta pe care il da un rucsac cu imprimeuri nu ar trebui sa te ocoleasca. 

- Cele mai vesele si hipsteresti rucsacuri Vans sunt pe MyCloset, clar. Uite cat sunt de tari. Ca preturi sunt intr-adevar ceva mai piperate - incepand de la 246 lei si pana la 379 lei. 

- La Answear e un singur rucsac gri de la Vans, la 219 lei. Vedeti poate e pe placul vostru. De la DC nimic nimic. 

- Pe b-mall nu am gasit urma de ghiozdan DC sau vans, in schimb am gasit incaltaminte si ceva haine. Daca sunteti curiosi pentru DC gasiti aici (si sunt de la slapi, tenisi & adidasi, pantaloni, booti, tricouri, atat pentru fete cat si pentru baieti), sau de la Vans imbracaminte diversa.

Rucsacuri si pentru femei - Incearca albul sau, daca nu, pe cele din piele neagra.

Un rucsac alb potrivit este fara doar si poate extrem de dificil de gasit si ales. Cu toate astea, noua ni se par chiar cool, pentru orice sezon. Sunt ideale pentru a-ti completa look-ul minimalist sau chiar pe cel cu influente military.

Speram ca v-au placut selectiile noastre de Rucsacuri si Ghiozdane  - de la DC sau Vans. Cam toate selectiile noastre de rucsace sunt versatile, compacte, cu un design simplu, ideale pentru viata de zi de zi, la scoala, liceu sau facultate, pentru drumetii sau calatorii cu avionul, putand fii transportat ca bagaj de mana in cursele aeriene.