CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Crăciun Pentru Copii

Actualizat: 16 July, 2024 | Rating:

🎁 Crăciunul este poate cea mai frumoasă perioadă din an pentru unele persoane. Este o perioadă în care ne amintim cu toții de copilărie și de Mos Crăciun. Eram atât de entuziaști și nerăbdători să vedem ce ne-a adus. Acum suntem noi adulții care trebuie să facă bucurii copiilor noștri. Dacă nu mai știi cum să îi surprinzi pe cei mici, avem pentru tine o mulțime de idei de Cadouri de Crăciun pentru copii.

Copii

Cărți cu povești de Crăciun pentru copii, în limba română

Crăciunul este iubit de către copiii din întreaga lume datorită faptului că aduce cu sine cadouri de la Moș Crăciun și se va împodobi bradul. Este o perioadă fericită a anului în care fiecare om încearcă să fie mai bun, mai răbdător și mai darnic cu cei din jur. Cu toții vrem să ne vedem familia, să povestim ce am mai făcut și să petrecem puțin timp departe de stresul cotidian al fiecărei zile. Este în același timp o perioadă magică în care pare că orice este posibil, iar oamenii certați se împacă înainte de prima zi de Crăciun. Dacă ai copii cărora nu știi ce să le mai iei cadou, avem o idee: cărți de povești pentru copii de Crăciun.

Ce jucării LEGO putem oferi copiilor cadou de Crăciun?

Jocurile de construcție sunt o modalitate foarte distractivă pentru ca cel mic să își dezvolte abilitățile de coordonare ochi-mână, posibilitatea de a reproduce forme și ulterior, imaginația și creativitatea. Jocurile lego sunt potrivite pentru o plajă foarte mare de vârste și sunt sigur că mulți dintre adulți nu se vor abține să nu construiască și ei ceva, dacă vor avea în mâini un astfel de joc. Ca și cadou de Crăciun, este mai mult decât bine-venit un astfel de joc cu diferite figurine și teme. Vârsta micuțului chiar contează înainte de achiziționare, așa că ai foarte mare grijă la acest aspect.

Cadouri puzzle de Crăciun pentru copii

Gadget-uri pentru copii, un cadou inteligent de Crăciun sau alte ocazii

Nicio jucărie nu este mai atractivă pentru un copil decât un gadget. Chiar dacă ai la dispoziție o sumedenie de modele potrivite pentru toate vârstele, fie că vorbim de jucării interactive sau ceva creativ din lemn. Copiii sunt extrem de atrași de tot ceea ce oferă nou și inedit, gadget-urile. Un ceas inteligent cu personajul preferat din desenele animate, ori o tabletă pentru jocuri sau pe care cei mici o pot folosi ca să deseneze în mașină, la drumurile lungi ar fi unul din cele mai apreciate cadouri pentru cei mici. Ia în calcul această idee când vine vorba despre cadourile de Crăciun, o zi ne naștere sau..put și simplu.

Căști audio de calitate

Crăciunul este cunoscut ca fiind o sărbătoare despre iubire, credință, fericire și bineînțeles, cadouri. Dacă te-ai gândit să oferi cadouri persoanelor dragi și ești în căutarea unor căști audio care să fie de calitate, trebuie să afli că cele mai bune sunt acele căști care satisfac pe deplin cerințele utilizatorilor, indiferent dacă sunt on-ear sau in-ear. Caracteristicile celor mai bune căști audio sunt: capacitatea ridicată de izolare fonică față de exterior, ergonomia și confortul pe care le oferă atunci când sunt purtate. Alege-le pe cele care îndeplinesc aceste condiții și nu ai cum să greșești.

Jucării pentru copii de Crăciun

E vremea cadourilor, cea mai așteptată sărbătoare din an a sosit și moșul trebuie să se pregătească cu o mulțime de cadouri. În fiecare an există anumite jucării care devin cele mai dorite obiecte de către copiii noștri. Celor mici le place să se trezească în dimineața de Crăciun și să afle ce îi așteaptă sub brad. În funcție de vârsta și ocupațiile micuților, o gamă largă de produse este prezentă pe piață. Știind din timp dorințele celor mici, veți economisi mult timp și scăpa de o grijă care dă atâtea bătăi de cap iar achizițiile nu vor face decât să distreze, educe și angajeze în activități plăcute.

Accesorii de Crăciun pentru copii - în tendințe, pentru fete și băieți

Cei mici iubesc accesoriile de Crăciun, fie că vorbim de clame de păr cu Moș Crăciun pentru fete, fundițe roșii sau de un papion cu reni, pentru băieți. Vezi cele mai noi accesorii pentru copii, cu tematica de Crăciun. Ho ho ho! 

Haine cu tematică de Crăciun pentru copii și bebeluși

Cauți cele mai iubite Haine de Crăciun pentru copii și bebeluși de purtat prin casă sau în vizită pe la bunici sau la prieteni? De la pulovere cu reni, salopete roșii cu Moșu, fuste cu luminițe, body-uri cu brazi împodobiți, căciuli de Moș Crăciun, toate pentru ca cei mici să fie mai aproape de adevărata magie și splendoare a sărbătorilor de iarnă. Nu-i uitâm nici pe cei mici, am selectat câteva body-uri și pentru bebeluși, cu tematică. Crăciunul este una din cele mai bune ocazii cu care se adună în același loc toată familia și prietenii. Sentimentul pe care ți-l dau aceste sărbători este de neprețuit, mai ales când toată lumea e în jurul bradului și desfac cadourile. An de an este o călătorie spirituală minunată pentru care ne pregătim întregul an. Partea cea grea vine atunci când trebue să cumperi cadouri pentru persoanele pe care le-ai cadorisit ani la rândul, ala că ai intrat în pană de idei. 

Întrebări frecvente
Ce jocuri și jucării pentru copii sunt la mare căutare de Crăciun?

Surprinde-i pe cei mici cu jucării educative alegându-le din lista noastră cu propuneri, în functie de vârstă. Orientează-te spre jocuri de socializare (Monopoly, Catan, Activity Junior - boardgame-urile sunt extrem de îndrăgite și nu par să piardă din popularitate), jocuri de perspicacitate, cu focus pe dezvoltarea creativităţii sau jucării montessori, seturi de construcții din lemn, lego sau puzzle-uri, toate cu tematica sărbătorilor de iarna. În acest an Moșu' e darnic și amuzant!

Ce cărți să ofer copiilor de Crăciun?

Fie că este vorba despre poveștile clasice sau cele cu tematică de Crăciun, copiii se vor bucura să găsească sub brad una, două sau chiar mai multe cărți care descriu lumi aparte! Descoperă alături de cei mici care sunt traditiile de Crăciun în câteva tări din lume sau aventurile moșului de a ajunge la toți copiii.

Ce gadgeturi sunt mai potrivite pentru un copil?

Gadget-urile sunt parte integrantă a vieții prezente, iar copiii sunt pasionați de jocurile video (ex Grand Theft Auto, Civilization, Lego The Incredibles sau Just dance), pe tv, calculator, tabletă sau telefon, uneori de la vârste foarte mici. Le poți achiziționa și un ceas inteligent cu funcții de gps sau sună rapid sau chiar un robot programabil - îl poate face să execute până la 50 de mișcări și gesturi înlănțuite. Încurajează-i pe cei mici să folosească în mod sănătos gadget-urile.

Ce cadou să cumpăr fetiței de Crăciun?

Pe CadoLand găsești tot felul de jocuri educative, jucării în tendințe actuale, cărți, păpuși sau rochițe, în funcție de vârstă (1-14 ani). De Crăciun alege ceva special, de la căsuțele pentru păpuși, la mini bucătării de joacă din lemn, seturi de creație, lego-uri, poate chiar un instrument muzical sau cărți de cultură generală. Generațiile actuale nu mai au aceleași interese ca cele avute de copii în perioada în care ai crescut tu, așa că este necesară cercetarea intereselor celor mici, mai ales dacă nu ai copii și cadoul este pentru o nepoțică, fină sau fetița unor amici.

Ce cadou să cumpăr baiețelului de Crăciun?

De Crăciun alege un cadou altfel pentru micuții pasionați de activitățile extrașcolare, fie că implică practicarea unui sport, jocurile video, timpul petrecut cu familia sau prietenii. Jucăriile evoluează de la an la an, însă pofta de joacă a celor mici rămâne constantă! Spre deosebire de fetițe, băieții sunt mult mai puțin interesați de modă, haine și modul cum le stă părul, astfel că vei putea să alegi mult mai repede un cadou pentru ei. Pe CadoLand găsești tot felul de jocuri educative, jucării în tendințe actuale, cărți, roboți, gadgeturi și mașini, în funcție de vârstă (1-14 ani).

Cele Mai Bune Idei De Cadouri De Crăciun
NașiBuniciSecret SantaPărințiFemeiBărbațiCoșuri Crăciun