CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Echipament Ski și îmbrăcăminte Iarnă Copii - Costume De Ski, Snowboard Sau Săniuș

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă gama ski de haine pentru copii. Îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă pentru copii, jachetă, pantaloni, polare, bluze, ghete și bocanci de iarnă.

Echipament ski și îmbrăcăminte iarnă copii - costume de ski, snowboard sau săniuș

Avem zapada si ar fi pacat sa nu iesim cu cei mici la sanius, ski sau snowboard. Indicat ar fi sa-i echipati destul de bine, cu Echipamente de ski si imbracaminte de iarna copii - cat mai rezistente, calduroase si in diferite culori si modele. E nevoie de o protectie optima impotriva frigului si a zapezii. Gasesti aici de la jacheta, pantaloni, polare, bluze, ghete si bocanci de iarna pana la accesorii precum manusi, caciuli, ochelari sau casca de protectie la ski. 

Salopeta Warmy Mini este perfecta pentru joaca in zapada deoarece are cusaturile sudate si este 100% rezistenta la apa. De asemenea, are laminare respirabila si coloana de apa de 8.000 mm. Cei mici se vor simti confortabil si vor fi protejati de frig datorita captuselii din fleece din partea superioara a salopetei.

Botine din colectia Sorel. Model confectionat din combinatia materialului textil cu pielea intoarsa. Sistem Tamaris Duo-Tex, bazat pe o membrana impermeabila si speciala, care permite protejarea pantofilor de umiditate.