CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fanii Star Wars - Copii

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Idei cadouri pentru fanii Star Wars - copii - suntem aici să te ajutăm să găsești cele mai bune idei de cadouri pentru copiii care sunt fani Star Wars.

 Idei cadouri pentru fanii Star Wars - copii

Febra Star Wars ne-a cuprins pe toti, de la mic la mare. Indiferent de varsta sau ocupatie, am stat cu sufletul la gura de fiecare data cand am auzit cate ceva despre film. Sa profitam, deci, de faptul ca a starnit curiozitatea atator persoane si sa le cumparam cadouri pe masura celor pasionati de domeniul SF-ului. Alege din ideile de mai jos!

Cadouri Copii 

Jucarii pe placul celor mici 

Copiii, cu siguranta, sunt cei mai impatimiti fani ai Razboiului Stelelor. Cu imaginatia lor debordanta, povestile parca prind si mai mult viata. Tocmai de aceea, de pe lista cu daruri pentru ei nu trebuie sa lipseasca jucariile. Unui baietel nastrusnic ofera-i macheta Star Wars - din foi metalice in forme iconice. Sigur va fi incantat de ea.

 Pentru o traire cat mai intensa a actiunii, alege un LEGO Star Wars Nava de lupta Wookiee si ca sa aiba cu ce sa joace in zilele in care sta in casa, cumpara un set constructie LEGO Star Wars Tie Fighter. In cutie sunt 517 piese. 

Cand se plictiseste, da-i o carte sa citeasca Shakespeare Star Wars il va fascina inca din primele pagini.

   

 

Imbracaminte cool pentru copii

Star Wars trebuie sa-si gaseasca loc si in garderoba celor mici. Caciuli, manusi, sepci, costume de carnaval si nu numai sunt in oferta. Cumpara, de exemplu, o sapca Disney Star Wars Storm Trooper Negru. Baiatul o va putea purta ori de cate ori va fi mai cald (si nu numai).

Pentru petrecerile tematice de la scoala, ia-i un costum carnaval Rubies Clone Trooper. Cu siguranta, va face furori printre admiratoarele lui!

   

 

Cu Star Wars la scoala! 

Credeai ca doar la atat se rezuma Star Wars cand vine vorba de copii? Nici pe departe! Penare, creioane, ceasuri, ghiozdane, genti, pusculite si multe alte produse asteapta sa fie cumparate si oferite cadou! Echipat corespunzator, va fi cel mai cool baiat din clasa lui! 

Hobby pe placul celor mici

Baiatul tau e genul de persoana careia ii place sa transforme masa din sufragerie intr-un adevarat camp de lupta? Atunci da-i o mana de ajutor, oferindu-i, spre exemplu, niste figurine si nave Star Wars sau chiar super Masca Hasbro Star Wars Storm Trooper.

Il mai poti tine ocupat fie cu Monopoly - Star Wars, fie cu Sabia laser extensibila Ezra Bridger

Cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care le cumperi tinand cont de pasiunile si hobby-urile sarbatoritilor. Asadar, daca stii ca le plac filmele SF, implicit Star Wars, profita de acest lucru si cumpara-le diverse produse personalizate. Cu siguranta, ii vei surprinde!