CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Fete De 17 Ani

Actualizat: 28 September, 2023 | Rating:

🎁 Cauți un cadou potrivit unei fete de 17 ani? Descoperă sugestiile noastre! Știm că fetele la această vârstă pot fi dificile și încăpățânate, dar totuși, trebuie de ținut cont de interesele și activitățile acesteia de zi cu zi. Alege să le oferi încredere în sine cu un cadou potrivit personalității lor sau cu un dar util și necesar pasiunii acestora, ce le va face să se simtă speciale și importante.

1. Cadouri amuzante fete 17 ani

Perioada adolescenței este una extrem de specială pentru că atunci se întâmplă cele mai multe schimbări în corp și copilul merge încet-încet spre perioada maturității. În această perioadă copilul află mai multe despre propriul corp, dar mai ales despre personalitatea sa. Este o oportunitate de explorare, de descoperire a sinelui în care multe lucruri minunate ies la suprafață. Dacă vrei să faci o bucurie unei adolescente de 17 ani, uite o idee: cadouri amuzante fete 17 ani. Orice fată se bucură să primească un cadou, mai ales dacă vorbim de un cadou amuzant special ales pentru ea de către cineva care o cunoaște.

2. Cărți cadou pentru fete 17 ani

Adolescenta de 17 ani are preocupări extrem de variate și adoră să descopere lumea și să își exerseze viața de adult cu preocupări și responsabilități specifice. Dacă dorești să faci un cadou special și foarte util, oferă o carte. Pe lângă elementul esențial al dezvoltării vocabularului și abilităților de comunicare, dacă alegi o carte din domeniul de interes al fetei, acest cadou o va ține captivată și extrem de interesată de fascinantul univers al cărților. Este important ca la această vârstă, adolescenții să nu se lase furați de periculoasa capcană a ecranelor supra-stimulante, iar cărțile bune reușesc cu brio să ofere ceva mult mai palpitant.

3. Haine și accesorii vestimentare

Dacă ai aniversarea unei adolescente de 17 ani în familie este sigur o idee minunată să oferi cadou un articol sau accesoriu vestimentar. Dacă îi ști măsurile bine, poți să alegi o pereche de blugi cu un aspect cool, tineresc și îți vindem un pont: încă se mai poartă blugii „rupți”, în special în rândul adolescentelor. Dacă îți dorești ceva cool, de zi cu zi, alege un tricou cu inscripții sau mesaje inteligente și interesante, sau de ce nu, cu personaje Disney, acestea fiind de asemenea extrem de căutate și achiziționate. Adaugă la cadou un set de brățări, inele sau cercei, pentru că niciodată nu există nici o limită de accesorii, în special la această vârstă.

4. Gadget-uri pentru fete 17 ani

Tehnologiile devin un cadou minunat pentru orice ocazie sau eveniment, de aceea pentru o față de 17 ani alege să dăruiești gadgeturi interesante și utile pentru școală, cât și activitățile ei de zi cu zi. Nu uita să te orientezi către cele mai populare gadgeturi, pentru ca aceasta să fie surprinsă și fascinată de astfel de cadou minunat. Ceasurile inteligente, Power Bank-urile, încărcătoarele wireless, ceasurile digitale, consolele pentru jocuri și căștile fără fir reprezintă câteva dintre ideile noastre, care sperăm că îți vor veni în ajutor pentru a face o alegere potrivită pentru sărbătorită.

5. Bijuterii pentru fete 17 ani

Vrei să marchezi trecerea puștoaicei tale într-o nouă etapă a vieții sau pur și simplu este momentul să-i cumperi ceva de valoare pe lângă bijuteriile fantezie și cele din argint pe care le are deja? De obicei părinții aleg să cumpere prima bijuterie la 14 ani. Este suficient de matură cât să-și poarte de grijă și să aibă grijă de lucrurile ei. De asemenea, este o ocazie bună pentru o recompensă și un semn de apreciere din partea părinților. Ceea ce înseamnă că la 17 ani deja fetele au o mică colecție de bijuterii, pe care le poartă cu mândrie la școală, ori la ieșirile cu prietenii, așa că este mereu o idee bună să oferi în dar un astfel de accesoriu.

6. Cadouri beauty pentru fete 17 ani

Adolescentele de 17 ani sunt preocupate de aspectul fizic și de impresionarea băieților. Un cadou potrivit pentru ele ar fi unul din gama de beauty existentă pe piață. Ar fi un moment bun pentru o trusă profesională de machiaj al ochilor sau un set de pensule de diferite forme împreună cu pudră sau perle pudrate pentru ten. Dacă alegi un fond de ten pentru a ascunde micile imperfecțiuni, alege unul mat, de o consistență fluidă și ușoară, potrivit pentru a fi folosit și pe post de cremă de față, care să imite nuanța naturală a tenului. La fel de apreciate vor fi și accesoriile de păr sau produsele special destinate îngrijirii părului.

Întrebări frecvente
Ce pasiuni au fetele de 17 ani?

O fată de 17 ani adoră să se îmbrace modern, să se machieze, să iasă cu prietenii și să asculte muzică. Așa că dacă vrei să nimerești un cadou la fix pentru o adolescentă, analizează bine care sunt preferințele acesteia.

Ce muzică ascultă o fată de 17 ani?

Cele mai multe dintre fete ascultă muzică pop, dar nu e o regulă așa că poți oferi cadou unei adolescente un cd, DVD sau chiar Vinyl cu muzică rock, dance sau tehno.

Care sunt cele mai vândute truse de machiaj?

Unul din cele mai apreciate branduri de machiaj pentru adolescente sunt Rimmel London, Makeup Revolution, LOreal sau MAC.