CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Băieți De 12 Ani

Actualizat: 03 December, 2023 | Rating:

🎁 Cauți un cadou potrivit pentru băieții de 12 ani și nu găsești? Chiar aici ți-am pregătit o multitudine de idei și sugestii interesante și originale! Alege să dăruiești zâmbete pe chipul micuților printr-un cadou interactiv și atractiv, ce îi va capta atenția, îl va face să devină mai energic și mai dornic de a descoperi lucruri și procese noi. Totodată, ai putea opta pentru un cadou util și necesar școlii.

Cărți cadou pentru băieți 12 ani

Cărțile sunt singurele obiecte non-electronice care ajută copiii să își dezvolte imaginația și să devină mai creativi. Părinții sunt cei care știu mai multe despre educație și știu foarte bine ce și cum să le ofere copiilor pentru a-i ajuta să devină mai inteligenți. O lectură bună este o excursie antrenantă pe care o plătești cu bani puțini și te bucuri de ea de parcă ai fi miliardar. Dacă vrei să îți ajuți copiii să devină mai inteligenți, dar și să fie mai creativi, le poți face un dar: cărți cadou pentru copii. Se vor bucura să descopere universuri noi și să exploreze lumi interesante și provocatoare.

Biciclete pentru băieți de 12 ani

Copiii sunt mereu dornici de cadouri care să le consume energia și care să îi provoace la joacă, cât mai mult. Iar dacă suntem în sezonul cald, ar fi bine să te orientezi către cadouri care să poată fi folosite afară și care i-ar putea ține ocupați cu orele. De exemplu, pentru băieții mai mari, de peste 10, 12 ani, poți alege o biciletă cu care să parcurgă trasee prin parc sau la plimbare alături de ceilalți membri ai familiei, ori cu gașca de prieteni. Alege un model în culori vii, cu modele inspirate din desenele preferate ale celor mici și astfel ai garanția unui cadou extrem de reușit și de apreciat.

Ceasuri băieți 12 ani

Băieții de 12 ani abia au început pubertatea. Se află la vârsta la care vor să știe tot despre tot și vor să exploreze lumea cât mai mult. Jocurile și joaca sunt la fel de iubite ca somnul sau mâncarea favorită. Copilăria lor parcă abia devine mai interesantă. Uneori cadourile le fac ziua mai bună, de aceea este bine să fii pregătit. Dacă nu ai idei, te putem ajuta noi: ceasuri băieți 12 ani sunt ceea ce le place băieților de vârsta asta. Este bine să le oferi ceva care să le placă și pe care să îl poarte cu plăcere. Ceasurile sunt iubite de toți copiii și sigur îi va plăcea la nebunie și celui mic.

Jucării robot

Pentru un băiețel de 12 ani, la a cărui zi de naștere te vei duce, trebuie să te gândești la ce cadou să îi faci. Deși la copii lucrurile tind să fie simple când vine vorba despre cadouri, nu este mereu așa. Ai la dispoziție o multitudine de opțiuni, atât în magazine, cât și pe internet. Și, deși poate fi ușor să iei cadoul perfect, poate, la fel de bine, să iasă și un dezastru. Dat fiind că, de obicei, băiețeii sunt atrași de mașini, soldați sau roboței te poți orienta spre aceste categorii. De exemplu, din categoria roboților ai de unde alege. Vei găsi jucării robot care cântă, merg, dansează sau toate aceste lucruri la un loc.

Jocuri LEGO băieți 12 ani

Băieții de 12 ani sunt energici și au mereu ceva activități în program. Diversifică-i rutina, dăruindu-i jocurile LEGO! O idee de cadou minunată pentru zi de naștere, ziua copiilor sau Crăciun. Ai putea opta pentru jocurile LEGO Star Wars, Worlds, City Undercover, Classic sau Ninjago. Copilașii vor fi încântați de acest joc, cât și părinții acestora, mai ales că jocurile LEGO contribuie la dezvoltarea atenției, a percepției și îndemânării copiilor, astfel acesta devine și un joc educativ, nu numai distractiv. Oferă-i zâmbetul pe chip băiatului cu un astfel de cadou original, cât și extrem de interactiv.

Gadget-uri cadou pentru băieți 12 ani

Se spune că un cadou reușit este acela care îndepinește o dorință. Iar când vine vorba despre copii, aceștia au atât de multe dorințe, încât nu știi la ce să te orientezi. Când vine vorba despre băieți, atunci lucrurile par că se simplifică. Mai ales după ce trec de 10 ani, 12 chiar, sunt foarte atrași de gadget-uri și de tot ce înseamnă tehnologie. Așa că atunci când cauți să impresionezi un băiat alege să îi cumperi o consolă pentru jocuri, o tabletă pentru desen, schițe sau la fel, pentru joacă. În felul acesta toată lumea este fericită că ai ales un cadou inedit și exact pe gustul celor mici.

Întrebări frecvente
Ce cadouri poți oferi unui baiat de 12 ani la zi de naștere?

Cadourile potrivite pentru baieții de 12 ani sunt gențile și puzzle-urile, accesorii pentru sport, lămpi, seturi lego, boxe portabile și smartwatch-uri pentru copii.

Ce cadouri utile sunt pentru copiii de 12 ani?

Cadourile utile implică dezvoltarea copilului și utilizarea practică. Printre acestea se numără cărțile, seturile lego WeDo, ceas digital.

Ce gadget-uri poți oferi cadou unui baiat de 12 ani?

Pentru baieții de această vârstă sunt potrivite accesoriile pentru calculator, mouse și tastatură iluminate, consolă de joc, fotoliu gaming, căști wireless, dronă cu cameră, tabletă grafică.

Crazy Season la eMag!
Alege din timp cadourile de Crăciun pentru întreaga familie! Profită de REDUCERI! » Vezi Ofertele la eMag