CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Seturi Cu șosete Lungi, De La Branduri De Top Adidas, Nike, Champion, Vans

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă în această categorie de produse modelul tău preferat de șosete lungi, de la branduri internaționale de top cum ar fi Adidas, Nike, Champion, Vans.

Seturi cu șosete lungi, de la branduri de top Adidas, Nike, Champion, Vans

Trendul purtării șosetelor lungi pe care l-ai remarcat sau deja adoptat este derivat din stilul de îmbrăcăminte al adolescenților și persoanelor nonconformiste, mixând elemente din stilul Normcore cu elemente din stilul Skate. Dintre toate tendințele care apar anual, aceasta este una care și-a menținut poziția în preferințele celor care fie își doresc să poarte outfit-uri relaxate, confortabile, fie doresc să experimenteze, inclusiv în crearea unei ținute excentrice, street-style.

Spre exemplu, purtarea șosetelor lungi cu teniși și pantaloni scurți era considerată o greșeală în crearea ținutelor, însă de câteva sezoane acest artificiu a devenit un statement pentru ținutele street-style, sport, relaxate și nu doar adolescenții au îmbrățișat această tendință.

Poartă tenișii sau adidașii cu stil - alege câteva seturi de șosete lungi

Dacă vei adopta acest mod de a purta șosetele, atunci va trebui să îți modifici puțin percepția despre aceste articole - pentru că vor fi de acum la vedere. Așadar, șosetele pe care le achiziționezi pentru a fi purtate astfel reprezintă o piesă vestimentară cheie. Iată cum să le alegi:

- Selectează dintre seturile de șosete lungi de la brandurile de top Trendurile sunt inspirate de purtători, creatorii de modă se inspira, iar brandurile se adaptează - acesta este și cazul de față. Vei remarca faptul că mai ales brandurile sport consacrate au adăugat mult mai multe variante pentru șosete. Modele interesante vei găsi de la Adidas, Nike, Guess, Champion sau Vans - care sunt create pentru a fi văzute.

- Nu te limita la o singură culoare/nonculoare Cel mai frecvent alegem șosetele negre sau albe, nonculorile fiind și alegerea populară pentru a le purta cu pantaloni sport scurți sau lungi, fuste, sarafane. Vei descoperi în gama de șosete ale brandurilor tale preferate șosete de diferite culori - fie albe cu o logo-ul de culoare neon, fie șosete uni, în culori aprinse și logo-ul în nonculori.

Seturi cu sosete lungi, de la branduri de top Adidas, Nike, Champion, Vans