Salopete întregi Ski - Cele Mai Noi Modele în Tendințe Actuale

Actualizat: 02 August, 2021 | Rating:
Salopete întregi ski - cele mai noi modele în tendințe actuale
Pe lângă perioada de vacanță și sărbători, iarna e prilejul perfect pentru mișcare și distracție, pentru a fi prezenți pe pârtie. La ski sau cu placa, începător sau veteran, pe pârtie ai nevoie de haine potrivite. Costumele de ski variază mult, de la numărul de piese - seturi din 2 piese sau cele întregi și până la model, culoare, calitate. Așadar, cum este recomandat să îți alegi costumul, vezi sfaturile noastre de mai jos si speram sa te si ajute:

Criteriile de care să ții cont înainte de achizitionarea unei salopete intregi, de ski:

- Confort Oricare ar fi preferințele personale, vârsta persoanei care va purta costumul de ski, confortul va fi întotdeauna prioritar. Mediul de activitate - pârtia, condițiile meteo, temperatura - este unul dur, în care vei avea nevoie să te desfășori așa cum îți dorești. Ai nevoie ca salopeta de ski să fie confortabilă nu doar pentru a punea schia în voie ci și pentru evitarea accidentelor la care predispune un echipament ales incorect.

- Materiale Materialul din care este realizată salopeta trebuie să fie impermeabil și să lase pielea să respire, chiar și celelalte articole îmbrăcate pe sub ea. Materialul trebuie să oprească picăturile să pătrundă în interior, dar trebuie să și protejeze corpul, care produce căldură și transpiră în momentul în care schiezi.

- Stil personal și preferințe Din fericire, producătorii de salopete ski s-au gândit și la design, culoare și alte aspecte care îți întregesc stilul personal, chiar și atunci când ești pe pârtie. Grație materialelor de calitate și modalităților avansate de confecționare, costumele de ski pot fi confortabile, dar se aliniază tendințelor actuale. Prin urmare, ai de ales dintr-o varietate de modele, colorate sau mai simple, în funcție de preferințe.

Compleuri de ski din fas impermeabil, captusite, matlasate si formate din jacheta si pantaloni:

produs lipsa
Produs indisponibil.
produs lipsa
Produs indisponibil.
produs lipsa
Produs indisponibil.


Daca iubesti sporturile de iarna, costumul de ski iti asigura siguranta si confort. Vrei sa intoarca lumea capul dupa tine, chiar si cand esti pe partie? Atunci compleul de ski cu jacheta neagra cu blanita este tot ce ai nevoie. Pe ce culoare sa fie?

Nu uita de accesorii utile pe partia de ski: ochelari, mănuși sau un Go Pro?

Hainele de purtat pe sub costumul sau salopeta aleasă trebuie și ele achiziționate dintr-un magazin de specialitate, cât despre accesoriile de protecție - cască, ochelari - nu uita niciodată să le porți.


Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.