CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Hanorace, Tricouri, Rucsacuri Sau Teniși Vans - Marcă Sinonimă Cu Moda Skate

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți un cadou genial pentru prietenul/a ta? Avem noi Hanorace, tricouri, rucsacuri sau teniși Vans - marcă sinonimă cu moda skate. Alege din oferta noastră.

Hanorace, tricouri, rucsacuri sau teniși Vans - marcă sinonimă cu moda skate

De câte ori nu ai plecat pe fugă, la serviciu sau la facultate, la o întâlnire cu prietenii sau ca să ridici un colet? Pentru că astfel de ocazii se întâmplă des, ai nevoie să fii gata în doar câteva minute. De multe ori, însă, nu ştii cu ce să te îmbraci şi durează atât de mult să te hotărăşti cu ce să asortezi cămaşa verde în carouri sau blugii prespălaţi cu franjuri. Timpul este atât de important şi de limitat în ziua de azi. Nu îl pierde în van! În rândurile următoare îţi prezentăm cele mai noi modele de haine si incaltaminte, în tendinţe, de la Vans.

Te vei întreba, probabil, de ce ai purta un astfel de articol într-un anumit context. Ei bine, tocmai pentru că sunt niste piese vestimentare atât de versatile, le poţi purta în foarte multe împrejurări, fără prea multă bătaie de cap. Într-adevăr, aşa cum am specificat mai sus, nu încurajăm stresul şi pierderea a prea mult din timpul tău, când există astfel de soluţii ce scot din impas atât fetele, cât şi băieţii. Te vom ajuta să combini, cu stil, în doar câteva momente, aproape orice haină din garderoba ta cu unul dintre tricourile sau hanoracele Vans.

Adu un aer sportiv oricarui outfit. Click pe tricoul preferat Vans pentru detalii de marimi si preturi si cumpara online:

În primul şi în primul rând, să definim puţin ce presupune acest articol vestimentar. Poate fi găsit în varianta cu glugă sau fără, cu un buzunar sau mai multe, în diferite nuanţe şi culori. Vom folosi cei doi termeni în engleză sweatshirt, respectiv hoodie, pentru a face diferenţa mai uşor între aceste două modele. Ambele tipuri sunt confecţionate dintr-un material foarte moale şi confortabil, ce ţine de cald şi izolează foarte bine: lână, bumbac, tricot, alte materiale textile sau o combinaţie a acestora. Astfel, corpul este protejat atât în perioadele reci, cât şi în momentele mai tensionate, când, spre exemplu, alergi sau te antrenezi.

Pentru ca ne dorim sa fii in permanenta plin(a) de viata purtand VANS.. alege sa cumperi online - fie ca-ti doresti o bluza, un hanorac sau pulover Vans - de pe eMag, FashionDays, Answear, Originals. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.





Datorită proprietăţilor materialelor, dar şi a modul de prelucrare, transpiraţia este absorbită complet. Sunt foarte cunoscute în special pentru reducerea semnificativă a mişcărilor bruşte, pe care avem tendinţa să le facem atunci când practicăm un sport anume. Exerciţiile fizice sunt mult mai uşor de executat, datorită libertăţii de mişcare absolute.

Un hanorac Vans hoodie este o variantă a hanoracului sweatshirt, ce implică câteva elemente adiţionale: fermoar, nasturi, şireturi şi neapărat glugă. În fond, cele două modele au la bază nişte tipare prestabilite, ce implică o anumită imagine a purtătorului. Persoanele care optează pentru sweatshirt sunt asociate, de regulă, cu atletismul, fitnessul sau oricare alt sport. Pe de altă parte, un hoodie creează o imagine misterioasă, plină de suspans şi controverse, pentru că este atât de utilizat în rândul nelegiuiţilor sau al acelora care vor să-şi ascundă faţa. Trebuie să amintim că niciunul dintre ele nu au guler şi sunt purtate de obicei în variante supradimensionate, în special de băieţi.



O ţinută casual poate include deopotrivă un hoodie sau un sweatshirt. Ambele modele se potrivesc foarte bine cu orice tip de blug, sau chiar un pantalon dintr-un material mai elastic. Pe dedesubt, poţi purta orice tricou ai la îndemână, bluză sau cămaşă, astfel încât, dacă este foarte cald să poţi rezolva rapid problema, iar dacă vremea este mai capricioasă, să nu îţi fie frig.

În ceea ce priveşte încălţămintea, şi aici dispui de o gamă variată de modele, de la tenişi sau adidaşi Vans cu şireturi sau fără, până la orice alt tip de pantof sport: sneakers, balerini, cross-training etc, atat pentru femei, dar si barbati. O sa gasesti modele multe si unisex. Dacă îţi plac fustele şi în special cele de blugi sau în orice caz, nu elegante, poartă-le cu încredere cu unul dintre aceste hanorace, atunci când afară este mai răcoare, dar nu vrei să îmbraci o geacă inconfortabilă. În sala de sport, outfitul constă, de obicei, într-un trening. Vei transpira foarte mult, un lucru bun de altfel, aşa că nu vei avea foarte mare nevoie de o haină în plus.
.
Vans, marca sinonima cu moda skate, s-a nascut in 1966, cand Paul Van Doren si partenerul sau au fondat The Van Doren Rubber Company in Anaheim. Reusind nu doar sa raspunda nevoilor practice ale skater-ilor, ci si sa exprime stilul specific sudului Californiei, Vans a obtinut un succes fulminant. Pantofii sport din panza rezistenta, talpa cu structura waffle, culorile si modelele unice, au atins un real succes si au asigurat o baza solida de fani.



Un tricou sau un maiou sunt recomandate în timpul oricărui antrenament. Până să ajungi la sală, însă, şi mai ales după ce pleci de acolo, îţi trebuie hanoracul, pentru că nu vrei să asortezi un pulover oarecare cu pantalonii de sport. După orice exerciţiu fizic, este recomandat să îţi protejezi corpul cu o haină dintr-un material potrivit pentru astfel de situaţii. Acest fapt se ia în calcul, pentru a nu suferi de o afecţiune pulmonară. Se poate purta chiar şi în timp ce îţi faci încălzirea, dacă aceasta se desfăşoră în spaţiu deschis.

Hanoracele Vans cu fermoar sunt foarte practice şi uşor de manevrat. Dacă te deranjează atunci când părul nu mai stă la locul lui, din cauza procesului greoi de îmbrăcare a hainelor, poţi opta pentru un astfel de hanorac hoodie. Îl poţi purta descheiat sau încheiat parţial. Este total alegerea ta. Le găseşti într-un număr semnificativ de modele şi culori. Nici numărul de materiale din care sunt confecţionate nu este limitat,. Astfel, le poţi alege pe cele mai potrivite, în funcţie de context şi anotimp. Pentru că, în general, fetele îşi doresc nu doar ceva lejer, dar şi o ţinută care să le pună în evidenţă formele, ai şansa de a alege ce mărime îţi doreşti. Oricum, toate sunt create special în funcţie de configuraţia fiecărui tip de corp.





Un alt element specific Vans este grafica, logoul sau inscripţiile ce apar de obicei în zona pieptului, dar şi pe spate, pe mâneci sau la baza gâtului. În fond, toate acestea nu fac decât să sporească ideea de nonşalanţă, nonconformism şi autonomie. Poartă aceste hanorace ori de câte ori vrei să transmiţi încredere şi siguranţă de sine sau când vrei să ai o atitudine mai rebelă. Este un lucru dovedit faptul că hainele pe care le purtăm ne insuflă un anumit tip de comportament, aşa că, da, poţi fi o altă persoană în fiecare zi. Ţine cont că depinde numai de tine cum îţi întreţii aceste articole vestimentare.

Indiferent că ai de gând să le porţi pentru o perioadă îndelungată sau nu, dacă vrei ca după fiecare spălare să nu ai surprize neplăcute, nu folosi detergent cu înălbitor şi setează maşina de spălat la programul pentru materiale delicate. Citeşte cu atenţie instrucţiunile de pe etichetă si alege sa porti o haina de calitate si in tendinte actuale. 

VANS reprezinta mai mult decat un simplu brand de incaltaminte si imbracaminte. E un stil de viata. Click & Cumpara online: 

Pentru ca ne dorim sa fii in permanenta plin(a) de viata purtand VANS.. alege sa cumperi online - fie ca-ti doresti o bluza, un hanorac sau pulover Vans - de pe eMag, FashionDays, Answear, Originals. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.