Hanorace Sau Pulovere Galbene Damă - Un Must Have în Acest Sezon

Actualizat: 02 August, 2021 | Rating:
Hanorace sau pulovere galbene damă - un must have în acest sezon
Da, iubim galbenul! In aceasta primavara-vara inlocuim culorile inchise cu nuantele de galben, fie ele pe pulovere, bluze sau hanorace. Gasesti aici modele variate de haine galbene, sport sau mai elegante, cu gluga si in stil oversized, perfecte pentru a fi purtate in acest sezon. Mizeaza pe un look lejer purtand bluza noua, pe galben.

Da click pe bluza preferata galbena pentru detalii, marimi si preturi:

Culoarea galbena are un beneficiu imens atat pentru sanatate dar si pentru starea noastra de spirit. Vrei mai multe detalii?
-Revigoreaza si improspateaza
-Imbunatateste performanta mintala
-Imbunatateste memoria
-Ajuta la concentrare
-Inspira
-Creaza sentimentul de confort
-Reflecta lumina si astfel mareste vizual spatiul. Vezi? Ai toate motivele pentru a purta o bluza noua galbena in urmatoarea perioada!


.
Pentru ca ne dorim sa fii in permanenta plina de viata in galben, alege ce-ti place in aceasta culoare (fie ca-ti doresti o bluza, un hanorac sau pulover) de pe eMag, FashionDays, Answear.
Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.

Nimic mai mult decat orochie lejera, de vara, intr-o culoare placuta cum e galbenul.Toata lumea stie ce reprezinta culoarea galbena – este simbolul soarelui, caldurii si a optimismului. Culoarea galbenul este cea mai calda, cea mai expansiva si poate cea mai insufletita culoare. Un motiv bun de a purta o bluza sau un hanorac cu aceasta culoare.Alege sa porti culoarea optimismului: ” Gandeste pozitiv – permite culoarea galbena in viata ta!” :)

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.