CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Covorașe De Intrare - Cadou De Casă Nouă

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

🎁 Covorașul de intrare este unul dintre primele obiecte achiziționate imediat după ce ne mutăm la casa noastră, iar dacă ști un cuplu care încă nu a apucat să își ia acest lucru, poate nu ar fi o idee rea să îi faci chiar tu un astfel de cadou. Fiind un element important, primul observat atunci când te duci în vizită la cineva, este foarte important să alegi un covoraș rezistent, comod, antiderapant si dacă se poate, și cu un mesaj haios sau interesant inscripționat.

Covorașe de intrare clasice

Casa nouă are nevoie de tot mai multe obiecte începând de la cele mai mici, mai nesemnificative și ajungând la cele mai mari cum ar fi televizorul sau frigiderul. De multe ori, cele mai bune cadouri sunt cele oferite din suflet indiferent de cât de mici sau nesemnificative par. Dacă vei oferi cadouri utile, cei care le vor primi vor fi recunoscători. De exemplu, le poți oferi covorașe de intrare clasice pentru a-și aminti de tine de fiecare dată când vor ieși sau intra în casă. Ele sunt și utile, și estetice în același timp. Prietenii tăi vor aprecia cadoul de la tine pentru că îl vor vedea des și este rezistent.

Covorașe de intrare cu mesaje amuzante

Covorașele de intrare cu mesaje amuzante sunt cadouri inspirate și utile. Dacă și tu cunoști un cuplu căruia vrei să îi oferi un astfel de cadou, orientează-te către un covoraș stabil, anti-derapant și rezistent, care să conțină mesaje amuzante reprezentative pentru acel cuplu. Îți putem oferi câteva exemple în acest sens, foarte populare fiind următoarele inscripționări: ”Bine ați venit! Sperăm că nu cu mâna goală.”, ”Ai adus banii?”, ”Prietenii oricând, rudele doar cu programare”, ”Aici locuiește un pescar împreună cu captura vieții sale”, ”Ai venit la adresa greșită, nu este nimeni acasă!”.

Covorașe de intrare anti-alunecare

Indiferent de locuința pe care o deții e important să acorzi atenție detaliilor. De exemplu, când vine vorba despre covorașul de la intrare acesta ar trebui să îndeplinească simultan două criterii. Cel de utilitate și cel de aspect. Dacă are și elemente de siguranță, precum suprafață anti-alunecare atunci e cu atât mai bine. Și cum de regulă aceste decorațiuni sunt foarte folosite, poți să te orientezi către achiziția unui covoraș atunci când vrei să cumperi un cadou de casă nouă, de exemplu. Alege unul cu mesaj haios sau chiar unul clasic, pentru că nici nu mai contează la cât de util și funcțional este.

Întrebări frecvente
Pot cumpăra cadou de casă nouă un covoraș de intrare?

Sigur. Va fi un cadou chiar apreciat întrucât acesta este un obiect care se deteriorează rapid și poate fi înlocuit destul de frecvent. De aceea, nu va fi considerat doar un cadou în plus ci unul foarte util.

Din ce material trebuie să fie covorașul?

Covorașul de intrare trebuie să fie dintr-un material rezistent, absorbant care să preia mult din murdăria de afară. Dacă vorbim de anotimpurile reci și ploioase atunci acesta trebuie să conțină cauciuc și un material bun absorbant precum cocosul sau bumbacul.

Ce proprietăți trebuie să aibă covorașul de intrare?

Un covoraș de intrare trebuie să fie rezistent, dar și potrivit cu locul în care se află. De aceea alege unul care să fie dedicat pentru interior sau exterior și care să facă față nivelului de murdărie de afară, în funcție de anotimp. E important ca murdăria, umezeala și mirosurile să rămână afară iar covorașul de intrare să le preia.