CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri De Casă Nouă

Actualizat: 20 April, 2024 | Rating:

🎁 Un cuplu îndrăgit de tine s-a mutat la casă nouă și vrei să impresionezi cu un cadou special, unic, dar și util în același timp? Ce ai spune de un obiect scump decorativ sau un set de vase de porțelan. Astfel vei investi într-un cadou care va rămâne în casa lor timp îndelungat, pe viață poate, va căpăta valoare sentimentală și mai ales, cu siguranță le va aminti de tine de fiecare dată când îl vor vedea.

Cadouri de lux pentru casă nouă

Prietenii tăi sunt cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat. Ei îți sunt alături la bine și la greu, când ești bucuros și când ești trist. Ei au nevoie de tine aproape, iar tu ai nevoie de ei. Sunt unii dintre cele mai prețioase persoane din viața ta și uneori ar fi bine să le arăți ceea ce simți. De multe ori cuvintele sunt de prisos, dar avem o opțiune mai bună: cadourile. Cadourile pot spune mai multe decât cuvintele când vine vorba de recunoștință și apreciere. Dacă vrei să le faci prietenilor tăi o surpriză, un cadou de casă nouă de fapt, avem noi o idee bună: cadouri de lux pentru casă nouă.

Electrocasnice mici de bucătărie

Atunci când prietenii tăi se mută în casă nouă e prilej bun de a înnoi tot ceea ce s-a uzat suficient în vechea locuință, sau, dimpotrivă pentru a renunța la vechile aparate și de a se alinia noilor tehnologii. Când vine vorba despre electrocasnice mici de bucătărie, este mereu loc de îmbunătățire. Așa că încearcă să vezi ce anume le-ar fi de folos și fugi la magazinele specializate de unde poți afla mereu ce anume ar îndeplini nevoile de casă nouă. Fă o listă cu prietenii, deleagă sarcini și adu în noua bucătărie exact ce le trebuie pentru ca munca zilnică cu prepararea hranei să devină floare la ureche.

Electrocasnice mari

Casa nouă este un loc unde este nevoie de foarte multe lucruri cum ar fi obiecte decorative, obiecte pentru bucătărie, obiecte pentru baie sau dormitor. Dacă ai prieteni care abia s-au căsătorit, știi deja că au nevoie de o mulțime de obiecte și uneori prietenii le fac cadouri de casă nouă. Înainte de nuntă sau chiar după nuntă, este bine să le faci cadouri de casă nouă care includ: electrocasnice mari cum ar fi frigidere, mașini de spălat. Proaspeții căsătoriți vor fi fericiți să primească astfel de cadouri deoarece le sunt foarte utile și se pot folosi de ele pentru o perioadă lungă de timp.

Vaze de flori

Cadourile de casă nouă sunt cele mai simple alegeri pe care le poate face cineva. Pentru că totul este nou, ai mână liberă să te joci cu ideile, obiectele și culorile acestora. Poți de exemplu să cumperi obiecte de decor foarte mari, care vor schimba complet aspectul unei încăperi. Cum ar fi o vază. Un astfel de obiect de dimensiuni exagerate va umple un hol spațios într-un fel care te va duce cu gândul la revistele de design interior. Dacă nu vrei să riști, alege vaze mici, colorate din diferite materiale care pot fi așezate în mai multe spații din casă, devenind un fel de tematică a locuinței.

Tablouri pentru living

Casa nouă este spațiul în care iubirea se va manifesta departe de ochii curioșilor și în deplină intimitate, dar mai ales libertate. În casa nouă, totul trebuie cumpărat de la zero și cei doi încep viața de la lingură. Orice primesc de la rude este util și practic. De aceea, orice cadou este binevenit din partea oricui. Dacă vrei să le faci un cadou, poți să le oferi orice cadou de casă nouă pentru că le este util. Dacă nu ai idei, îți putem oferi o idee: tablouri pentru living. Ele sunt ideale în orice locuință, mai ales în casă nouă unde este nevoie de orice și este util orice cadou. Alege calitatea!

Servicii complete de masă

Când te muți în casă nouă vezi foarte bine de câte lucruri ai nevoie când începi o relație la distanță de alte rude. Fără părinți și alte rude care să te ajute lucrurile nu stau roz, dar pot deveni roz cu ușurință dacă depui efort. Vorba a o lua de la lingură nu a fost spusă degeaba, ci de fapt este trăită de orice cuplu care decide să locuiască într-o casă nouă. Dacă ai prieteni un cuplu de îndrăgostiți care abia s-au mutat la casa lor și vrei să le faci o surpriză, poți să le oferi servicii complete de masă de care să se bucure mulți ani de aici înainte. Vor aprecia fiecare cadou primit pentru că înseamnă ajutor!

Seturi complete de tacâmuri

O idee minunată de cadou pentru casă nouă este un set complet de tacâmuri. Orice cuplu are nevoie de un astfel de set și ca să fii sigur că ai făcut o alegere bună, îți sugerăm să ții cont de anumite detalii. În primul rând alege un set de inox de calitate, care nu se va deteriora în timp. În plus, acest tip de material va fi ușor de curățat în mașina de spălat vase și nu va rămâne pătat. Designul este și el important, așa că sigur va fi apreciat un set ambalat într-o servietă din imitație de lemn de cireș, spre exemplu, cu un mâner care îl va face extrem de ușor de transportat sau depozitat.

Seturi de pahare

Un cadou ideal, clasic, care nu se va demoda niciodată este reprezentat de un set de pahare. Acesta poate fi oferit în dar unui cuplu care tocmai s-a mutat în casă nouă. Poți crede că e ușor de ales un astfel de cadou, însă anumite detalii vor face diferența. Alege un set de calitate, de exemplu, poți opta pentru celebrul cristal de Boemia, care cu siguranță va fi apreciat și păstrat pentru cele mai speciale și intime ocazii sau evenimente. Și prețul paharelor este un indicator important, întrucât un set mai scump, nu se va sparge și nu va prezenta zgârieturi în timp. Mai mult, setul ar trebui să fie compatibil cu mașina de spălat.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă de casă noua?

De obicei de casă nouă se oferă diferite cadouri pentru casă, atât interior și exterior. Poți alege cadouri precum: tăcâmuri, păhare, veselă, suvenire, tablouri, elemente de decor etc.

Ce cadou de casă nouă pot face sorei?

Pentru sora cu ocazia casei noi ai putea face cadou un set de odorizante pentru cameră, pentru a aduce căldură și plăcere în casa nouă.

Ce cadou să iau fiicăi de casă nouă?

Ai putea face cadou un electrocasnic pentru fica de casă nouă, deoarece la sigur nu are toată tehnica nouă cumpărată, sau este tehnică care necesită a fi schimbată.