Haine de Crăciun 🎅🏼 Pulovere, pijamale cu tematică de Crăciun pentru întreaga familie. Vezi ofertele

Parfumuri Pentru Casă - Cadou De Casă Nouă

Actualizat: 02 November, 2021 | Rating:

Cauți un cadou de casă nouă potrivit? Descoperă parfumurile pentru casă, care vor deveni un cadou atât de special și de original pentru locuința nouă. Dăruiește mireasma florilor, o aromă dulce sau dimpotrivă, una fresh proaspetei familii sau a cuplului ce și-au construit un cămin nou. Fie ca parfumurile dăruite să îmbine armonia cu dragostea acestora, iar atmosfera din casă să devină una specială.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Parfumuri casă):

Difuzoare de parfum

Dacă te afli în postura persoanei care ajunge în vizită la cineva după momentul mutării într-o casă nouă, sigur te gândești la variante de cadou pentru proaspeții proprietari. În afară de obiecte artizanale, piese de mobilier sau diferite aparate electrocasnice poți opta și pentru difuzoare de parfum. Un set de uleiuri esențiale pentru aroma terapie și un difuzor de calitate și estetic, sigur vor fi apreciate. Tot ce trebuie să mai faci este să te decizi cu privire la aromele uleiurilor din pachet astfel încât cadoul să fie cu adevărat apreciat de la bun început. În acest fel prietenii tăi se vor putea bucura de cadou.

Odorizante de cameră

Când te așezi la casa ta ai nevoie de tot felul de obiecte. Poate nu ți-ai imaginat până acum, dar la o casă nouă este nevoie de orice și de aici vorba "a începe de la lingură". Se adună tot felul de obiecte despre care la început nu credeai că ar fi necesare. Este bine să îi ajuți pe cei care își încep viața împreună deoarece au nevoie de tot sprijinul pe care i-l poți oferi. Dacă ai prieteni care abia s-au mutat la casa lor, le poți face cadouri care să îi ajute să creeze o atmosferă de acasă acolo cum ar fi odorizante de cameră. Astfel vor face să miroasă frumos în casă sau locuința ta, oriunde ai sta.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:vivre.rosomproduct.rosensodays.rotenq.robonami.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Bețișoare parfumate

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce cadou să iei pentru casă nouă, atunci ar trebui să atragi atenția la bețișoarele parfumate. Bețisoarele parfumate cu diverse arome sunt folosite pentru energizarea și purificarea spațiilor, ajutând la dobândirea unei stări de calm si echilibrarea energetică a organismului. Aceste bețișoare au diverse arome, cum ar fi florală, lemnoasă, de brad, de pin, salvie, citrice, eucalipt și includ câteva bucăți în set. Puteți opta pentru bețișoare artizane handmade, bețișoare în sticlă, în cutie sau în difuzor. Un astfel de cadou o să aducă o esență unică în casă.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:fengshui4life.rovivre.roelefant.robonami.ro
Întrebări frecvente
Care sunt cele mai liniștite arome de parfum de casă ?

Dacă îți dorești ca în casa ta să predomine o aromă deosebită, însă care să nu deranjeze, poți opta pentru aromele clasice, de exemplu vanilie, ciocolată sau floral. Acestea sunt și cele mai utilizate, anume datorită practicității.

Sunt dăunătoare parfumurile de casă ?

Parfumurile de casă au în componența lor aromatizatoare atât naturale cât și artificiale, însă datorită faptului că e un produs perisabil, acestea nu au o influență deloc nocivă asupra organismului uman.

Cu ce ocazie pot dărui parfumuri de casă ?

Parfumul de casă este un element perfect pentru casa ta, astfel, intră în categoria de produse și accesorii casnice. Reprezintă un cadou perfect de casă nouă, sau de Ziua sau Sfântul casei.

Haine de Crăciun 🎅🏼
Pulovere, pijamale cu tematică de Crăciun pentru întreaga familie. » Vezi ofertele