CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți Să Faci Cadou Un Fier De Călcat Vertical?

Actualizat: 15 April, 2024 | Rating:

🎁 Design modern, 2 în 1, rotește ușor pentru a alege metoda de călcat pe care o dorești, cu aparatul de călcat vertical cu aburi sau fier de calcat plat

Cauți să faci cadou un fier de călcat vertical?

Alege sa faci cadou un fier de calcat mai performant, mai usor de folosit si mai rapid - de data aceasta optează pentru un fier de valcat pe vertical, cu aburi, pentru mama ta, bunica, cea mai buna prietena sau ca si cadou de casa noua, tinerilor casatoriti. Nu e un secret faptul ca este plictisitor călcatul hainelor, ca poate durează și mult, multe dintre haine se șifonează rapid, in schimb nici nu este o activitate pe care sa o amanam dacă ne dorim ca hainele noastre sa arate perfect pe noi. 

Noi zicem că se poate economisi timp prețios cumpărând un astfel de fier de calcat vertical, cu abur. De aceea si si considerăm că ar fi un cadou extrem de util! Aceste electrocasnice mici au câștigat popularitate în ultimii ani, grație avantajelor pe care le oferă: in primul rand ca sunt mult mai performante, sunt facil de operat și sunt potrivite chiar si pentru cei care călătoresc. Noi iubim aceste fiare de călcat pentru ca reusim intr-un timp scurt să călcăm bine tot felul de cămăși și rochii din țesături precum in, bumbac și alte materiale mai pretențioase.

Un cadou mai mult decat util în orice locuință: Click pe fiecare model & Cumpara Online



Ce va trebui să ții cont în momentul achiziționării unui fier de calcat vertical?

Chiar dacă nu ești o profesionistă, specificațiile tehnice prezente în descrierile fiecărui fier de călcat sunt cuprinzătoare și prezintă toate detaliile necesare pentru a lua decizia potrivită. Ca și în cazul unul model clasic de fier de călcat, performanța acestuia este generată de capacitatea de debit al aburilor, cu ajutorul cărora țesăturile sunt igienizate și netezite corespunzător.

- Un fier de calcat vertical salvează spațiu, pentru că nu va mai trebui să montezi masa de călcat de fiecare dată când ai un articol de călcat.
- Dacă ai găsit un aparat vertical de călcat produs de una dintre mărcile pe care le folosești și cu care te-ai familiarizat, poți opta pentru respectivul model.
- Verifică restul funcțiilor.
- Se recomanda o putere de minim 1000 W.

De ținut cont & extrem de utile: 
- Nu este nevoie de masa de calcat
- Te ajuta atunci cand te grabesti
- Pana la 35g/min, pentru indepartarea cutelor si mirosurilor
- Indeparteaza bacteriile de pe orice tip de tesatura. -Se foloseste la netezirea cu usurinta si rapida a hainelor .
- Este usor si compact , este recomandat pentru calatorii.
- Nu necesita un tip special de apa .
- Jetul de abur puternic , continuu , este eliberat timp indelungat .
- Placa de incalzire este din otel inoxidabil .
- Aparatul este usor de umplut cu apa si de utilizat .
- Aparatul are comutator de pornire/oprire cu 3 trepte de reglare a temperaturii Mixer electric de mana.

Este destul de usor, mai ales ca, in linii mari, criteriile de alegere a unui fier de calcat vertical cadou sunt asemanatoare cu cele ale unui fier de calcat clasic. Exista unele caracteristici specifice, dar ele nu ar trebui sa iti dea foarte multe batai de cap, mai ales ca este foarte usor de inteles ce si cum trebuie sa alegem. Recomandăm cumpărăturile online, mai ieftine!