CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri 13 Ani De La Nuntă - Nunta De Dantelă

Actualizat: 27 May, 2024 | Rating:

🎁 Se apropie aniversarea părinților tăi? Sărbătorești 13 ani de la nunta cu soția ta? Cu siguranță ai nevoie de un cadou pe măsură, pentru a-i arăta cât de mult o iubești. Banalele flori și ciocolată sunt de domeniul trecutului, așadar noi suntem aici să te ajutăm. La noi pe site găsești cele mai tari idei cadouri 13 ani de la nuntă - nunta de dantelă, ce te va ajuta să o impresionezi până la lacrimi.

Coșuri cadou aniversare căsătorie 13 ani

13 ani de căsnicie reprezintă iubire necondiționată și respect din toate punctele de vedere. Dantela este asociată cu ideea de frumusețe, eleganță, distincție și transparență, cea din urmă fiind o calitate de bază în relaţia de cuplu. Cu ocazia acestei aniversări, optează pentru a oferi și mai multă plăcere și lumină în sufletul mirilor cu coșurile cadou, aranjate cu grijă și confecționate din cele mai fine bunătăți (băuturi de colecție, fructe, dulciuri și ciocolată), cât și din produse de îngrijire personală, seturi de lenjerie pentru el și ea sau seturi de pahare sau vase, ce îi vor surprinde pe sărbătoriți.

Cadouri de lux pentru nunta de dantelă

Ești fericit pentru că ai ajuns în momentul în care sărbătorești nunta de dantelă? Atunci arată partenerului că cei 13 ani nu au trecut fără sens și caută să-l surprinzi cu un cadou inedit. Dacă economisești deja de ceva vreme atunci poate îți permiți să faci cumpărături din zona de lux a magazinelor. Fie că te gândești la o bijuterie, o vacanță exotică la care visați de mult sau poate un set de lenjerie din dantelă, fă achiziția conștient și nu lăsa nimic la voia întâmplării. Cu siguranță va fi un cadou foarte apreciat în contextul dat iar partenerul se va bucura împreună cu tine de ocazie.

Cadouri simbolice pentru aniversarea a 13 ani de căsătorie

La 13 ani de la căsătorie se serbează nunta de dantelă. Pare puțin ciudat acest simbol pentru o relație atât de lungă și de statornică, însă trebuie să știm că dacă dantela este confecționată în mod tradițional, din ață rezistentă, sigur nu se va rupe ușor, ba chiar dimpotrivă. Mai mult, trebuie să privim relația ca fiind frumoasă, elegantă, distinsă și transparentă precum dantela. Dacă dorești să faci un cadou simbolic unui cuplu care a ajuns în acest punct, optează pentru fețe de masă sau perdele din dantelă, lenjerii de pat brodate cu dantelă sau chiar huse din dantelă pentru fotolii sau taburete.

Buchete de flori cadou

Florile sunt expresia afecțiunii și respectului. Ele arată ceea ce cuvintele nu pot cuprinde în ele. Uneori cadourile pot să spună mai mult decât o poți face tu mai ales dacă ești o persoană introvertită care are probleme în a-și exprima sentimentele. Chiar dacă este vorba de o persoană apropiată, tot ai emoții să îi spui ce gândești, simți sau dorești. Atunci, florile o pot face pentru tine. Dacă se apropie aniversarea de 13 ani de căsnicie și soția ta adoră florile, evident că acestea sunt un cadou potrivit. Așadar alegând buchete de flori cadou o vei bucura peste măsură și o vei reasigura de sentimentele tale.

Întrebări frecvente
Ce se dăruiește la aniversarea nunții ?

Dantela este asociată cu ideea de frumusețe și transparență, cea din urmă fiind o calitate de bază în relaţia de cuplu. În acest sens poți să accentuezi aceste calități prin cadoul oferit- fiind niște seturi personalizate mai deosebite.

Ce cadou pot să îi fac soțului la aniversarea de 13 ani?

Optează pentru a oferi plăcere și lumină în sufletul soțului cu seturile de coș cadou, confecționate din cele mai fine bunătăți (băuturi de colecție, fructe, dulciuri și ciocolată), cât și din produse de îngrijire personală sau seturi de lenjerie pentru el.

Ce pot să îi ofer cadou soției la nunta de dantelă ?

Fie că te gândești la o bijuterie de lux, o vacanță exotică la care visați de mult sau poate un set de lenjerie din dantelă, va fi un cadou personalizat și foarte apreciat în contextul dat.