CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri 35 Ani De La Nuntă - Nunta De Jad

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁 Se apropie ziua aniversării nunții tale? Nu mai știi cum să o surprinzi pe soția ta? Ar fi frumos să renunți la tradiționalele buchete de flori sau lănțișoare pentru ceva special. Dacă nu ai idee ce să faci pentru a-i oferi o surpriză frumoasă, noi suntem aici să te ajutăm când ai nevoie. Avem pentru tine Idei cadouri 35 ani de la nuntă - Nunta de jad pentru a-i oferi lacrimi de bucurie. Cumpără ceva de calitate!

Cadouri simbolice pentru aniversarea a 35 ani de căsătorie

Știm cu toții că părinții noștri nu prea merg în concediu sau vacanțe, deși și-ar dori sau chiar au nevoie de câteva zile de relaxare, pe motiv că economisesc bani pentru copii sau pentru că vor să renoveze sau să cumpere diverse pentru casă. De aceea, o vacanță este un cadou neașteptat și foarte potrivit pentru celebrarea a 35 de ani de căsăptorie. Nici prin gând nu le va trece! Iar la câte eforturi fac zilnic pentru alții, merită din plin câteva zile departe de cotidianul lor. Fie că alegi marea sau muntele, ei vor fi mai mult decât fericiți. Nunta de jad va fi cu siguranță o amintire spectaculoasă în mintea lor.

Cadouri de lux pentru nunta de jad

35 ani de căsnicie înseamnă o veșnicie pentru unii oameni. Este o perioadă lungă de timp și cere o tonă de răbdare pentru ambii parteneri. O relație atât de lungă cere empatie și eforturi din partea ambilor parteneri, nu doar unul trebuie să contribuie pentru binele relației. O perioadă atât de îndelungată are nevoie de iubire și respect din partea ambilor parteneri. Nu mulți se pot lăuda cu o astfel de căsnicie, iar cei care o pot face ar fi bine să îi arate soției apreciere și afecțiune pentru perioada petrecută împreună și mai ales pentru toate prin câte au trecut. Un cadou ideal ar fi unul dintre acele cadouri de lux pentru nunta de jad.

Coșuri cadou aniversare căsătorie 35 ani

E vineri iar mâine cineva din familie te-a invitat la petrecerea cu ocazia celebrării a 35 de ani de căsătorie! N-ai nimic planificat, deci poți participa dar ce te faci cu cadoul? Ei bine există soluții mai la îndemână decât ai crede. De exemplu poți merge la un magazin de vinuri pentru a alege vinul preferat al celor doi, îl pui într-un coș cadou și de aici încolo poți da frâu liber imaginației. Poți umple coșul cu produse pe care cei doi să le poată folosi împreună, cum ar fi ciocolata, sau halate asortate, sau bilete la un spectacol fain și nu uita de flori. Iată cadoul ideal cu ocazia celebrării căsătoriei!

Buchete de flori cadou

Aniversarea a 35 de ani de căsătorie este numită nunta populară de corali sau lenjerie. Părinții care au trăit fericit împreună de atât de mulți ani sunt demni de respect și admirație. Să ne gândim ce să le oferim pentru o astfel de aniversare. Având în vedere vârsta sărbătoriților, preferințele și bugetul te poți gândi la cadouri precum o vacanță în Australia unde poți vedea cel mai mare recif de corali din lume, sau bijuterii cu jad, sau obiecte de îmbrăcăminte ori accesorii pentru casă în culoarea coralilor. Totuși, cea mai importantă parte a cadoului ar trebui să fie un aranjament de flori, poate tot în culoarea simbolică.

Întrebări frecvente
Ce coșuri cadou poți oferi pentru nunta de jad?

În momentul împlinirii a 35 de ani de căsătorie, cu siguranță cuplul respectiv a trecut prin multe etape bune sau rele ale vieții, astfel că amintirile care se formează sunt cele mai prețioase. Poți oferi coșuri cadou variate, cu dulciuri și sticle de băuturi fine, înalt calitative.

Ce aranjamente florale poți dărui persoanelor la 35 de ani de căsătorie?

Aranjamentele florale care pot fi dăruite cadou persoanelor care sărbătoresc așa numita Nuntă de Jad pot include 35 de flori, câte una reprezentativă pentru fiecare an petrecut unul în compania celuilalt.

Ce cărți poți oferi cadou cu ocazia nunții de jad?

Cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la căsătorie, poți oferi multe cărți despre care se cunoaște deja faptul că au fost premiate și citite în întreaga lume, și este de preferat să te orientezi și către domeniile de interes ale celor pe care îți dorești să îi impresionezi plăcut.