CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Etajere Pentru Prăjituri Sau Fructe - Din Sticlă, Porțelan, Inox

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Etajere pentru prăjituri sau fructe - din sticlă, porțelan, inox - suntem aici să îți înfrumusețăm locuința cu cele mai frumoase și practice etajere din lume.

Etajere pentru prăjituri sau fructe - din sticlă, porțelan, inox

La petreceri și aniversări, decorul contează uneori mai mult decât ți-ai putea imagina: decorurile de vară, pentru petrecerile de grădină sunt pastelate și completate de multitudinea fructelor, în timp ce decorurile pentru petrecerile interioare depind mult de elementele adăugate: vesela, etajerele pentru prajituri și, desigur, preparatele și dulciurile pe care le pui clienților la dispoziție.

Cum să iei decizia finală când cauți etajere pentru prăjituri?

Aceste piese sunt ideale pentru aniversări, celebrări, petreceri de familie, sărbători, așa că va trebui să alegi cu atenție. De ce ar trebui să ții cont când alegi etajeră?
- Materiale Adori etajerele cu prăjituri la petrecerile la care participi, atât pentru...conținut, cât și pentru modul în care contribuie la alcătuirea decorului mesei, așa că ai decis să cumperi și tu una. Vei descoperi că există o varietate de articole din această gamă, din următoarele materiale: sticlă, oțel, plastic sau combinații ale acestor materiale.
Etajerele din plastic sunt cele mai practice, dar designul și aspectul se pot deteriora în timp, iar cele din sticlă, deși se curăță și se întrețin facil (durează mulți ani), pot fi sparte mai ușor.

- Numărul nivelelor/etajerelor Două sau trei este numărul de etaje pe care îl au cele mai populare etajere pentru prăjituri, însă există modele cu mai multe, fiind destinate utilizării în cadrul evenimentelor mai mari, unde este nevoie și de o cantitate mai mare de prajiturele.

- Culoare Dacă vei alege un model din sticlă, fie optezi pentru cea transparentă, fie pentru cea mată, în diverse culori. Cele din oțel sunt disponibile în varianta clasice sau cu inserții din alte materiale, însă pe scurt, ca și în cazul designului, este o chestiune de gust. Îți recomandăm să alegi totuși un ton neutru, pentru a putea integra etajera în cât mai multe decoruri de petrecere.
- Design Nu doar materialele și culorile diferă, ci și forma etajelor care compun etajera: acestea pot fi rotunde, dreptunghiulare, pătrate, așa că optează pentru cele care îți plac cel mai mult.

Etajere ideale pentru Cany Bar, servire prajituri, bomboane, aperitive. Vezi recomandarile noastre: