CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri 6 Ani De La Nuntă - Nunta De Fier

Actualizat: 16 July, 2024 | Rating:

🎁 Vezi cele mai deosebite cadouri de 6 ani de la căsătorie - Nunta de fier (sau cum viaţa în doi e tot mai trainică, precum fierul). E moment de petrecere, cadouri & un nou legământ a celor casatoriti.

Coșuri cadou aniversare căsătorie 6 ani

Dulce precum ciocolata și tare ca fierul a devenit căsnicia după 6 ani frumoși și plini de experiențe împreună. Nu uita să le dăruiești mirilor un cadou inedit, cât și simbolic, care le va face aniversarea mai specială. Coșurile cadou reprezintă un motiv în plus de zâmbete și bucurie, de aceea nu ezita să optezi pentru produsele și lucrurile cele mai necesare, delicioase și surprinzătoare. Un coș cadou plin cu ciocolate, fructe uscate, cât și proaspete și niște vin select, le va putea cuceri inima și atenția, mai ales miresei. De asemenea, un coș cu produse necesare casei va deveni un adevărat sprijin pentru ei.

Cadouri de lux pentru nunta de fier

Dulce ca zahărul și rezistentă ca fierul se spune că este viața în doi la cea de a șasea aniversare. Dacă și tu ai un cuplu printre prietenii tăi, care sărbătoresc această aniversare, trebuie să știi că de maximă inspirație sunt excursiile peste hotare. De exemplu, o excursie la Paris, având ca obiectiv turistic principal Turnul Eiffel, ar fi cu siguranță apreciată de prietenii tăi. În cazul în care știi că prietenii tăi fac parte din categoria temerarilor, trebuie neapărat să le faci cadou un zbor cu parapanta sau un salt cu parașuta. Toate aceste cadouri vor fi cu siguranță apreciate de către sărbătoriți.

Cadouri simbolice pentru aniversarea a 6 ani de căsătorie

Sunt sigură că nu știai, dar la 6 ani de la căsătorie, vei sărbători nunta de fier. Se numește așa pentru că a trecut o perioadă mai lungă de la momentul când ai spus "DA". Au fost 6 ani frumoși, 6 ani plini de bucurii, 6 ani de tot felul de momente prin care ați trecut cu bine oricât de greu a fost. Aveți de împărțit multe momente speciale, multe clipe emoționante, multe amintiri prețioase. Dacă vrei să îi arăți iubire și apreciere, o poți face cu ceva mai mult decât cuvintele, prin intermediul cadourilor. Atunci când nu ai idei, îți oferim noi o idee: cadouri simbolice pentru aniversarea a 6 ani de căsătorie.

Buchete de flori cadou

Viața în doi după șase ani de la căsătorie, se spune că este rezistentă ca fierul. Pentru prietenii tăi, care trec prin acest eveniment important al vieții lor, poți face cadou diferite buchete de flori, aranjate astfel încât să simbolizeze cei șase ani de parteneriat. La o simplă căutare pe internet, vei descoperi că există foarte multe firme care realizează buchete de flori, la comandă, în funcție de eveniment și dorințe. Te poți orienta către un buchet de flori aranjat în forma cifrei 6 sau un aranjament floral cu mai multe tipuri de flori - în care toate să fie multiplu de 6. Și pentru că nunta de fier mai este cunoscută și ca nunta de zahăr, poți personaliza buchetele cu obiecte realizate din zahăr.

Întrebări frecvente
Ce semnifică nunta de fier?

Aniversarea a 6 ani de la căsătorie are semnificația simbolică de nunta de fier. Asta înseamnă că viaţa în doi devine tot mai rezistentă. Așadar dacă vrei să oferi un cadou simbolizând această legătură poți face asocierea cu niște decorațiuni ce conțin acest metal.

Ce destinații romantice există în România?

Dacă vrei să oferi un cadou special jumătății tale caută un city break într-unul din orașele pline de farmec de la noi din țară. Poți alege marea sau muntele sau orice loc special vă face inima să vibreze.

Cât costă un set de așternuturi din satin?

Un set mai special de așternuturi poate fi din satin, însă acestea sunt ceva mai costisitoare și pot ajunge să coste de la 300 lei până la chiar 1000 lei pentru un pat dublu.