CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri - Electrocasnice Mici De Bucatarie

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Cele mai folosite, utile, îndrăgite modele de electrocasnice mici de bucătărie pe care le poți face cadou și sunt mereu în stocul nostru online sau offline

Cadouri - Electrocasnice mici de bucatarie

Timpul nostru este tare limitat, suntem mai mereu pe fuga, iar activitatile parca se inmultesc pe zi ce trece atat la birou, cat si acasa, in familie! Tocmai de aceea va recomandam cateva electrocasnice mici si utile, de nelipsit din bucatarie!

Este foarte important "sa ne echipam" cu tot felul de electrocasnice mici, care mai de care mai eficiente, care sa ne usureze treaba cat mai mult cu putinta.  Mai jos aveti o gama intreaga din care veti putea selecta produsele ce vi se potrivesc cel mai bine!

Gatitul zilnic. Click si Cumpara ce iti lipseste in bucatarie!

Roboti - mixere si blendere! Alege un mixer cu o viteza buna pentru prajituri rapide!   

Continuam sa va oferim solutii ideale pentru un stil de viata sanatos, la cele mai bune preturi! E important sa va incepeti ziua cu un pahar racoritor de fresh de portocale! 

- Mixerul cu bol KitchenAid Artisan 5KSM150PSECA, 4.8l, 300W (Candy Apple) este un aparat foarte util in bucataria oricui. 

Include 3 discuri metalice pentru tocare cu diametrul de 3, 5 si 7 mm pentru diverse utilizari, tub pentru carnati si accesorii de stors si tocat fructe sau legume. Este echipata si cu un bun sistem de blocare de siguranta si de picioare anti-alunecare, pentru stabilitate.

- Pentru prajituri gustoase si creme de exceptie aveti nevoie de un mixer! Mixerul de mana Philips Daily Collection ofera rezultate ideale pentru piureuri, shake-uri si supe crema. Prepararea alimentelor sanatoase nu a fost niciodata atat de usoara! 

- Storcatorul Hurom Slow Juicer este un storcator de inalta calitate, ce permite obtinerea unei cantitati ceva mai mari de suc pentru anumite fructe si legume. 

Sa va bucurati zilnic de cele mai proapete smoothie-uri si rezultate excepente in zdrobirea ghetii!! CLICK pe produsul dorit pentru detalii si preturi.

  

Preparare cafea - sau bauturi delicioase asa cum ti le doreai, indiferent de ora servirii!  

- Sunteti in cautarea espresso-ului desavarsit? Acelegti acest Espressor Philips dintr-un material premium pentru o utilizare indelungata si curatare usoara.

- Cafetiera Russell Hobbs, de 1000  W

- Espressor automat DeLonghi Magnifica ESAM3000B are 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru are 1.450 de W, 15 bar, 1,8 litri. Poate prepara atat espresso, cat si capuccino. De asemenea, poate prepara doua cesti simultan. Functioneaza atat cu cafea macinata, cat si cu cafea boabe, avand si functie de rasinita. Are mai multe functii suplimentare fata de un espressor obisnuit, precum oprire automata, indicator nivel apa, functie economisire energie, functie stand-by si sistem de termo-blocare.
 

  

Gatit in casa. Da click pe produsul dorit si cumpara online!  

- Aparat pentru pregatit inghetata Tristar si totul in doar 20 de minute. 

- Masina de paine Philips cu 12 programe presetate si cu o fereastra larga de vizualizare care sa va permita sa priviti cum creste si cum se si coace paine.

- Aparat de preparat fondu de ciocolata

- Aparat de facut cupcake - pentru prajituri si deserturi delicioase, ca la mama acasa!

   

Este timpul sa pregatiti cadouri utile pentru cei dragi si gospodari! :-) Viata e simpla si frumoasa cu ajutorul electrocasnicelor, asa ca indicat e sa ramaneti la curent cu cele mai noi promotii! Va mai asteptam pe CadoLand.ro!