CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri 4 Ani De La Nuntă - Nunta De In

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Fiecare aniversare a căsătoriei este specială. Cu atât mai mult cu cât vorbim de primii ani de la oficierea ceremoniei. De exemplu, celebrarea a 4 ani de la nuntă, denumită și nunta de in, poate fi o ocazie bună pentru a face cadouri ce au în prin plan această țesătură. De la obiecte de uz casnic, la cele de decor sau chiar de îmbrăcăminte, asortate pentru cei doi soți, cu toate sunt idei de luat în calcul atunci când vrem să surprindem.

Coșuri cadou aniversare căsătorie 4 ani

Greul a cam trecut, de acum, viața în doi este solidă ca pânza țesută des și frumoasă ca o floare de in. Cel puțin în teorie și în vorba populară. Dacă urmează să serbezi împreună cu prietenii tăi, aniversarea a celor patru ani de la căsătoria lor și nu știi ce cadouri să le faci, poți căuta un coș cadou cu diferite articole, dar din care să nu lipsească și câteva flori de in. Bineînțeles că poți lua un coș gata pregătit, ca atare, sau îl poți personaliza în funcție de preferințele sărbătoriților. Astfel, poți apela la firme de profil care să îți creeze coșul perfect. Sigur că dacă bugetul îți permite, poți completa coșul cu diferite excursii, de exemplu sau orice alt cadou extra.

Cadouri de lux pentru nunta de in

4 ani au trecut atât de repede, mai ales că viața de familie sau de cuplu este atât de energică, frumoasă și plină de aventuri. Pentru a o surprinde pe ea, tu ca și un soț grijuliu, pregătește-i un cadou luxos, pentru a sărbători și mai frumos acest eveniment. Dăruiește-i veselă, pahare, vază, suport pentru lumânări din cristal, ceas de mână sau de buzunar cu capac din cristal, bijuterii Swarovski sau orice bijuterii cu pietre albe, care o va fascina cu ușurință. De asemenea, pe de altă parte, dacă merge vorba de un cadou de lux perfect pentru soțul tău, un ceas scump, un parfum de brand ar fi o idee genială.

Cadouri simbolice pentru aniversarea a 4 ani de căsătorie

Pentru că numărul de căsătorii încheiate anual este în creștere, cu siguranță și tu te regăsești în situația de a alege un cadou frumos pentru cineva apropiat. Pentru cuplurile care au trecut deja peste acest eveniment, iar acum sărbătoresc în nunta de in, adică 4 ani împliniți de la nuntă, le poți dărui un cadou pentru noul lor cămin sau altceva asemenea. De exemplu, dacă mirii locuiesc cu părinții unuia dintre ei, oferă-le o ocazie să fie singuri undeva în afara locuinței. Dacă știi că au în casă toate lenjeriile de pat și toate electrocasnicele pe care te gândești să le oferi, le poți face un cadou deosebit precum un set de 5 piese ce poate fi folosit atât pentru servirea ceaiului cât și a cafelei.

Buchete de flori cadou

La 4 ani de la nuntă poți spune deja că sărbătorești nunta de in. Este o ocazie specială de a-i aduce aminte partenerei sau partenerului tău de ce v-ați căsătorit, ce vă place unul la celălalt și mai ales câte momente frumoase ați avut împreună. Soții împart atât momente frumoase și bucurii, cât și momente mai triste și probleme. Totul este bine când ambii se sprijină și ajută unul pe celălalt. Cel mai important este să existe înțelegere între ei, să empatizeze și să lase de la ei. Atunci când se apropie aniversarea și vrei să îi oferi ceva deosebit, uite o idee: buchete de flori cadou. Florile sunt o surpriză frumoasă întotdeauna.

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau soției la nunta de in?

De această aniversare ai putea lua un set de păhare cristal pentru vin, care să fie perfecte pentru serile romantice împreună, pe lângă păhare poți lua și un vin de colecție care îi place cel mei tare.

Ce cadou să iau soțului la nunta de in?

Cu această ocazie ai putea lua cadou un joc distractiv (monopoly, alias, joc de cupluri, uno, joc de societete, wtf etc.) pentru momente amuzante alături de cei dragi.

Ce cadou să iau prietenilor la nunta de in?

Ai putea lua cadou un set de halate pentru baie moale și confortabil, unul pentru ea și celălalt pentru el. Aceste halate se vor încadra perfect în diminețile revigorante însoțite cu cafea și un mic dejun gustos.