CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

8 Modele De Lenjerii De Pat Albe, De Bumbac, Pe Care Le Poți Cumpăra Online

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Vrei să oferi un cadou de casă nouă? Îți punem la dispoziție 8 modele de lenjerii de pat albe, de bumbac, pe care le poți cumpăra online, doar accesând linkul.

8 modele de lenjerii de pat albe, de bumbac, pe care le poți cumpăra online

Nu-i asa ca de fiecare data cand va intoarceti dintr-o vacanta sau weekend visati sa aveti acasa fix acea lenjerie de pat alba si fina ca la hotel si in care ati dormit asa de bine? Si noi am avut acelasi sentiment si ne-am apucat astfel de cautat lenjerii albe, din bumbac 100% pe care sa le putem achizitiona cu usurinta online. 

Spre uimirea noastra am observat ca lenjeriile de pat albe nu sunt chiar atat de scumpe, sunt usor de intretinut si se pot achizitiona cu usurinta. Apreciem lenjeria de pat alba si pentru ca ne ofera un efect de linistire si creeaza o atmosfera perfecta de relaxare, calm si echilibru in locuinta. Fix de ce avem cu totii nevoie.

Click pe fiecare model de lenjerie de mai jos si sigur va veti indragosti de ele 


              
.

Lenjerii albe de la Retroboutique - cu preturi incepand de la 228 lei. Au calitatea net superioara lenjeriilor obisnuite, fiind fabricate in Olanda

Lenjerii Atria - 100% bumbac egiptean, cu preturi incepand de la 223 lei. 

Lenjerii si prosoape albe de lux - multe modele de lenjerii albe cu broderii fine si delicate.

Lenjerii de la Joy - usor lucioase, fine si placute la atingere.

CATEVA SFATURI: se recomanda sa le spalati la maximum 40° Celsius, cu uscare normala, se calca la temperatura medie/joasa, nu se recomanda curatatul chimic si nici folosirea de inalbitor! Imprimeurile simple vor fi mai usor de asortat in cazul oricarui tip de interior si vor fi mai usor de adaptat la evolutia tendintelor din domeniu. Insa desigur e dupa gustul fiecaruia. 

Lenjeria de pat in 3D, la moda in ultima vreme. Click pe fiecare model & Shop


     

Cele 3D sunt in general preferatele persoanelor tinere care vor sa-si pastreze pofta de viata in locuinta. Majoritatea lenjeriilor de pat sunt cu multe multe flori sau cu animale, insa sigur gasiti ceva pe gustul vostru. Noi am selectat mai sus cateva modele mai simple, insa va invitam sa intrati pe fiecare link in parte si sa va alegeti.  

Lenjerii 3D - mai moderne, colorate, cu modele diverse incepand cu 139 lei.  

Lenjerii de la Issimo Home Nautical - cu tema marina, elegante si moderne. Firele de bumbac sunt de cea mai buna calitate..

Lenjerii albe cu scris - Lenjeria de pat Good Morning este perfecta pentru iubitorii de frumos si calitate, ce doresc sa se rasfete.

Lenjerii cu tema marina - ultima lenjerie de pat recomandata este la fel cu motive maritime, sic, cu stelute de mare si scoici, care ne duc cu gandul la urmatoare vacanta la mare.

Avand in vedere ca o lenjerie noua prelungeste cu peste 20 de minute durata normala de somn... zic sa ne rasfatam putin mai mult in fiecare dimineata! :)