CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cel Mai Bun Aparat Profesional De Tuns Vârfurile Despicate

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Este un aparat ce nu subțiază, filează sau dă formă. El îndepărtează vârfurile despicate și arse lăsând părul mai mătăsos mai sănătos! Spune adio tratamentelor lungi și costisitoare!

Cel mai bun aparat profesional de tuns vârfurile despicate

Știai că există un aparat de păr dedicat pentru tunderea vârfurilor despicate? În afară de a fi enervante, vârfurile despicate au un aspect neîngrijit și pot fi un adevărat obstacol atunci când vine vorba de creșterea părului și de menținerea acestuia frumos și sănătos. Probabilitatea este să mergi direct la coafor pentru a obține o ajustare și pentru a rezolva această problemă. Dar cu un aparat profesional de tuns varfurile despicate, poți prelungi mai mult timpul între vizitele la salon, totuși având părul tăiat și sănătos.

Vezi mai jos soluția pentru ca părul tău să arate Perfect cu efort minim!

Cum functioneazã un Aparat Profesional de tuns varfurile despicate?

Este destul de simplu, pentru a începe trebuie să îți secționezi părul așa cum ai face atunci când îl coafezi, iar aparatul profesional de tuns varfurile despicate pus la îndemână, cu capete separate, va face restul pentru tine. Aparatul de tuns are încorporate „protecții pentru șuvițe”, astfel încât să îți așezi pur și simplu părul în mijloc, ca atunci când îl îndrepți, strânge-l și trece-l prin păr. Există lame mici în partea de jos care taie vârfurile despicate.

Atenție:  nu afectează în nici un fel firul de păr, nu îl subțiază, nu îl electrizează. În plus, este extrem de ușor de folosit.  Pentru rezultate perfecte se recomand: o șendință la o lună timp de 3 luni.  Părul trebuie să fie curat, recent spălat.

Cum se utilizează un aparat de tuns varfurile?

Asigură-te că părul este curat și uscat (fără balsam sau uleiuri de păr). Pentru bărbații cu părul creț, asigură-te că părul este întins mai întâi. Secționează-ți părul în șuvițe de 3 cm-4 cm grosime, pune câte o șuviță cu vârfurile despicate în aparat și trage ușor spre exterior. Repetă de 2-3 ori pentru fiecare secțiune de păr în parte.

Va preveni viitoarele vârfuri despicate? Din nefericire nu. Un aparat profesional de tuns varfurile despicate este o soluție temporară excelentă și o modalitate de a prelungi acest timp între vizitele la salonul de coafură, iar prevenirea vârfurilor despicate necesită întărirea părului din interior și o întreținere pe parcurs.

Așadar, pentru a te ajuta, există cinci pași simpli pentru menținerea vârfurilor netede și strălucitoare.

1. Totul începe cu șamponul și balsamul. Încearcă să alegi un șampon fără SLS. Sulfatul îți poate dezbrăca părul de toate uleiurile naturale. În schimb, încercă ceva restaurativ, cum ar fi un șampon cu complex de proteine și balsam complementar.
2. Investește într-un tratament pentru păr, pentru încă 10 minute de câteva ori pe săptămână, părul tău poate culege toate recompensele: strălucire suplimentară, moale la atingere, reparat din interior și cu manevrabilitate generală ușoară.
3. Încercă un produs specific separat. Cele mai multe dintre ele vor ajuta la etanșarea vârfurilor despicate și îți protejează părul de deteriorarea ulterioară a căldurii.
4. Protejează-ți părul de căldură extremă dacă vrei cu adevărat rezultate bune, dă-i părului o pauză de la uscătoarele de păr.
5. Și nu în ultimul rând, folosește un aparat profesional de tuns vârfurile despicate.