CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Triciclete Pentru Copii - Pliabile Sau Fixe și Cu Protecție De Soare

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Odată ce copilul mai crește, îți va fi mult mai ușor să îți desfășori programul împreună cu el. Va recomandam cele mai potrivite triciclete pentru copii 1-2-3 ani, de la branduri precum: Bebe Royal, Coccolle Alto, Radio flyer, Qplay Rito.

Triciclete pentru copii - pliabile sau fixe și cu protecție de soare

Sosirea sezonului cald este prilej de prelungire a timpului petrecut afară cu micuții. Pentru mămicii să îi fie mai ușor cu transportul, atunci când copilul este încă mic, dar și spre bucuria copiilor, puteți opta pentru achiziționarea unei triciclete pliabile sau fixe.

Achiziții inteligente - Detalii tehnice pentru triciclete performante
Odată ce copilul mai crește, îți va fi mult mai ușor să îți desfășori programul împreună cu el. Cei mai mulți părinți aleg să îmbine plimbările cu mersul la cumpărături sau pentru a soluționa alte sarcini (plata facturilor). Cu ajutorul acestor triciclete, copilul este ajutat la deplasare de către părinți, cu ajutorul mânerului telescopic. Acest mâner este detașabil și poate fi reglat, în funcție de preferințele personale, asigurând siguranța orientării celor mici, cât timp au vârste mici, și nu pot pedala.

Tricicletele - modele actuale, pliabile, pentru plimbări în siguranță și montare rapidă

Bineînțeles, este responsabilitatea ta să verifici cât de confortabil și sigur stă copilul pe tricicletă, iar dacă nu pare sigur, este mai bine să mai aștepți o perioadă. Componentele tricicletei:
- cadrul trebuie să fie robust;
- mânerul detașabil este prevăzut cu sistem de control al direcției;
- roțile sunt confecționate din metal;
- copertina este extrem de importantă pentru plimbări ferite de soare, pentru a-l feri de acțiunea directă a razelor;
- Husa scaunului trebuie să fie detașabilă pentru a putea fi curățată.
- Important: Transfer simplu intre modul carucior (control parental) in modul pedalare

În plus, cele mai multe modele actuale sunt cele prevăzute cu un coșulet/spațiu, în partea din spate, în care vei putea transporta obiectele necesare în timpul plimbărilor (lucruri ușoare).

Triciclete care se blochează în poziția dorită, extrem de utile celor mai mici

Designul atragator si culorile vii il vor atrage si invita pe copil sa-si exerseze echilibrul intr-o maniera amuzanta. Sub scaunel se afla si recipientul pentru gustare sau orice v-ar ajuta la orice plimbare prin oras.

De retinut ca: Tricicleta este recomandata ca si prime experiente ale copiilor. Trecerea la bicicleta fara pedale se face treptat, cand copilul se simte pregatit. Bicicleta fara pedale este ideale pentru antrenament inainte de achizitionarea unei biciclete cu pedale, deoarece ii invata pe cei mici sa-si tina echilibrul, diminuand riscul de accidentare. Plus ca este foarte fun :)
Recomandat copiilor de peste 3 ani dar poate prezenta interes si mult mai devreme. Greutatea maxima suportata: 30 KG

Modelele actuale de triciclete au integrat și sistem de jocuri de lumini și butoane care activează diferite sunete. Această funcție reprezintă un plus, mai ales în cazul copiilor mici, care vor avea o activitate permanentă. O recomandare utila de achiziție este alegerea unui model care are o greutate maximă mai mare, pentru a o putea utilizat pentru câțiva ani.

Trotinete din lemn, fără pedale, colorate

Orele de plimbare si alternarea activitatilor de invatare / relaxare le asigura celor mici o dezvoltare armonioasa.
Cele mai apreciate branduri de triciclete pentru copii? Bebe Royal, Coccolle Alto, Radio flyer, Qplay Rito. Doar cu cateva click-uri, tricicleta este gata de drum!