CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 8 Ani

Actualizat: 04 November, 2021 | Rating:

🎁 La 8 ani, copiii evoluează constant și, aflându-se la jumătatea drumului de creștere, au dobândit deja abilități și au păreri proprii, bine argumentate. Atât fetițele, cât și băiețeii de 8 ani își doresc să aparțină unui grup, să aibă prieteni, să participe la cât mai multe activități, așa că pentru părinți una dintre preocupările esențiale devine ocuparea timpului liber cu activitățile către care copilul este atras în mod natural.

1. Haine și accesorii vestimentare

Aspectul fizic contează pentru fete și fetițe de orice vârstă încă de când devin conștiente de modul în care arată. Societatea este orientată spre aspectul fizic și le dă fetelor impresia că este cumva de datoria lor să fie drăguțe și atrăgătoare. Ideea este că ele simt că asta trebuie să facă pentru tot restul vieții și fac din asta o prioritate. Dacă vrei să faci o bucurie unei fetițe, îi poți oferi haine și accesorii vestimentare pentru că sigur se va bucura. De fapt, dacă o vezi probând ce i-ai adus atunci este semn clar că este entuziasmată de tot ce a primit cadou și curioasă cum o să îi stea cu ele.

2. Trotinete pentru fetițe de 8 ani

Fetițele de 8 anișori sunt tot mai dornice de activitate și ieșiri în parc? Pai atunci o trotinetă reprezintă un cadou minunat pentru ele! Alege să dăruiești fericire și bucurie de copil printr-un cadou atât de util și necesar, cum este o trotinetă clasică sau electrică. De asemenea, orientează-te către un design plăcut, floral sau roz, potrivit și specific pentru fetițe. Cu această trotinetă, fetele se vor distra, iar zilele de weekend și de sărbători le vor putea petrece cu prietenii, colegii de clasă sau familia la o plimbare interesantă și veselă. Optează pentru un cadou minunat și atractiv.

3. Cărți pentru fetițe de 8 ani

Atunci când eram mică, tata a venit acasă cu două cărți pe care am citit greoi: Povești de Frații Grimm și Povești de Hans Christian Andersen. Au fost primele mele cărți de povești pe care am și învățat să citesc mai bine. Eram fascinată de coperți și le-am studiat o seară întreagă înainte să mă apuc efectiv de citit. Eram fascinată de primele mele cărți din bibliotecă. Voiam să am o bibliotecă și până la urmă am avut-o pentru că am făcut eforturi să o am. Dacă ai o fată căreia îi place lectura, încurajeaz-o cât mai mult! Cumpără-i tu primele sale cărți de povești și insuflă-i obiceiul de a citi!

4. Puzzle pentru fetițe de 8 ani

Orice copil dezvoltă, mai devreme sau mai târziu, o pasiune pentru puzzle-uri. Se spune că fetițele se dezvoltă mai repede decât băieții, ceea ce înseamnă că ele vor fi pasionate mai din timp de acest gen de activitate - dezlegarea de puzzle-uri. Un cadou apreciat de către o fetiță meticuloasă de 8 ani, pasionată de astfel de lucruri, poate consta întru un puzzle cu piese medii și diverse peisaje sau imagini cu personajele preferate ale micuței. Cu siguranță va fi încântată dacă imaginea pe care va trebui să o construiască din puzzle, face parte din desenele animate pe care le urmărește cu mare plăcere.

5. Biciclete pentru fetițe de 8 ani

Oricărui copil îi place să meargă pe bicicletă, trotinetă, role sau skateboard. Orice mijloc de deplasare cu roți îi oferă libertatea de a experimenta lucruri noi și posibilitatea de a își dezvolta echilibrul. Pentru o fetiță de 8 ani căreia îi plac bicicletele, îi poți face una cadou. Dacă domnișoara știe deja să meargă pe bicicletă, te poți orienta către o bicicletă fără roți ajutătoare. Sigur fetița își va dori ca acest mijloc de deplasare să fie cât mai rapid, însă pentru noi ca adulți, este esențial și responsabil sa verificăm toate detaliile tehnice legate de siguranță, tocmai pentru a face alegerea corectă.

Întrebări frecvente
Când poți oferi cadouri pentru fetițe de 8 ani?

Fetițele trebuie să se simtă mereu iubite și apreciate. Cadourile pot fi oferite fără motiv, pentru succese frumoase sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet. Însă, cadourile sunt foarte mult așteptate de ziua sa de naștere sau de Crăciun.

Ce cadouri pot fi oferite unei fetițe de 8 ani?

Jucăriile de pluș sunt cadoul ideal pentru fetițele de 8 ani. Pe lângă acestea poți oferi păpuși, puzzle, jocuri interactive, cărți de colorat sau o bicicletă. Poți opta și pentru hăinuțe, încălțăminte sau accesorii.

Ce cadouri nu trebuie oferite unei fetițe de 8 ani?

Cea mai mare greșeală pe care o poți face în alegerea cadourilor este să îi oferi jucării pentru băieți, spre exemplu, mașini, trenuri sau avioane, în cazul în care ea nu este pasionată deloc de acestea.

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile