CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 10 Ani

Actualizat: 02 November, 2021 | Rating:

🎁 Pentru fetele de 10 ani, un cadou potrivit ar putea însemna o provocare: la această vârstă, nu mai sunt la fel de interesate de orice jucărie, însă nici nu au ajuns la vârsta la care pasiunile se îndreaptă exclusiv către haine, modă etc. În plus, generațiile actuale nu mai au aceleași interese ca cele avute de copii în perioada în care ai crescut tu, așa că este necesară cercetarea intereselor copiilor, mai ales dacă nu ai copii și cadoul este pentru o nepoțică, fină sau fetița unor amici. Din acest motiv, va trebui să te orientezi către jocuri și jucării populare, dar să fii atent și la preferințele personale ale celei care va primi cadoul.

1. Haine și accesorii vestimentare

Fetele preiau mult din ceea ce văd la părinții lor. Se spune că trebuie să fii foarte atent la felul în care te porți și te îmbraci atunci când ai în preajma ta copiii, deoarece ei vor copia aproape totul de la tine. Așadar dacă ești o mămică căreia îi place să se aranjeze, să se coafeze, să se machieze sau să poarte rochii, la fel vor face și fetițele tale. Așa că de fiecare dată când te gândești la cadouri sau accesorii potrivite pentru fetițe, nu ezita să alegi haine, rochii, bijuterii adaptate vârstei, întrucât începând cu cele mai fragede vârste, dar mai ales spre 10-15 ani când moda se vede bine mai ales la școală.

2. Trotinete pentru fetițe de 10 ani

Vârsta la care fetițele sunt dornice de aventuri și distracție a bătut la ușă, așa că trotinetele vor deveni un adevărat cadou dezirabil pentru micuță. Nu uita să alegi un model de trotinetă cu un design potrivit fetițelor, astfel acestea vor deveni mult mai atractive și memorabile în timp. De la o trotinetă simplă, clasică până la una electrică, pe piață vei găsi o multitudine de modele și tipuri, astfel că îți recomandăm să te orientezi către trotinete sigure, care încorporează echipament special, și calitative, pentru a le demonstra și părinților cât de specială și importantă este această micuță pentru tine.

3. Cărți pentru fetițe de 10 ani

Fetițele de 10 ani sunt interesate de cât mai multe lucruri, având în vedere că pe zi ce trece interacționează cu mulți oameni si fenomene. Fiind la școală, suntem siguri că un cadou perfect pentru acestea reprezintă cărțile, cele cu povești, aventuri sau poezii. De asemenea, dacă cunoști materialul predat pentru clasa ei, fiind mama sau un prieten apropiat al familiei, orientează-te către subiectele adiționale, legate de matematică, istorie, limbă română, geografie și altele, pentru că anume aceste cărți dezvoltă și antrenează și mai mult lectura, cât și abilitățile demonstrate la științele exacte.

4. Puzzle pentru fetițe de 10 ani

Un cadou original și drăguț pentru fetițele cele mai drăgălașe reprezintă un joc atât de interactiv și educativ, precum un puzzle. Optează în alegerea ta pentru un puzzle 3D sau unul clasic, dar ai în vedere vârsta acesteia și interesele, poate ar dori să aibă un puzzle cu personajele desenelor sale animate preferate, cum ar fi Rapunzel, Mickey Mouse sau Frozen. Ai putea să te orientezi către puzzle-urile 4 în 1, având mult mai multe imagini și fiind mai interesant. Părinții la fel se vor bucura nespus de mult că fetița lor este implicată într-o activitate educativă, ce îi va dezvolta atenția și îndemânarea.

5. Biciclete pentru fetițe de 10 ani

Primii ani din viața unui copil sunt ani de descoperire a lumii înconjurătoare. Este o perioadă frumoasă și fructuoasă în care află ce se află în jurul lui, cum funcționează lucrurile și care sunt cele mai interesante jocuri. Părinții sunt cei care au grijă de cei mici încercând să le ofere cea mai bună educație în timp ce nu intervin în frumusețea unei copilării pline de libertăți. Dacă vrei să îi faci fetiței tale de 10 ani un cadou și nu mai știi ce să îi cumperi, avem noi o idee utilă: biciclete pentru fetițe de 10 ani. Fetițele sunt mereu entuziasmate de noua lor bicicletă și abia așteaptă să o încerce.

Întrebări frecvente
Ce cadouri ar fi potrivite pentru fetițele de 10 ani?

La vârsta de 10 ani, fetițele sunt preadolescente care își descoperă pasiunile și talentele, devenind totodată preocupate de stilul lor vestimentar. Le poți surprinde cu articole de îmbrăcăminte cool, colorate, dar și cu gadgeturi interesante.

Ce cadouri să evit a oferi cadou fetițelor de 10 ani?

De multe ori, la această vârstă, fetițele își pierd interesul pentru jucării copilărești și este posibil să nu își mai dorească să se joace cu căsuțe de păpuși sau plușuri dar le poți oferi seturi captivante de lego sau puzzle-uri, precum și jocuri cu întrebări din cultura lor generală.

Ce tipuri de cărți ar prefera fetițele de 10 ani să primească în dar?

Fetițele de 10 ani vor aprecia foarte mult cărți în care vor descoperi eroine, fete sau femei curajoase și puternice care înfruntă pericole și reușesc să rezolve sarcini mai ceva ca supereroii consacrați.

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile