CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Băieți De 11 Ani

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁 Vârsta de 11 ani marchează pre-adolescența și de multe ori te gândești ce să oferi cadou unui copil mai mare, care cu siguranță nu va fi prea impresionat de o jucărie banală. Aflându-ne în era tehnologiei, cel mai apreciat cadou de către noua generație îl va reprezenta ceva din acest domeniu, astfel că dacă nu vrei să dai greș, poți oferi un telefon, o tabletă sau un mini-laptop inteligent. De asemenea, poți opta și pentru cadourile tip experiență cum ar fi o zi la piscină sau o mini excursie la munte.

Cărți cadou pentru băieți de 11 ani

Băieții de 11 ani sunt extrem de curioși și intersați de a descoperi lumea cărților. Oferă-i această oportunitate printr-o carte oferită cadou chiar de tine. Nu ezita să te focusezi pe cărțile potrivite vârstei acestuia, cât și pe poveștile, aventurile și subiectele de interes. De asemenea, o enciclopedie ilustrată, cele 7 minuni ale lumii, basmele românești, poeziile scriitorilor români, vor contribui la dezvoltarea vocabularului utilizat la școală, fiindu-i pe viitor mai ușor să învețe și să însușească materialul la unele discipline. Copii vor fi fascinați și încântați de cărțile interesante.

Cele mai noi Jocuri cu experimente & știință pentru băieți 11 ani

Pentru un tânăr sărbătorit de 11 ani un set de experimente științifice poate constitui un cadou perfect pentru că poate descoperi tot felul de modalități interesante și mereu altele de a afla despre cum funcționează lumea înconjurătoare. Astfel se pregătește și pentru materiile ce le v-a avea la școală în curând, adică chimia, fizica, deci pot fi un cadou reușit la o zi de naștere, de Crăciun sau fără o ocazie anume. Toate seturile cu experimente sunt de regulă super distractive și utile de învățat prin joacă, cu explicații clare ce pot fi utilizate fără probleme de băieții de 11 ani.

Cele mai iubite Seturi de Puzzle pentru băieți 11 ani

Se mai joacă băieții de 11 ani cu puzzle-urile? Da, sunt pe piață multe tipuri de puzzle-uri extrem de interesante pentru băieții răbdători ce iubesc provocările și jocurile de îmbinare în general. În funcție de pasiunea băiatului poți alege puzzle-uri mai simple sau mai complexe, chiar și cu 1000 de piese, cu peisaje, cu personaje din filme/ desene, 3D, din lemn, toate interesante, o plăcere să le îmbini. 

Jocuri de societate pentru băieți 11 ani

La 11 ani băieții se distrează copios jucând boardgame-uri cu prietenii sau familia. Le coți cumpăra cadou tot felul de jocuri de societate, majoritatea sunt amuzante și potrivite vârstei lor, ex Catan, Activity, Saboteur, Alias sau Copii vs. Părinți. Dintr-o seară banală de weekend poate deveni cea mai distractivă, așa vei comunica mai mult cu băiețelul, vezi ce glume noi a mai învățat și cât e de competitiv la jocuri de acest fel, dacă e supărăcios și cum își poate îmbunătăți fără efort creativitatea și imaginația.  Inainte de a achiziționa un joc de societate pentru copiii de 11 ani ține cont de vârstă, timpul de joc, nivelul de dificultate, tema jocului și nr de persoane cu care se și poate juca.

Jocuri inteligente și kit-uri de robotică pentru băieți 11 ani

Unii băieți la 11 ani sunt interesați de sport, mașini, altii de programare și robotică. Dacă vrei să faci cadou un astfel de joc inteligent și cu programat roboți, găsești foarte multe variante specifice vârstei, unele mai pentru începători sau mai avansați. Băieții vor fi încântați de provocarea de a programa un robot, de a-l testa cu ajutorul aplicațiilor, de a-și îmbunătăți skill-urile de mic inginer IT. 

Lego pentru băieți de 11 ani

Copilăria este o perioadă extrem de fericită din viața unui copil deoarece este lipsită de griji și stres, iar activitatea principală a lor este joaca. De aceea, copiii profită cât pot de această perioadă mirifică pentru că în sinea lor, ei știu deja că este unică și că nu se mai întoarce niciodată. Dacă ești părinte și vrei să îi oferi copilului tău o copilărie cât mai fericită, este bine să îl lași să se joace, să îl încurajezi să învețe jocuri noi, dar mai ales să încerce jocuri care să îi dezvolte imaginația. De aceea, jucăriile sunt importante. Un cadou ideal ar putea fi lego pentru băieți de 11 ani.

Console și accesorii de gaming

Fiecare copil are tendința de a copia tot ceea ce vede în jurul lui, mai ales acum, în era tehnologiei când cu toții suntem captivați de ecrane, smatphone-uri și calculatoare. La fel se întâmplă și în cazul jocurilor. Copiii și, în mod special băiețeii, vor fi extrem de atrași de jocurile electronice sau cele de calculator. Iar odată ce ajung la școală, în colectivitate vor învăța să se joace împreună cu colegii jocurile preferate. Majoritatea sunt foarte pasionați de console de aceea pentru băieții care au în jurul vârstei de 10-11 ani, poate fi o idee bună de cadou un asemenea accesoriu pentu jocuri.

Mașinuțe cu telecomandă

Vremea copilăriei este una care trece mult prea repede. Ajungem adulți repede și dăm de stres, griji, probleme. Uneori ne dorim să redevenim copii lipsiți de griji măcar o zi din viața noastră, dar nu mai este posibil. O singură mașină ne poate duce în copilărie și se numește amintire. Merge încet și nu reușim să vedem totul fix cum era, dar funcționează bine de cele mai multe ori și asta ne mulțumește într-o anumită măsură. Dacă ai un copil, încearcă să îi faci copilăria cât mai frumoasă. Uite o idee de cadou pentru a-l face să se simtă bine: mașinuțe cu telecomandă. Cine nu iubește mașinuțele cu telecomandă?

Haine și accesorii vestimentare băieți 11 ani

Băieții de 11 ani devin interesați de aspectul hainelor, cât și a accesoriilor, fiind atenți la detalii. Cu acest prilej, o idee de cadouri interesantă și necesară mereu reprezintă hainele și accesoriile vestimentare. Un copil de 11 ani este implicat în foarte multe activități de dezvoltare personală, școală, cât și programe de învățat în limbi străine, astfel că ținuta sa trebuie să fie clasică și impecabilă. În alegerea ta ai putea opta pentru un set format din tricou cu pantaloni, perfect pernei școală, o cămașă albă clasică, cât și o curea drăguță, un ceas pentru copii și o geantă încăpătoare.

Trotinete pentru băieți de 11 ani

Cele mai atractive și mai antrenante jocuri pentru copii sunt cele de exterior. Cei mici adoră să petreacă timpul afară, în compania familiei sau a prienelilor, în parc sau la plimbare. De aceea, atunci când vremea îți permite, fă asta pentru copilul tău. petrece cât mai mult timp cu el, afară. Iar ca lucrurile să fie din ce în ce mai interesante folosește-te de biciclete, role, skate-board-uri, trotinete sau orice are roți. Băieții în general sunt cei mai atrași de astfel de activități sportive, iar vârsta de 11 ani este cea mai potrivită pentru ca ei să exerseze până la performanță. De aceea, atunci când cauți un cadou potrivit pentru un băiat de 10-11 ani, alege o trotinetă profi.

Rucsacuri pentru baieți 11 ani

Niciodată nu sunt prea multe rucsacuri la băieții de 11 ani, așa că poate fi un cadou chiar inspirat și util. Indiferent că e sportiv sau nu, un rucsac poate fi folositor și la școală, la antrenamente, la mers într-o excursie, în parc sau alte vacanțe scurte. De ținut cont din ce materiale este realizat, să fie durabil și rezistent, cusături și fermoare ce rezistă în timp, bine compartimentat, pe scurt un rocsac solid și totuși comod la purtare. Dacă este și de la un brand cunoscut și iubit, cu atât mai bine. Băieții la această vărstă pun mare preț pe eticheta, așadar alege să achiziționezi online un rucsat la care visa de mult. Să fie de la Nike, Vans sau Adidas? 
 

Smartwatch-uri pentru băieți 11 ani, perfecte de cadou

Și băieții iubesc accesoriile și ceasurile în general. Dacă vrei să faci cadou unui băiat de 11 ani un ceas, atunci poți ține cont de câteva sfaturi. Găsești online de cumpărat cadou un smartwatch cu multe opțiuni, cum ar fi jocuri preinstalate, posibilitatea de a asculta muzică, a face poze sau a trimite mesaje, fără a avea și telefon. Ține cont și de modelul de telefon actual, dacă are deja, pentru a se sincroniza datele. Totuși, un criteriu important ar fi să aibă GPS, funcție de urmărire locație utilă părinților. 

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau băiatului la 11 ani?

La 11 ani băieții caută ceva nou, astfel ai putea lua cadou un gadget inteligent, precum: ceas performant, un telefon de generație nouă, ochelari VR, consolă hardware, caști cu sunet excelent, dar și jocuri inteligente și kit-uri cu programat roboți pentru viitorii ingineri.

Ce cadou să iau băiatului de 11 ani de Crăciun?

La 11 ani băieții se distrează copios jucând boardgame-uri cu prietenii sau familia. Le coți cumpăra cadou tot felul de jocuri de societate, majoritatea sunt amuzante și potrivite vârstei lor, ex Catan, Activity, Saboteur, Alias sau Copii vs. Părinți.

Ce cadou să iau finuțului de 11 ani la ziua lui de naștere?

Băieții sunt atrași de activități sportive, iar vârsta de 11 ani este cea mai potrivită pentru ca ei să exerseze până la performanță. Alege o trotinetă profi, o bicicletă sau chiar o pereche de role.