CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Băieți De 11 Ani

Actualizat: 02 November, 2021 | Rating:

🎁 Vârsta de 11 ani marchează pre-adolescența și de multe ori te gândești ce să oferi cadou unui copil mai mare, care cu siguranță nu va fi prea impresionat de o jucărie banală. Aflându-ne în era tehnologiei, cel mai apreciat cadou de către noua generație îl va reprezenta ceva din acest domeniu, astfel că dacă nu vrei să dai greș, poți oferi un telefon, o tabletă sau un mini-laptop inteligent. De asemenea, poți opta și pentru cadourile tip experiență cum ar fi o zi la piscină sau o mini excursie la munte.

1. Haine și accesorii vestimentare băieți 11 ani

Băieții de 11 ani devin interesați de aspectul hainelor, cât și a accesoriilor, fiind atenți la detalii. Cu acest prilej, o idee de cadouri interesantă și necesară mereu reprezintă hainele și accesoriile vestimentare. Un copil de 11 ani este implicat în foarte multe activități de dezvoltare personală, școală, cât și programe de învățat în limbi străine, astfel că ținuta sa trebuie să fie clasică și impecabilă. În alegerea ta ai putea opta pentru un set format din tricou cu pantaloni, perfect pernei școală, o cămașă albă clasică, cât și o curea drăguță, un ceas pentru copii și o geantă încăpătoare.

2. Cărți cadou pentru băieți de 11 ani

Băieții de 11 ani sunt extrem de curioși și intersați de a descoperi lumea cărților. Oferă-i această oportunitate printr-o carte oferită cadou chiar de tine. Nu ezita să te focusezi pe cărțile potrivite vârstei acestuia, cât și pe poveștile, aventurile și subiectele de interes. De asemenea, o enciclopedie ilustrată, cele 7 minuni ale lumii, basmele românești, poeziile scriitorilor români, vor contribui la dezvoltarea vocabularului utilizat la școală, fiindu-i pe viitor mai ușor să învețe și să însușească materialul la unele discipline. Copii vor fi fascinați și încântați de cărțile interesante.

3. Trotinete pentru băieți de 11 ani

Cele mai atractive și mai antrenante jocuri pentru copii sunt cele de exterior. Cei mici adoră să petreacă timpul afară, în compania familiei sau a prienelilor, în parc sau la plimbare. De aceea, atunci când vremea îți permite, fă asta pentru copilul tău. petrece cât mai mult timp cu el, afară. Iar ca lucrurile să fie din ce în ce mai interesante folosește-te de biciclete, role, skate-board-uri, trotinete sau orice are roți. Băieții în general sunt cei mai atrași de astfel de activități sportive, iar vârsta de 11 ani este cea mai potrivită pentru ca ei să exerseze până la performanță. De aceea, atunci când cauți un cadou potrivit pentru un băiat de 10-11 ani, alege o trotinetă profi.

4. Lego pentru băieți de 11 ani

Copilăria este o perioadă extrem de fericită din viața unui copil deoarece este lipsită de griji și stres, iar activitatea principală a lor este joaca. De aceea, copiii profită cât pot de această perioadă mirifică pentru că în sinea lor, ei știu deja că este unică și că nu se mai întoarce niciodată. Dacă ești părinte și vrei să îi oferi copilului tău o copilărie cât mai fericită, este bine să îl lași să se joace, să îl încurajezi să învețe jocuri noi, dar mai ales să încerce jocuri care să îi dezvolte imaginația. De aceea, jucăriile sunt importante. Un cadou ideal ar putea fi lego pentru băieți de 11 ani.

5. Console și accesorii de gaming

Fiecare copil are tendința de a copia tot ceea ce vede în jurul lui, mai ales acum, în era tehnologiei când cu toții suntem captivați de ecrane, smatphone-uri și calculatoare. La fel se întâmplă și în cazul jocurilor. Copiii și, în mod special băiețeii, vor fi extrem de atrași de jocurile electronice sau cele de calculator. Iar odată ce ajung la școală, în colectivitate vor învăța să se joace împreună cu colegii jocurile preferate. Majoritatea sunt foarte pasionați de console de aceea pentru băieții care au în jurul vârstei de 10-11 ani, poate fi o idee bună de cadou un asemenea accesoriu pentu jocuri.

6. Mașinuțe cu telecomandă

Vremea copilăriei este una care trece mult prea repede. Ajungem adulți repede și dăm de stres, griji, probleme. Uneori ne dorim să redevenim copii lipsiți de griji măcar o zi din viața noastră, dar nu mai este posibil. O singură mașină ne poate duce în copilărie și se numește amintire. Merge încet și nu reușim să vedem totul fix cum era, dar funcționează bine de cele mai multe ori și asta ne mulțumește într-o anumită măsură. Dacă ai un copil, încearcă să îi faci copilăria cât mai frumoasă. Uite o idee de cadou pentru a-l face să se simtă bine: mașinuțe cu telecomandă. Cine nu iubește mașinuțele cu telecomandă?

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau fiului de 11 ani?

La 11 ani băieții caută ceva nou, astfel ai putea lua cadou un gadget inteligent, precum: ceas performant, un telefonu de generație nouă, ochelari VR, consolă hardware, caști cu suntem excelent.

Ce cadou să iau fiului de 11 ani de Crăciun?

Unui băiat de 11 ani de Crăciun ai putea lua o pijama extraordinară făcută la comandă cu un imprimeu drăguț de Crăciun, care va fi ideală pentru el și va dori să petreacă cât mai mult timp acasă în ea.

Ce cadou să iau fiului de 11 ani de Anul Nou?

De Anul Nou ai putea să-i iai un coș plin cu dulciuri (bomboane, ciocolate, acadele, turte dulci, biscuiți, fursecuri etc.) este în creația ta de a face cât mai divers acest coș de Anul Nou.

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile