CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Trotinete Pentru Copii - Modele Pentru Vârste și Gusturi Diferite

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți trotinete pentru copii - modele pentru vârste și gusturi diferite? Avem trotinete pentru toate gusturile și vârstele. Intră pe site și vezi oferta!

Trotinete pentru copii - modele pentru vârste și gusturi diferite

Hai in parc! Profita de orele libere si iesi cu cei mici la plimbare in parc. Ca sa fie mai interesant si mai distractiv pentru ei, cumpara-le cate o trotineta, un must have in aceasta vara. Nu stii de unde? Iti recomandam noi, la preturi mai bune:

Trotinete pentru incepatori si intermediari

Daca mezinul tau nu stie inca sa mearga cu rolele sau cu bicicleta, ia-i o trotineta cu trei roti. Oferta e variata, atat in ceea ce priveste culorile, cat si desenele imprimate. Ba mai mult, unele trotinete sunt prevazute si cu pampoane si cosulete. A depasit etapa celor trei roti? Atunci cumpara o trotineta doar cu doua. Bine de stiut este faptul ca toate sunt prevazute cu frana pe roata din spate, lucru datorita caruia pot fi evitate micile accidente.  

Trotinete colorate

Fetitele vor trotinete roz si mov, cu printese Disney, iar baieteii le prefera pe cele albastre si verzi. Comanda cate una pentru fiecare!  Intrucat oferta de trotinete e variata, rasfoieste-o impreuna cu copiii. Astfel, vei sti sigur ca le cumperi ceva pe placul lor. Unele au ghidon reglabil, altele sunt prevazute cu un scaunel, adresandu-se cu precadere micutilor de 1-3 ani, iar altele pot fi transformate in… biciclete. Ca sa nu-ti ocupe mult spatiu in debara, ia trotinete pliabile. Astfel, chiar si atunci cand vei merge in concediu, copiii vor avea cu ce sa se distreze in curtea hotelului.

Scoate-i pe cei mici la o plimbare cu trotineta prin parc! Noi ti-am prezentat oferta. Acum e randul tau. Alege cele mai frumoase modele si comanda-le! Tine cont de varsta si preferintele fiecaruia!

Magazine online cu trotinete (cu trimitere catre categorie, direct): eMag, BestKids, Nichiduta, Bebebliss,Noriel - cu preturi intre 80 si 250 RON. Un cadou perfect de Iepuras sau 1 Iunie.