CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cizme Călduroase și Impermeabile De Damă

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Vrei să cumperi Cizme călduroase și impermeabile de damă? Noi avem o mulțime de modele la diverse prețuri pe site. Vino să le vezi și să alegi ce-ți place!

Cizme călduroase și impermeabile de damă

E frumoasa iarna, dar si capricioasa. Ba e ger, ba se topeste zapada; ba se formeaza polei, ba ninge din abundenta. Indiferent de situatie, trebuie sa mentii temperatura corpului constanta. Cel mai adesea, raceala apare pentru ca te uzi la picioare si pentru ca iti este frig. Ca sa nu mai ai aceasta neplacere, cumpara-ti macar o pereche de cizme calduroase si impermeabile. Iata cateva idei!

Incaltaminte impermeabila pentru femei. Click pe fiecare model de mai jos, pentru detalii:

     

- Cizmele negre din piele naturala nu sunt nici sport, dar nici elegante. Aspectul shiny-grunge va da o nota urban cool tinutelor tale.
- Cand stratul de zapada e destul de consistent, incalta o pereche de cizme de iarna Modlet. Blanita interioara tine cald, iar zapada nu patrunde in ele intrucat sunt destul de inalte.
- Ca sa te protejezi si de frig, si de umezeala, recomand o pereche de ghete Ara cenere. Datorita striatiilor de pe talpa, nu vei mai aluneca pe gheata asa usor.
- In zilele insorite, cand gheata si zapada se topesc, incalta-te cu niste cizme outodoor ECCO Trace. Talpa usoara si flexibila din poliuretan ofera stabilitate si aderenta.
- Protejeaza piciorul de umezeala, lasa pielea sa respire si asigura si caldura necesara. Pentru deplasari mai lungi ai nevoie de o pereche de ghete ECCO Biom Terrain. Sunt foarte rezistente si calduroase, fiind facute din piele de yak, iar gulerul captusit al ghetelor ajuta la mentinerea caldurii in interior.
- Pentru blugii pana iti trebuie niste cizme Ara negre, din piele intoarsa. Sunt prevazute cu fermoare interioare, elegante si se curata destul de usor.

Talpa usoara si flexibila. Click pe cizmele preferate si alege sa le cumperi online:

Incaltaminte de buna calitate si extrem de calduroasa pentru zilele petrecute pe partie:

Atunci cand pe jos este zapada, cizmele cu toc sau botinele nu mai reprezinta o optiune. Create în anii ’70 chiar dupa incaltarile astronautilor, Moon Boots by Tecnica sunt nu doar inca foarte la moda (noua ne plac mult), ci am inteles ca ar fi si tare calduoase. De aceea v-am si spus de ele. Totusi, nu le veti purta chiar mereu, deoarece nu se recomanda a fi folosite pe asfalt sau la condus, ci doar pe zapada.

De unde poti cumpara online astfel de cizme calduroase, dar si impermeabile, pentru a te proteja in aceasta iarna? Gasesti zilnic reduceri pe eMag, FashionDays, Answear, Otter, Modlet sau Ecco Shoes

De ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți să vă cumpărați ghete sau botine:
- În primul rând contează foarte mult să vă alegeți materialul pe care îl dorești, materialul din care sunt realizate în exterior cât și cel din care sunt realizate în interior.
- Dacă nu ești sigură de mărimea pe care trebuie să o cumperi potii verifica tabelul de mărimi, de pe fiecare site partener.
- Uita-te la aceste recomandari, selectate special pentru nevoile tale - cizme si ghete calduroase, impermeabile, numai bune de incaltat in sezonul rece! 

Alege sa-ti fie cald la picioare. Care sunt cizmele tale preferatele?.

- Daca la locul de munca iti e rece mai mereu, cand ajungi dimineata, schimba-ti incaltamintea cu o pereche de ghete casual calduroase ECCO Cleo piele nubuc, asemanatoare unor UGG-uri. Nu vei mai simti absolut deloc raceala betonului!
- Lucrezi intr-un complex comercial si te plangi de frig la picioare aproape zilnic? Scapa de problema cu o pereche de cizme tip UGG Modlet, camel, din colectia Vergara. Sunt suficient de inalte incat sa-ti protejeze gleznele.
- Incalta cizme Trespass Olaf Taupe. Au blanita pe interior si se fixeaza foarte bine pe picior datorita snurului din partea superioara.

 

 Fii in ton cu sezonul atunci cand iesi la bulgareala sau la facut oameni de zapada!

- Vrei ceva si comod, si practic? Asigura-te ca ai in portbagajul masinii o pereche de cizme tip UGG Oriental negre. Sunt utile mai ales atunci cand lucrezi in mediul exterior si trebuie sa te schimbi intrucat te uzi la picioare. Pot fi un cadou pentru tinerele friguroase!

- Fii chic atunci cand iesi in oras! Incalta niste cizme Mou bej din piele intoarsa! Detaliul floral de pe ele inspira feminitate si eleganta. Asorteaza-le cu o rochie sau palton pe masura. Daca esti in cautare si de alte cizme UGG - cele clasice, nu rata oferta! Gasesti modele si culori variate.

Eleganta din cap si pana-n picioare. Click pentru detalii si preturi:

- Nu vei avea nici cea mai mica problema in alcatuirea celor mai fashion outfit-uri cu aceste cizme negre din piele intoarsa. Cu o astfel de pereche de cizme nu doar vei arata stilat, dar te vei simti si extrem de bine fiind calduroase si confortabile.
- Ai fost invitata la o cafea in oras? Imbraca-te elegant! Rochia sau fusta trebuie sa fie neaparat asortate cu niste cizme impermeabile ECCO Saunter maro. Modelul e superb. Pregateste-te pentru complimentele pe care le vei primi!
- Ca sa mergi la serviciu, mai ales cand stai destul de mult in statiile mijloacelor de transport, e bine sa fii incaltata cu o pereche de cizme lungi ECCO Elaine, tot pe negru. Au branturi detasabile si tin cald picioarelor chiar si cand e extrem de frig.
- Pentru o pereche de pantaloni la dunga, nimic nu se potriveste mai bine decat niste ghete impermeabile business. Sunt realizate din piele de vaca, iar talpa lor prezinta aderenta sporita.

Iata, asadar, cum poti sa ai grija de sanatatea ta in timpul sezonului rece si sa fii si eleganta ori sport deopotriva! Incalta ceea ce ti se potriveste si asorteaza articolele cu diverse tinute din garderoba. Cu siguranta, vei fi multumita de ceea ce vei vedea in oglinda, inainte sa iesi din casa!

De unde poti cumpara online astfel de cizme calduroase, dar si impermeabile, pentru a te proteja in aceasta iarna? Gasesti zilnic reduceri pe eMag, FashionDays, Answear, Otter, Modlet sau Ecco Shoes